Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(Sanita @ 2009 05 13, 12:31)
bet per paieska jo rodo kad nera? ar verta kelti kitus, gal ka ne taip darau  g.gif

rytoj parodys. kelk kur mazom raidelem uzrasyta "multiupload" ir nurodyk visa grupe. jei nepriims. gali visu kartu tuos po 700 dar karta archyvuot po 100 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2009 05 13, 12:31)
verysad.gif  Atsisiunčiau PELENĘ, tik failai ne AVI, kaip juos pasileisti, nezinau, isarchivuoti neleidžia. Pagelbėkit. Mažyle taip nori Pelenę pažiūrėti.

Ta kur Sanita ikele? ten DVD video failai. juos galima irasyti i DVD nurodant, kad rasomas DVD video diskas.
arba ziureti kompe su VLC video playeriu is www.videolan.org drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 05 13, 13:22)
rytoj parodys. kelk kur mazom raidelem uzrasyta "multiupload" ir nurodyk visa grupe. jei nepriims. gali visu kartu tuos po 700 dar karta archyvuot po 100 smile.gif

Keliu Grazuole ir Pabaisa, matysim kas gausis biggrin.gif tai vadinasi tik ryt mastau.gif
Tarzana irgi keliu gal kas nores ??? didis.gif
Va tik Tarzanas 2 kad ir suarchyvuoju.. isskleidzia vistiek kaip Pelenes filmuka g.gif tai gal ir siusti taip kaip ana-juk vistiek gaunasi tas pats ? doh.gif

vėtrė, Nereikia nieko naujinti, seniau buvo įdėtas šis filmas ir dar gyva nuoroda
Džiunglių knyga 2 LT

Pasirodo kaip tik sita turiu biggrin.gif o vadinasi neturiu pirmos dalies blush2.gif gal kas turite ir galit ideti bigsmile.gif
Atsakyti
Cia siandien galima laukima sutrumpint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 05 13, 15:12)
Keliu Grazuole ir Pabaisa, matysim kas gausis  biggrin.gif

O ar LT kalba Gražuolė ir Pabaisa? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 05 12, 17:24)
drinks_cheers.gif    labai lauksiu  4u.gif

Pataisytas Lt „La toškinys“, per DVD rodo kaip paveiksliuką biggrin.gif

La troškinys LT 1 dalis

La troškinys LT 2 dalis

Apimtis 1,16 GB
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 08:57)
O ar LT kalba Gražuolė ir Pabaisa?  bigsmile.gif

Viskas lietuviu 4u.gif
Tarzanas jau yra:
http://www.2shared.c..._1999part1.html
http://www.2shared.c..._1999part2.html
Dziaugsmas visai seimai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 10:17)
Pataisytas Lt „La toškinys“, per DVD rodo kaip paveiksliuką  biggrin.gif

Labai aciu clap.gif 4u.gif sito tete uzsiprases biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif kazkodel 1-os tarzano dalies neduoda schmoll.gif tai pradejau nuo 2-os
(gal veliau susitvarkys ) ar cia man vienai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 10:17)
Pataisytas Lt „La toškinys“, per DVD rodo kaip paveiksliuką  biggrin.gif

La troškinys LT  1 dalis

La troškinys LT 2 dalis

Apimtis 1,16 GB

as irgi turiu lia troskini bet pas mane rodo tik per kompa o per dvd nerodo, ten kazkoks matrioska file, ne avi...o koks cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 05 14, 10:35)
as irgi turiu lia troskini bet pas mane rodo tik per kompa o per dvd nerodo, ten kazkoks matrioska file, ne avi...o koks cia?  g.gif

Jei siunteisi iš anksčiau įdėtų mano nuorodų, tai ir pas mane per DVD nerodė, o čia mano pataisytas su converteriu, avi formatas , per DVD tikrai rodys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 14 gegužės 2009 - 09:58
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 10:46)
Jei siunteisi iš anksčiau įdėtų mano nuorodų, tai ir pas mane per DVdD nerodė, o čia mano pataisytas su converteriu, avi formatas , per DVD tikrai rodys  thumbup.gif

Aciu laaabai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 14, 10:46)
Jei siunteisi iš anksčiau įdėtų mano nuorodų, tai ir pas mane per DVD nerodė, o čia mano pataisytas su converteriu, avi formatas , per DVD tikrai rodys  thumbup.gif

Nagi nagi. kiek uzstatei garsui kbps ir koki vaizdo tasku ? ( Siaip del sporto klausiu ) blush2.gif
Atsakyti