Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(vėtrė @ 2009 03 11, 22:05)
O kelintais metais sukurtas tas filmas? Man reikia 1959 m smile.gif
Ką tik pažiūrėjau , į tą puslapį registracijos reikia, gal galit, jei atsisiuntėt, pasidalinti  ax.gif Lietuvių kalba tokie filmai tikra brangenybė, bent jau man  biggrin.gif

Turiu Miegančią gražuolę lietuvių kalba, bet nežinau kelintų ji metų
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 11, 23:42)
Turiu Miegančią gražuolę lietuvių kalba, bet nežinau kelintų ji metų

Pažiūrėk va čia, gal kas nors panašaus?
Arba dar čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 11 kovo 2009 - 23:05
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 11, 23:00)
Arba dar čia

Kiek peržiūrėjau, tai labiau į antrą nuorodą panašu
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 12, 00:22)
Kiek peržiūrėjau, tai labiau į antrą nuorodą panašu

Tai prašom pasidalinti su mumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 11, 23:27)
Tai prašom pasidalinti su mumis  mirksiukas.gif

Mielai, bet kad nemoku nei įkelti, nei ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 11, 23:00)
Arba dar čia

Patikrinau - antras varijantas. BDrip kokybė, 1,36gb.Bet nesąmonė, turiu pakvietimų, bet duot negaliu dėl per mažo ratio. Siūstis su bitcomet ir negaliu. Tai beveik nesinaudoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipse: 11 kovo 2009 - 23:55
QUOTE(Eligint @ 2009 03 12, 00:30)
Mielai, bet kad nemoku nei įkelti, nei ką blush2.gif

Jėėėzau doh.gif Šitiek apie tai mūsų kalbėta doh.gif Pirmam puslapy yra surašyta kaip suarchyvuoti dalimis didelį filmą, o 2 vakarų animacijos dalies pačioj pabaigoj esu irmai vaizdžiai nupasakojus kaip įkelti į 2Sharedo saugyklą tas sudalintas filmo dalis. Tai tikrai nesunku, tik noro šiek tiek reikia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vėtrė @ 2008 08 05, 21:36)
Iš ties labai paprasta Iš pradžių atsiverti 2Scharedo puslapį, bet kokį, kad ir kolegių kur filmukai įkelti nuorodą forume  ax.gif
spaudi ant pagrindinės vinjetes 2Shared pavadinimo ir atsiranda toks langas

2Shared - fail upload

Per paiešką, ar kitaip Brows, susirandi savo kompe kur yra fimas, pažymi su pele ir paspaudi atidaryti, paskui spaudi didesnę lentelę upload it, ir rodo kaip filmukas karaunasi, pasikrovus, 2Sharedas praneša, kad failas baigtas pakrauti, paspaudus ok, išmeta adresą filmo, kurį tu įkėlei. nukopijuoji tą eilutę, kur parašyta linkas download ir įdedi į forumą atsakydama (pasispaudi langelį su http://, įklijuoji nukopintą linką, spaudi gerai, tada atsiranda tokie žodžiai My Webpage, jį nutrini ir įrašai savo , pvz. Ragai ir kanopos LT, vel spaudi gerai ir forume mes matysim aktyvų, gražų linką  biggrin.gif Tikiuosi, kad aiškiai parašiau  ax.gif

QUOTE(vėtrė @ 2008 08 06, 19:05)
taip fimą reikia dalinti dalimis, kai archyvuoji, parašai kad skaidyti filmą pvz. po 500MB, arba po 250 MB, kuo smulkiau, tuo daugiau tomų bus ir turėsi tuos visus tomus sukelti. Dar prieš paspaudus glaudinti, reikia uždėti varnelę ant atstatymo įrašas ir viskas  smile.gif o WinRARas glaudindamas jau pats pagamina tuos tomus Prieš keliant į internetą, reikia pačiai bandyti ar išsiskleidžia tavo suraruoti tomai. Spaudi ant pvz. pirmo tomo su kairiu klavišu ir pasirenki išskleisti failus į... smile.gif

QUOTE(semkaa @ 2008 08 12, 08:47)
va, va !    isivaizduoju, kad skaitai EN.

http://www.win-rar.c...creenshots.html

jei operacine sistema Windows ir jei turi idiegta Winrar. tada ant failo, kuri nori suarchyvuoti, spaudi DPK pasirenki "add to archive... " . tada gauni 3 paveiksleli. parasai "split to volumes, bytes" reiksme (pvz 1 kompaktui ~ 720000000 ). uzdedi "put recovery record". kazkuriam lape turi buti nustatymas kiek tas "recovery record" procentu ( 3 ... 5 % rekomenduociau ). paspaudi "OK" ir burzgina.
pagamina keleta archyvo tomu. juos ir keli i saugyklas.

bet winrar tinka tik ikelimui i saugyklas. ziuret tiesiai is archyvo vistiek nebus galima. ziurejimui filmus reikia padalinti su vaizdo redagavimo programom.

Sekmes drinks_cheers.gif

Daugiau kaip archyvuoti ir kelti į saugyklą fimus aš pridėti neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 12, 00:01)
Jėėėzau  doh.gif Šitiek apie tai mūsų kalbėta  doh.gif

Tai kad aš neseniai šitą temą atradau ax.gif Viską perskaitysiu ir pabandysiu įkelti 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar man čia kas gavos g.gif

Miegančioji gražuolė
2 dalis
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 12, 10:27)
Nežinau ar man čia kas gavos g.gif

Miegančioji gražuolė
2 dalis

Šaunuolė, svarbiausia, kad pabandei, labai džiaugiuosi bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tuoj parsisiųsiu ir pasakysiu, ar filmas išsiskleidžia thumbup.gif
Atsakyti
Visada būna pirmas kartas. Tikiuosi, bus pavykęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 12, 10:40)
Visada būna pirmas kartas. Tikiuosi, bus pavykęs smile.gif

Eligint, tikrai tau dėkoju, viską puikiai padarei, filmas išsiskleidė, tik dar norėjau pridurti ateičiai, kad 2Sharedo saugykla priima filmus iki 1,1 Gb , ir jei tavo filmas yra 700 MB talpos, galima jo iš vis neraruori su WinRARu, talpinti tokį, koks jis yra. Arba savo laiko patogumui, kad greičiau pasikrautų į saugyklą, galima filmą suskaldyti po 100 MB, 200 MB, arba filmą dalinti į dvi dalis. O jei filmas yra standartiškai 1,36 GB, jį dalinti jau yra būtina, niekas tokio ištiso filmo į jokią saugyklą nepriims. Aš asmeniškai, jei tik filmas visas telpa į saugyklą, tai ir stengiuosi jį tokį kelti, kad paskui mažiau būtų besisiunčiančių žmonių dejavimų, kad jiems neišsiskleidžia ir t.t. Dar kartą ačiū wink.gif

O gal dar kas nors turi savo kolekcijose užsislėpę Wolto Disnėjaus filmų LT kalba? listen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 12 kovo 2009 - 10:17