Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(semkaa @ 2009 04 02, 22:25)
Prasom irnesakyk.gif O su kuo siunteisi? man kazkaip neaiskumai su tuo failai.lt. gal as blogu nuorodu prisirinkes  g.gif

Aš paspausdavau ant nnuorodos, atidarydavo failai.lt ir spausdavau atsisiųsti failą ir belikdavo tik išsisaugoti. O daugiau tai aš nenusimanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 04 03, 00:11)
semka,norejau paklaustikaip ten per Jusu parasa filmukus siustis blush2.gif
parsisiunciau,issiskleidziau( ten tiek visko doh.gif ),paleidau ta "smagrati"
bet kur tuos filmukus rasti g.gif (paaiskinkit zaliai blush2.gif ) biggrin.gif

blink.gif Na jau nebedristu zmones siusti skaityt visus mano pasisakymus (nesu manau toks ziaurus) ...
Ne per parasa blush2.gif
tas smagratis ir yra pati programa smile.gif . As isivaizduoju, kad kalba uzstatyta lietuviu ir "stebeti atminti" ijungta. Programele gali kolkas minimizuoti, tegu tupi prie laikrodzio.
narsai internete, forumuose ir rastas nuorodas i saugyklas (2shared, failai.lt, rapidshare, youtube, dump.ru, zaycev.net ... ) spaudi DesiniuPelesKlavisu - "copy shortcut (nuoroda)" . tas nuorodas programele pasigauna ir pypteli (tada kaip nustatyta: siunciasi, dirba pagal tvarkarasti, laukia eileje ir pan. )
Pirmiausia siulyciau bent perzvelgti nustatymus, tada "prideti is atminties" ar "prideti adresa [f4]" ir kokia viena nuorodele duoti siustis. jei viskas veikia, galima palikt savaitei smile.gif
jei teisingas raidziu rinkinys ir gerai nustatyta, tai leidziasi Cap ir raides automatiskai iveda...

Papildyta:
QUOTE(Eligint @ 2009 04 03, 06:52)
Aš paspausdavau ant nnuorodos, atidarydavo failai.lt ir spausdavau atsisiųsti failą ir belikdavo tik išsisaugoti. O daugiau tai aš nenusimanau blush2.gif

Aaa... is failai.lt irgi galima siustis su USDownloader, tik nebezinau, ar teisingai laukia eiles, kai buna apribojimai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 03 balandžio 2009 - 09:00
QUOTE(semkaa @ 2009 04 03, 10:05)
Aaa... is failai.lt irgi galima siustis su USDownloader, tik nebezinau, ar teisingai laukia eiles, kai buna apribojimai  blink.gif

Man reikėjo palaukti kokių 20sek. O tai tą USDownloader reikia susiinstaliuoti? Aš nelabai suprantu tokius dalykus blush2.gif Su juo grečiau siunčiasi ar kas ten darosi?
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 04 03, 10:11)
Man reikėjo palaukti kokių 20sek. O tai tą USDownloader reikia susiinstaliuoti? Aš nelabai suprantu tokius dalykus blush2.gif Su juo grečiau siunčiasi ar kas ten darosi?

Ne, tik isarchyvuoji pvz "c:\usd" "c:\usd2""c:\usd3" ir taip toliau . nera greiciau. nebent gali su keletu iskart siustis ( tada kiekvienai programai palieki po 1 plugina "plugins" direktorijoj ) ir gali darbus palikt nakciai smile.gif
Atsakyti
Supratau...,kad nieko nesupratau blush2.gif vienu zodziu cia ne mano nosei blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 04 03, 11:52)
Supratau...,kad nieko nesupratau blush2.gif  vienu zodziu cia ne mano nosei blink.gif  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Cia pagrindinis langas
user posted image

cia nustatymu langas. Jo dazniausiai nereikia liest blush2.gif
user posted image

Ar taip aiskiau? g.gif

esant paleistai USDownloader programai ji "stebi atminti" belieka nuorodas "copy shortcut" ir pagaus.
"Pradeti siusti po failo pridejimo" arba ne. "Pradeti siusti iskart po starto" arba ne ...

Atsakyti
O....jau geriau lotuliukas.gif nes as ne ta ratuka spaudziau (ten pas Jusu daug) biggrin.gif
bandysiu dar karteli
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2009 03 29, 22:59)

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida g. @ 2009 04 03, 10:52)
Supratau...,kad nieko nesupratau blush2.gif  vienu zodziu cia ne mano nosei blink.gif  doh.gif

reikia tik pameginti,nieko cia baisaus 4u.gif
Atsakyti
Man rodos, buvau parasiusi ne i ta temute, kad turiu multika "baltoji iltis" lietuviskai 1997 metu. Ikelsiu nuoroda ir cia, aks nores atsisiuti smile.gif 4u.gif
cia
Atsakyti
ka tik ikeliau multika "triju meskuciu nuotykiai" cia
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2009 04 07, 12:59)
ka tik ikeliau multika "triju meskuciu nuotykiai" cia

kokia kalba g.gif
Atsakyti