Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(vėtrė @ 2009 03 12, 10:16)
O gal dar kas nors turi savo kolekcijose užsislėpę Wolto Disnėjaus filmų LT kalba?  listen.gif

turiu antulio donaldo seriju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2009 03 12, 13:09)
turiu antulio donaldo seriju bigsmile.gif

Ar šitų, kur kažkada čia buvo įkelta, kaip pvz.Antulis ir auksiniai kiaušiniai, afišų klijuotojai TVRip? Ar gal patys iš teliko prisirašėte kokių naujų?
Atsakyti
Eligint, tikrai tau dėkoju, viską puikiai padarei, filmas išsiskleidė, tik dar norėjau pridurti ateičiai

Nėr už ką, gero žiūrėjimo 4u.gif Kitą kartą žinosiu, kad reikia į dydį dar pažiūrėti biggrin.gif Kaip pirmą kartą tai visa pasimetus čia viską dariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 12, 12:14)
Ar šitų, kur kažkada čia buvo įkelta, kaip pvz.Antulis ir auksiniai kiaušiniai, afišų klijuotojai TVRip? Ar gal patys iš teliko prisirašėte kokių naujų?

taip sitie is linkomanijos 4u.gif nea savu irasytu neturiu,nedatraukia lietuviska TV iki manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 12, 13:47)
pasimetus čia viską dariau blush2.gif

4u.gif dazniausiai saugyklos priima tik po 100mb failus, tai ir 2shared taip raso ant multiupload, tik kazkaip leidzia ir didesnius smile.gif As pvz. megstu viska siustis programos pagalba, tai daug mazu kad ir 15 yra paparasciau parsisiust ( jei uzstinga, rysys trukineja .. ) nei 2-3 laabai dideles 4u.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2009 03 12, 14:09)
taip sitie is linkomanijos

Ačiū, šituos turiu ir aš 4u.gif

QUOTE(semkaa @ 2009 03 12, 14:12)
As pvz. megstu viska...

Va, būtent, kas kaip mėgsta, ką mėgsta drinks_cheers.gif Man ryšys l retai kada trūkinėja, todėl renkuosi didesnes dalis, nes paskui prasdeda - dingo 14-a ar kokia dalis,tai dingo, tai neranda ai, geriau visas filmas jei jis 700 MB biggrin.gif Tiesą sakant susiraukiu iš kart, kai daug trupiniukų reikia rankioti tongue.gif
Atsakyti
Sveikučiai, aš tai didžiają dalį gėrybių atsisiunčiu per zmule programą,taip ir greičiau ir gal patogiau...tik reikia filmų pavadinimus žinoti, o šios jūsų diskusijos man labai padeda mirksiukas.gif susirandu to, ko mums reikia.
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 03 12, 14:44)
...greičiau ir gal patogiau...

ax.gif bet su p2p reikia, kad butu kazkas naudingo atiduodamo kitiem, norint kad butu geras parsisiuntimo greitis. ir vienu metu keli besisiunciantys... zodziu tipo komunizmas smile.gif
O mes gal individualistai g.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 12 kovo 2009 - 13:58
QUOTE(semkaa @ 2009 03 12, 14:57)
: zodziu tipo komunizmas smile.gif
O mes gal individualistai  g.gif

Gerbiu tavo individualizmą 4u.gif Bet kartais komuna ir gi visai nieko biggrin.gif Pripratau viską siųstis torentais, ir visai patinka. Aš galvoju, kad daugiausia viską lemia geras tavo interneto greitis, nes l faina, kai 1,4 GB filmą, net esant 1 skleidėjui, gali parsisųsti per 5 minutes, nereikia naktimis kompo birbinti kaip ne kuriems individualistams biggrin.gif Taigi kaip visada, kiekvieną faktą galima apeiti iš abiejų pusių smile.gif
Atsakyti
O gal dar kas nors turi savo kolekcijose užsislėpę Wolto Disnėjaus filmų LT kalba?  listen.gif

Turiu aš visokių filmukų lietuvių kalba. Kokių jums reikėtų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eligint: 12 kovo 2009 - 20:26
QUOTE(Eligint @ 2009 03 12, 20:25)

Oho.. bigsmile.gif Tai tu vardink, visus kokius turi..tada mes jau rinksimės... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 12, 21:25)

Ištikrųjų, gal galite sąrašiuką kokį nors mestelti, pasakysim, ką turim, ko neturim blush2.gif
Gal kartais Gražuolė ir pabaisa 1991 m lietuvišką turite?Gražuolė ir Pabaisa

O gal Pinokį Ir gi labai norėtume lietuviškai ax.gif

Ir su Mike Pukuotuku bei jo draugais ne visus filmus turime, pvz tokio

Žodžiu, parašyk, ką turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 12 kovo 2009 - 22:52