Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(sinta @ 2009 01 11, 10:43)
Sveikos smile.gif

O gal kartais kas turit "aviuką šoną"?  4u.gif

aviukas sonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 01 09, 10:57)
gal pabandyk is naujo 13 dali atsisiusti, o as is naujo bandau kelti, tik pas mane laaabai jau letas internetas tai gal iki vakaro kas ir gausis jei nenulus jis doh.gif

va ka raso: The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search.
Atsakyti
Pasakojimas apie Dzeuso sūnų iš kurio Hedesas, blogio dievas, atsiėmė nemirtingumą. Dabar Heraklis pasikliauna savo stiprybe ir skrajojančiu arkliu. Jis turi įrodyti, kad yra tikras herojus ir gali užimti savo vietą Olimpo kalne.
Taip prasideda Heraklio nuotykiai. Jis kaunasi su ciklopais ir daugiagalve Hidra. Kol kas Herakliui sekasi gerai, bet už kiekvieno kampo tyko Hedesas, kuris nori pakenkti jam.

SUPEEEEEEER thumbup.gif visur ieskojau lietuviskai, net pirkt neradau, ot aciu thumbup.gif

Noriu paklaust gal dar kuri turit Katinas su skrybele irgi lietuviu kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dixi: 12 sausio 2009 - 20:58
Labas.o gal turit kas grazuole ir pabaisa ir teletabiu kaledas?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 11, 20:51)
va ka raso: The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search.

paslapciu soda is naujo sukeliau, bet vat pabego nuorodos, kai pagausiu is karto sudesiu cia blush2.gif
Atsakyti
paslapciu sodas 14 rar daliu (naujai ikeltos) anglu k. 4u.gif
http://www.2shared.c...s_ENpart06.html cia 6 pabegusi dalis
http://www.2shared.c...&...mp;x=22&y=6 cia likusios
tik 14-os dalies yra 2 vnt, kazkaip gavosi kai ne per viena karta keliau, siuskites tik viena 14-a dali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2009 01 13, 12:01)
Labas.o gal turit kas grazuole ir pabaisa ir teletabiu kaledas?

Teletabius ir Kalėdas aš neturiu, bet žinau kas turi ax.gif kada išeis, prie progos, pasiskolinsiu ir nuripinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 14, 18:39)
Teletabius ir Kalėdas aš neturiu, bet žinau kas turi ax.gif  kada išeis, prie progos, pasiskolinsiu ir nuripinsiu  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir dar kazkada turejau bet neberandu Tomas ir Dzeris ir Karibu piratai,atrodo taip vadinasi :hmButu gerai,nes vaikas ramybes neduoda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitag: 15 sausio 2009 - 11:32
kokia nuostabi tema, aciu labai visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 01 14, 12:56)
paslapciu sodas 14 rar daliu (naujai ikeltos) anglu k. 4u.gif
http://www.2shared.c...s_ENpart06.html cia 6 pabegusi dalis
http://www.2shared.c...&...mp;x=22&y=6 cia likusios
tik 14-os dalies yra 2 vnt, kazkaip gavosi kai ne per viena karta keliau, siuskites tik viena 14-a dali doh.gif

labutis visoms 4u.gif

ačiū už dalinimąsi filmukais 4u.gif
pati skaitinėjau, ką reikėjo, parsisiųsdavau, bet nedrįsau paklaust, vis narpliojaus pati, skaitydama jūsų patarimus blush2.gif
norėjau paklaust, ar "paslapciu sodas", kurio nuorodos čia paminėtos ir "Makka Pakka" iš praeitos temos yra tas pats?
aš parsisiunčiau nurodytas 11 dalių Makka Pakka, bet man kažkodėl neatidaro (neišskleidžia). dabar galvoju, gal čia dėl to, kad trūko šitų dalių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 01 16, 08:35)
labutis visoms  4u.gif

ačiū už dalinimąsi filmukais  4u.gif
pati skaitinėjau, ką reikėjo, parsisiųsdavau, bet nedrįsau paklaust, vis narpliojaus pati, skaitydama jūsų patarimus  blush2.gif
norėjau paklaust, ar "paslapciu sodas", kurio nuorodos čia paminėtos ir "Makka Pakka" iš praeitos temos yra tas pats?
aš parsisiunčiau nurodytas 11 dalių Makka Pakka, bet man kažkodėl neatidaro (neišskleidžia). dabar galvoju, gal čia dėl to, kad trūko šitų dalių  blush2.gif

cia lygiai ta pats paslapciu sodas, ikeliau is naujo, nes pirmai ikelto kazkuri dalis neveike...jei siusites tai reikia is naujo atsisiusti 14 daliu is cia tik 14 -a dalis isikele du kartus tai ja tik 1 reikia siusti mirksiukas.gif
o isarchyvuoti reikia spausti ant pirmos ax.gif
Atsakyti