Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(dzhina @ 2009 04 07, 11:12)
kokia kalba g.gif

lietuviu
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2009 04 07, 18:37)

Aciu 4u.gif
jamam thumbup.gif
Atsakyti
aciu gb78 uz tokia puikia nuoroda i sitas sawas.lt. O tai i kita lietuviska tai ieskok pakvietimu ir visokiu nieku. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit kokį nors filmuką lietuvių kalba apie dinozaurus-jau trečia diena ieškau, ir nieko nerandu blush2.gif
Būčiau labai dėkinga, jei kas įmestų kokią nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.aciu uz visus filmukus.gal kas galetu duoti pakvietima i torent.lt ir linkomanija? wub.gif
Papildyta:
vmm@info.lt
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 02 04, 18:51)
MAŽIEJI RATAI.2 LT. 20081DALIS, 2 DALIS, 3DALIS

help.gif
cray.gif Dziaugiaus kad taip gerai sekasi bet sito filmuko man niekaip neduoda isarchyvuot, paleist.. blush2.gif
Meta : The file is corrupt
Ynexpected end of archive
o sitoj srity as tik paruosemukas, net ne pirmokas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 04 19, 09:18)
help.gif 
cray.gif    Dziaugiaus kad taip gerai sekasi bet sito filmuko man niekaip neduoda isarchyvuot, paleist..  blush2.gif
Meta : The file is corrupt
          Ynexpected end of archive
o sitoj srity as tik paruosemukas, net ne pirmokas  blush2.gif

Pabandyk taisyti archyvo dali. ta dali del kurios keikiasi atsidarai su winraru ir ieskai meniu komandos taisyti (repair) ilgai burzgina ir pagamina nauja archyvo dali. jei pavyksta, ta naujaja ir reiketu pakisti isarchyvuojant vietoj tikrosios. arba, jei netaupai interneto, gali parsisiut ta bloga dali naujai drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
kiek cia daug filmuku radau! dekui visoms! bigsmile.gif
o gal kas galetu duoti pakvietima i linkomanija? blush2.gif
mano pastas: quarkxp@yandex.ru

is anksto dekoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 04 20, 09:53)
Pabandyk taisyti archyvo dali. ta dali del kurios keikiasi atsidarai su winraru ir ieskai meniu komandos taisyti (repair) ilgai burzgina ir pagamina nauja archyvo dali. jei pavyksta, ta naujaja ir reiketu pakisti isarchyvuojant vietoj tikrosios. arba, jei netaupai interneto, gali parsisiut ta bloga dali naujai  drinks_cheers.gif

blush2.gif nieko matyt nesuprantu, nieko nerandu ir net nezinau kur ieskot..
Kol viskas ejosi kaip is pypkes tokia laiminga buvau o dabar jau tris filmukus turiu su kabliukais ir nebezinau ar susitvarkysiu ar teks trint cray.gif
Atsakyti
semkaa, 4u.gif
viska padariau kaip paaiskinai.. vistiek tas paces lentas meta.. turbut galiu trint? verysad.gif nieko nebus? rodo kad failai pazeisti..
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 04 20, 21:06)
semkaa,   4u.gif
viska padariau kaip paaiskinai.. vistiek tas paces lentas meta.. turbut galiu trint?  verysad.gif nieko nebus? rodo kad failai pazeisti..

blink.gif Nepaklausiau pradzioj ar visos 3 pilnos dalys parkeliavo ? 1-2 po 716mb 3 mazesne 108mb g.gif reikalingos visos 3 vienoj vietoj blink.gif

jei 1 ar 2 skirtingu dydziu, tai ismesk ta kuri mazesne ir pradziai parsisiusk ta viena. jei ir 1 ir 2 kitokios nei nurodyta 2shared infoj - gausi siustis abi. o gal ir visas 3 is naujo smile.gif

Siaip labai patogu is saugyklu siustis su USDownloaderiu. imk is mano paraso. instaliuoti nereikia, tik isarchyvuoji ir paleidi su zaliu ratuku.... laukia eiles, pratesia nutrukusi siuntimasi ir t.t.

na, as jau kartojuosi. prasom ziuret mano pasisakymus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 20 balandžio 2009 - 22:00
Zinkokit,sarmata klausti,o kaip aplamai pasileisti filmuką,kaip atsisiunti tas knygas? blush2.gif Nu niekaip neisgauna.Tik meta visokias lenteles ir grybaunu blush2.gif
Atsakyti