Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(dzhina @ 2009 01 29, 11:47)
linkomanijos 5 zonoj radau voveriuko nuotykius is ledynmecio filmuko, turetu buti faini, stovi pas mane eileje siuntimuisi mirksiukas.gif

Gal pavyks įkelt į 2shared. Bandau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 01 29, 12:54)
Gal pavyks įkelt į 2shared. Bandau  mirksiukas.gif

Aciu laaabai 4u.gif
o gal dar pavyktu ikelti ratai 2 ir baltoji iltis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 01 29, 13:26)
Aciu laaabai 4u.gif
o gal dar pavyktu ikelti ratai 2 ir baltoji iltis blush2.gif

Ir man juda sraigės greičiu tik doh.gif
Atsakyti
Ledynmečio voveriuko išdaigos
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 01 29, 14:50)

ACIUUU!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif mano dukra alpsta nuo multikų žiūrėjimo, seniau pirkdavome kompaktus, be to dar kai kuriuos draugė nukopino, bet dabar kai įsigijome naują kompą (senasis neskaitė DVD) norėčiau išmokti atsisiusti iš neto platybių ax.gif blush2.gif bet visiškai neturiu žalio supratimo kaip doh.gif blush2.gif blink.gif gal galėtumėte man tubdrai bent jau trumpai paaiškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 01 30, 00:38)
...tubdrai bent jau trumpai paaiškinti

Siulau parsisiust USDownloaderi is mano paraso, issiskleist ir paleist su zaliu ratuku smile.gif jis siunciasi is saugyklu, yra lietuviu kalba...
Papildyta:
QUOTE(Linuze @ 2009 01 29, 12:28)
Issiaiskinau- pas mane nera reikiamos programos, kad galeciau isskaidyti filmuka  cray.gif .

http://www_rarsoft_c...r/wrar371lt.exe pasiimi lietuviska Winrara, instaliuoji, skaitai HELP'a ir dirbi po to kaip vetre pacitavo mane 1 puslapyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 01 30, 10:14)
po to kaip vetre pacitavo mane 1 puslapyje  lotuliukas.gif

Tuoj nebebus ką man cituoti ir su kuo normaliai pasitarti, jei ir toliau mus taip retai lankysi cool.gif
Atsakyti
user posted image

Barbe ir 12 šokančių princesių LT 1 dalis

Barbe ir 12 šokančių princesių LT 2 dalis

Barbe ir 12 šokančių princesių LT 3 dalis
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu 4u.gif
Noriu paklausti kurios naudojas eMule, katran serverin reikia jungtis ar kaip ten kas, kad man daugiau mestu angliskus video? g.gif Seniai naudojaus, nieko nebeprisimenu, o dabar sunkiai gaudaus doh.gif
Zodziu, ko beieskociau, nuo filmu iki baby einstein, man viska meta italiskai ispaniskai unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu pakvietima i torentu puslapi baltracker.net trn labai daug visokiu multiku smile.gif gal kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 30, 14:52)

Aciu laaabai 4u.gif
Atsakyti