Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(Eligint @ 2009 03 13, 23:20)
... tai tenka pildyti...

Siulau tinginio metoda:
atsidarai kompe direktorija kur tupi filmukai, spaudi klavisa [print screen], paste ekrano paveiksleli i piesimo programa, apkarpai, issaugai, ikeli i paveiksleliu saugykla, cia talpini tik nuoroda i paveiksleli. Atrodo taip. ir daug pavadinimu spausdint nereikia... mirksiukas.gif
user posted image

rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 13 kovo 2009 - 22:55
QUOTE(kipse @ 2009 03 13, 22:47)
O ši tie tai ne vienas ir tas pats? 

Kad lygtais ne g.gif
Vieną kokį gal pavyks šiandien įkelti, o kas liks kitam kartui paliksiu, nes labai jau stabdo internetas bash.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2009 03 13, 22:47)
Šitie būtų neblogai

Dora yra blogos kokybės. Ta prasme, kad vaizdas atsilieka nuo garso. Ir turiu tik vieną seriją. Jei tinka, galiu įkelti
Atsakyti
Aš tai l. norėčiau Pelenė. Laiko vingis (ar čia ne 3 pelenės dalis?Gal kas turit 1,2 LT?) ir Barbie salos princesė jei LT ax.gif

Skaitinėju visas vakaras senas mūsų tėmėles. Ir radau, kad kažkas turi LT 101 Dalmantiną, jei galit, prašom pasidalinti smile.gif O Gražuolė ir Pabaisa LT nieks neturit? Turbūt teks siųstis rusiškai tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2009 03 13, 23:51)
Siulau tinginio metoda

Oi, kaip ačiū, šito nemokėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 13, 23:32)
Aš tai l. norėčiau Pelenė. Laiko vingis (ar čia ne 3 pelenės dalis?Gal kas turit 1,2 LT?) ir Barbie salos princesė jei LT  ax.gif

Taip, čia 3 dalis. Tuoj sąrašiuką teks darytis biggrin.gif Viską įkelsiu su laiku, kai tik galėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 14, 00:36)
kai tik galėsiu.

Tai žinoma, kai tik galėsi, laiko turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 13, 22:08)
Pašalino, vakar naktinėjau prie kompo, pastebėjau  smile.gif Kadangi norėjau pasiūlyti kitiems, tai perkroviau  smile.gif Gal nepašalins g.gif
Miegančioji gražuolė LT

Nesuprantu o tai kodel pasalina?
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2009 03 14, 00:50)
Nesuprantu o tai kodel pasalina?

Nesuprasi ten jų, kartais ta saugykla durniuoja, ir mano kelis filmus keltus labai greitai pašalino, bet aš galvojau, kad viršijau leistiną 20GB įkėlimo limitą, jei nors dieną nesisiunčia, tuoj pat meta lauk. Iš kur ten viską žinosi, kodėl taip daro smile.gif
Atsakyti
Laimingasis elfas
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 03 13, 22:43)
ax.gif Necituok pilnos zinutes, kaaa ?  ax.gif  blush2.gif  blink.gif

persiprašau hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
aviuko sono gerbejams.linkomanijoj jau yra http://www.linkomani...heep_Episode_12

user posted image
Atsakyti
Bitės filmas
Atsakyti