Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(dzhina @ 2009 03 04, 15:37)
Paslapiu Sodas 2009 02 28 d. TV laida Lietuviskai thumbup.gif

Gal galit padėti išarchyvuoti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 03 11, 11:51)
Gal galit padėti išarchyvuoti? ax.gif  4u.gif

O kas tau neišeina? Pirmiausiai reikia turėti WinRAR programą savo kompe(pasieškok semkoos pradžioj nuoroda yra duota). O kaip išskleisti viskas paaiškinta šios temos 1 puslapyje: žiūrėk ar visi MB visų dalių parėjo, būtinai reikia visas įdėtas filmo dalis parsisiųsti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 11, 11:03)
O kas tau neišeina? Pirmiausiai reikia turėti WinRAR programą savo kompe(pasieškok semkoos pradžioj nuoroda yra duota). O kaip išskleisti viskas paaiškinta šios temos 1 puslapyje: žiūrėk ar visi MB visų dalių parėjo, būtinai reikia visas įdėtas filmo dalis parsisiųsti ir t.t.

Jau viskas gavosi thumbup.gif Aš ne visas dalis buvau parsisiuntus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Visiems gerai žinomas Wolto Disnėjaus 101 Dalmantinas 1961 m smile.gif

Woltas Disnėjus. 101 Dalmantinas 1961 m RU
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 10, 21:50)
Atnaujinau Wolto Disnėjaus Snieguolę ir 7 nykštukus, kas dar nebuvo parsisiuntę, skubėkit parsisiųst, tikrai nuostabus filmukas  wub.gif

user posted image

Snieguolė ir 7 nykštukai  LT

Atsisiunciau bet neatsidaro g.gif O dabar ir siustis nebeleidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2009 03 11, 17:40)
Atsisiunciau bet neatsidaro  g.gif O dabar ir siustis nebeleidzia g.gif

Siųstis leidžia, o kad neatidaro, tai pasižiūrėk ar visi MB filmo parėjo, o gal kodekai tavo seni, žodžiu, skaityk 1 psl ax.gif
Atsakyti

siustis ir man vis neleido unsure.gif dabar pabandziau ir leido siustis, tik dabar idomu ar atsidarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolancukas @ 2009 03 11, 18:46)
tik dabar idomu ar atsidarys  g.gif

Filmas atsidaro ar ne priklauso nuo to ar visą jį atsisiuntėt, dar nuo to, kaip seniai jūs atnaujinote kodekus, o gal jų ten iš viso nėra įdiegta. Dar priklauso, su kokiu plejeriu, t.y. populiariausi: VLC(nereikia jokių kodekų), Winampu, Media Player Clasic, Windows Media Player ir t.t. Jei neatsidaro su vienu grotuvu, bandykite su kitu.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 11, 19:12)
Filmas atsidaro ar ne priklauso nuo to ar visą jį atsisiuntėt, dar nuo to, kaip seniai jūs atnaujinote kodekus, o gal jų ten iš viso nėra įdiegta. Dar priklauso, su kokiu plejeriu, t.y.  populiariausi: VLC(nereikia jokių kodekų), Winampu, Media Player Clasic, Windows Media Player  ir t.t. Jei neatsidaro su vienu grotuvu, bandykite su kitu.

aciu jums lb uz issamu paaiskinima aciuks.gif 4u.gif

Pelene atsisiunciau ir rodo kuo puikiausiai wub.gif be to visada siunciausi ir viskas budavo gerai, visi atsidare smile.gif dabar siunciuosi "Snieguole ir septynius nykstuku", liko 30min., ziuresim ar atsidarys g.gif

Labai noriu ,jums, Mamytes, padekoti uz animacinius filmukus user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolancukas: 11 kovo 2009 - 18:43

man atsidare thumbup.gif pabandyk dar karta siustis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 03 10, 19:53)
Labai norėčiau surinkti kolekciją senųjų Wolto Disnėjo filmų  versijas lietuvių kalba, bet niekur jų dar nėra. Tad džiaugiuosi, jei randu rusiškai įgarsintų filmų. Prašom  4u.gif

Yra "Miegančioji gražuolė" lietuvių kalba labai geros kokybės įdėta www.connection.lt mirksiukas.gif Dydis 1,45 GB, puiki vaizdo kokybė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 11 kovo 2009 - 22:02
QUOTE(Jolancike @ 2009 03 11, 23:00)
Yra "Miegančioji gražuolė" lietuvių kalba labai geros kokybės įdėta www.connection.lt  mirksiukas.gif  Dydis 1,45 GB, puiki vaizdo kokybė  thumbup.gif

O kelintais metais sukurtas tas filmas? Man reikia 1959 m smile.gif
Ką tik pažiūrėjau , į tą puslapį registracijos reikia, gal galit, jei atsisiuntėt, pasidalinti ax.gif Lietuvių kalba tokie filmai tikra brangenybė, bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 11 kovo 2009 - 22:09