Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(adrija @ 2009 04 21, 15:09)
Zinkokit,sarmata klausti,o kaip aplamai pasileisti filmuką,kaip atsisiunti tas knygas? blush2.gif Nu niekaip neisgauna.Tik meta visokias lenteles ir grybaunu blush2.gif

2 kartus spragtelk ant pirmos knygos, atsidarys lentele, paspausk extraxt to, tada nurodysi kur isskleisti ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 04 20, 22:48)
blink.gif Nepaklausiau pradzioj ar visos 3 pilnos dalys parkeliavo ? 1-2 po 716mb 3 mazesne 108mb  g.gif  reikalingos visos 3 vienoj vietoj  blink.gif
jei 1 ar 2 skirtingu dydziu, tai ismesk ta kuri mazesne ir pradziai parsisiusk ta viena. jei ir 1 ir 2 kitokios nei nurodyta 2shared infoj - gausi siustis abi. o gal ir visas 3 is naujo smile.gif

Aciuuuuu clap.gif oro_buckis.gif Paleidau MAZIEJI RATAI 2 mirksiukas.gif
Vistik reikejo per nauja isikraut..
Negaliu patiket.. blink.gif o as galvojau kad visai jau esu plugas mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 04 21, 15:09)
Zinkokit,sarmata klausti,o kaip aplamai pasileisti filmuką,kaip atsisiunti tas knygas? blush2.gif Nu niekaip neisgauna.Tik meta visokias lenteles ir grybaunu blush2.gif

Kai atsisiunti tas knygas, kurios supakuotos su tokia "Winrar" programa , tai jas reikia ispakuot savo kompe su ta ar panasia programa.

http://rarsoft_com/download.htm is cia galima parsisiusti ir sulietuvinta Winrar.

Winrar paprastai prikabina savo komandas prie DPK, ( jei yra kompe panasi programa, tai jos komandos gali buti jau prisikabine), tada ant pirmos knygos paspaudus DPK ziurim meniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites,man laaaabai reikia filmuko Smalsute Dora ir Mikes pukuotuko lietuviskai,gal kuri pagelbes,nes nemoku parsisiusti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(S-aldainiuke @ 2009 04 22, 11:55)
Laba diena mergaites,man laaaabai reikia filmuko Smalsute Dora ir  Mikes pukuotuko lietuviskai,gal kuri pagelbes,nes nemoku parsisiusti blush-anim-cl.gif

mike pukuotukas 4u.gif
doros LT lyg nieks dar neturi g.gif yra atskira tema ten ir paziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 04 22, 13:05)
mike pukuotukas 4u.gif
doros LT lyg nieks dar neturi g.gif  yra atskira tema ten ir paziurek mirksiukas.gif

aciu 4u.gif jau siunciuosi bigsmile.gif kokia tema?apie ta filmuka?
Atsakyti
QUOTE(S-aldainiuke @ 2009 04 22, 12:41)
aciu 4u.gif  jau siunciuosi bigsmile.gif kokia tema?apie ta filmuka?

apie Dora tema 4u.gif
Atsakyti
O aš LABAI LABAI prašau, gal kas turite RAMBLIO FILMUKĄ ? LT. Čia iš serijos Mikė Pukuotuko.
Būčiau be galo dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2009 04 23, 14:22)
O aš LABAI LABAI prašau, gal kas turite RAMBLIO FILMUKĄ ? LT. Čia iš serijos Mikė Pukuotuko.
Būčiau be galo dėkinga  ax.gif

as tai tokio negirdejusi g.gif o jis apie ka ten mazdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 04 23, 14:29)
as tai tokio negirdejusi g.gif  o jis apie ka ten mazdaug g.gif

Buvo įdėtas rusų kalba. Kaip kengūriukas Roo ir kiti ieškojo slonotopo.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 04 23, 14:50)
Buvo įdėtas rusų kalba. Kaip kengūriukas Roo ir kiti ieškojo slonotopo.

tai gal tas. gal as ir buvau kazkada dejes blink.gif
http://www.sharereactor.ru/movies/2662
Atsakyti
Taip šitas, tik va matau kad jis rusu kalba, o mes Labai ieškome lietuviškai. Slonotopo filmuko unsure.gif
Atsakyti