Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(miminukas2 @ 2009 03 15, 16:43)
as situ noreciau, o kaip juos galima gauti?smile.gif

Daugelis filmų yra įkelti, pirmam šios temos puslapy yra nuoroda į paiešką, ieškok su 2Shared paieška ax.gif

Linksmos pėdutės LT

Hortonas LT

Princesė ant žirnio LT

Pepė ilgakojinė lt

Tvyniai LT

Snieguole ir 7 nykštukai LT

Ledynmetis1,2

Žuviukas Nemo

Zebriukas Dryžius

Bembis

Liūtas karalius 1

Tigro filmas

Ir čia dar ne visus sutikrinau ax.gif

Žodžiu, nepatingėkit, prieš prašydami, ieškokit per paiešką, taip pat eligint, prieš keldama filmus, pasitikrink ar toks jau nėra įkeltas, nereiks tiek vargti smile.gif

Ir labai ačiū už Undinėlę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 16 kovo 2009 - 14:18
Džiunglių knyga 2
Atsakyti
nuostabi temele thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, gal kas nors galėtų mane pakviesti į Linkomaniją 4u.gif knasona@gmail.com Būčiau labai labai dėkinga.. smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, labai aciu uz nerealia tema, cia labai daug randame graziu filmuku. Gal kas turite MIKE PUKUOTUKAS IR TIGRAS SIMTAMYLĖJE GIRIOJE? Labai ieskome.
Papildyta:
Dar ieškome MIKIO SALDAINIS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobelija @ 2009 03 16, 16:13)
Gal kas turite MIKE PUKUOTUKAS IR TIGRAS SIMTAMYLĖJE GIRIOJE? Labai ieskome.
Dar ieškome MIKIO SALDAINIS 

Paskaitinėjau info apie šiuos filmukus, lietuviškų jų tai tikrai nebus, tik rusiški, ir pirmas su lt subtitrais. Kai kur pamatysim, duosim nuorodas, aš ir renku Mikes Pukuotuko serijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 05, 22:23)
Noriu priminti visiems naujokams kaip siųstis iš 2Sharedo failų saugyklos mūsų įkeltus filmus smile.gif

Ir labai tikiuosi kad tai, ką dabar jums surašiau, nebesikartos klausimai, tikrai jums nebeatsakysiu, jei nepaskaitysit šio posto  ax.gif

vajajau, kaip cia pas jus faina... bet vat nors ir atidziai perskaiciau, bet nesugebu pasinaudot tuo 2Shared... kai paspaudziu ''click here", nieks nevyksta... laukiu kad kazkoki tipo "Download in progress" ar dar koki langeliuka atidarytu kompas, bet - nea... O kai paziuriu "Watch" ekraniuka, tai ten tik visokiu turku ir kitokiu arabu tuntus matau... kamine reikalas ?.. Padekit ! help.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2009 03 16, 21:31)
O kai paziuriu "Watch" ekraniuka, tai ten tik visokiu turku ir kitokiu arabu tuntus matau... kamine reikalas ?

Kadangi nemokamai siunčiamės ir keliam filmus, failų saugykla turi iš kažko išsilaikyti, jie turi sponsorius, mėto visokias reklamas, todėl ir matai arabus smile.gif Tas reklamines iškylančias lenteles reikia numušti per kryžiuką. Kartais ši saugykla streikuoja, vis prašo 5 minutes palaukti ir panašiai. Viskas turi būti būtent taip kaip parodyta 1 psl, ir nereikia spaudžioti daugybę kartų cklick here, geriau iš vis išjungti ir iš naujo įsijungti tą puslapį. Jei nesigauna, bandykit kitą kartą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 16 kovo 2009 - 21:58
sveikos 4u.gif net nzn kur paklaust tai klausiu cia blush2.gif labai uzsimaniau parsisiut filma, tik nepamenu jo pavadinimo doh.gif o filmas mazdaug apie vaiko gimima, kaip jis pilve sneka , kaip auga, ka jauciasi, kaip spermatozoidai kovoja tarpusavyje, bega lenktynes, po to kai vienas apvaisina zaidzia kortom like ax.gif na zo kazkas tokio panasaus! man reik tik jo pavadinimo 4u.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2009 03 16, 21:44)
sveikos 4u.gif net nzn kur paklaust tai klausiu cia blush2.gif labai uzsimaniau parsisiut filma, tik nepamenu jo pavadinimo doh.gif o filmas mazdaug apie vaiko gimima, kaip jis pilve sneka , kaip auga, ka jauciasi, kaip spermatozoidai kovoja tarpusavyje, bega lenktynes, po to kai vienas apvaisina zaidzia kortom like ax.gif na zo kazkas tokio panasaus! man reik tik jo pavadinimo 4u.gif aciu!

Berods vadinasi Ei, kas čia kalba?
Jei apie tą patį kalbam
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2009 03 16, 21:31)
...nesugebu pasinaudot tuo 2Shared...

Is 2shared, failai.lt, rapidshare, deposit, letitbit ..... labai patogu siustis su USDownloaderiu. imk is mano paraso (toj nelaimingoj 2shared saugykloj smile.gif ).
ispakuoji c:\usd\ ir paleidi su zaliu ratuku. stebi atminti, nuorodas i saugyklas kopijuoji i atminti ir pasigauna Yra lietuviu kalba, pati programa laukia eileje...
na as jau kartojuosi, ziurek mano pasisakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 16, 22:54)
Berods vadinasi Ei, kas čia kalba?
Jei apie tą patį kalbam

g.gif g.gif hmmm gal ir tas, tik nerandu daba is kur parsisiut doh.gif
Atsakyti