QUOTE(vaida g. @ 2009 04 03, 00:11)
semka,norejau paklaustikaip ten per Jusu parasa filmukus siustis
parsisiunciau,issiskleidziau( ten tiek visko
),paleidau ta "smagrati"
bet kur tuos filmukus rasti
(paaiskinkit zaliai
)
Na jau nebedristu zmones siusti skaityt visus mano pasisakymus (nesu manau toks ziaurus) ...
Ne per parasa
tas smagratis ir yra pati programa
. As isivaizduoju, kad kalba uzstatyta lietuviu ir "stebeti atminti" ijungta. Programele gali kolkas minimizuoti, tegu tupi prie laikrodzio.
narsai internete, forumuose ir rastas nuorodas i saugyklas (2shared, failai.lt, rapidshare, youtube, dump.ru, zaycev.net ... ) spaudi DesiniuPelesKlavisu - "copy shortcut (nuoroda)" . tas nuorodas programele pasigauna ir pypteli (tada kaip nustatyta: siunciasi, dirba pagal tvarkarasti, laukia eileje ir pan. )
Pirmiausia siulyciau bent perzvelgti nustatymus, tada "prideti is atminties" ar "prideti adresa [f4]" ir kokia viena nuorodele duoti siustis. jei viskas veikia, galima palikt savaitei
jei teisingas raidziu rinkinys ir gerai nustatyta, tai leidziasi Cap ir raides automatiskai iveda...
Papildyta:QUOTE(Eligint @ 2009 04 03, 06:52)
Aš paspausdavau ant nnuorodos, atidarydavo failai.lt ir spausdavau atsisiųsti failą ir belikdavo tik išsisaugoti. O daugiau tai aš nenusimanau
Aaa... is failai.lt irgi galima siustis su USDownloader, tik nebezinau, ar teisingai laukia eiles, kai buna apribojimai