Dar vienas be zodziu filmukas apie du vampyriukus - mergyte ir berniuka, kurie vaikosi vienas kita.
Vampyriukai
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 12, 16:55)
La troškinį turiu LT, bet per DVD kažkodėl nerodo, reikia taisyti, jei palauksit porą dienų, pataisysiu ir įkelsiu
labai lauksiu
QUOTE(Ups... @ 2009 03 16, 15:11)
nuoroda neveikia gal butu galima atnaujinti..
QUOTE(Sanita @ 2009 05 12, 18:33)
nuoroda neveikia gal butu galima atnaujinti..
Nereikia nieko naujinti, seniau buvo įdėtas šis filmas ir dar gyva nuoroda
Džiunglių knyga 2 LT
sanita, tau vis tik praverstų pasinaudoti 2sharedo paieškos puslapiu . Mūsų daugybė filmų yra sukeltų, ir iš naujo nuorodų dėlioti į forumą nereikia, mes prašom visų išmokti naudotis paieškos puslapiu
2Sharedo paieškos puslapis
Gali šį puslapį išsisaugoti savo PC naršyklės adresyne, ar favorituose, kad 2Sharedo paieška visada būtų po ranka
ir dar, kas nori Mikio auksinės kolekcijos CD Čia 6 diskai Peliukas Mikis 6 CD
QUOTE(Eigina @ 2009 05 12, 15:56)
Tikrai tiks. Mano sūnus išprotėjęs dėl dinozaurų.
Buvau ikeles nuorodas, tik nesupratau ar radai
QUOTE(vėtrė @ 2009 05 12, 20:30)
sanita, tau vis tik praverstų pasinaudoti 2sharedo paieškos puslapiu . prašom visų išmokti naudotis paieškos puslapiu
ACIU
Tai kad ten daug ko nerandu pasistengsiu
Sukramciau visas sios temos dalis tik dar nespejau suvirskinti
Turiu Undineles-2dali ar det? ar reikia?
QUOTE(Sanita @ 2009 05 12, 22:39)
Čia tik šiaip, tik dėl bendros tvarkos, kad paskui be reikalo niekam nereikėtų daryti to, kas jau padaryta
O šiaip, tu viską labai greitai daug ką perpratai,puikiai padarei, su laiku viskas susivirškins savaime
QUOTE(semkaa @ 2009 05 11, 15:49)
jei turi Winrar (En arba Lt), (jei neturi parsisiusk ir instaliuokis) tada visa DVD turini pasizymi ( gali pele, gali klavisais [ctrl]+[a] )
Nesiseka su ta Grazuole ir Pabaisa, gal deti tuo paciu prinsipu kaip Pelene???
Cia sitas filmukas
O kaip reikia kelti per nero
QUOTE(semkaa @ 2009 05 12, 20:53)
Buvau ikeles nuorodas, tik nesupratau ar radai
Radau, ačiū labai
QUOTE(Sanita @ 2009 05 13, 09:10)
O kaip reikia kelti per nero
Nero tai zinau tokia kompaktu ir DVD irasymo programa. Tai gal turi omenyje disko "paveikslelio" (image file) sukurima savame kompiuteryje ir jo ikelima i saugyklas (padarai faila ****.iso )
Atsisiunčiau PELENĘ, tik failai ne AVI, kaip juos pasileisti, nezinau, isarchivuoti neleidžia. Pagelbėkit. Mažyle taip nori Pelenę pažiūrėti.
QUOTE(semkaa @ 2009 05 13, 12:06)
Nero tai zinau tokia kompaktu ir DVD irasymo programa. Tai gal turi omenyje disko "paveikslelio" (image file) sukurima savame kompiuteryje ir jo ikelima i saugyklas (padarai faila ****.iso )
Supratau
Man grazuole sudejo i 7 rar po 716.800 KB Bet siunciant i 2shared stringa
Dave adresa http://www.2shared.c...Beastpart1.html
bet per paieska jo rodo kad nera? ar verta kelti kitus, gal ka ne taip darau