Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(dzhina @ 2009 03 04, 15:37)
Paslapiu Sodas 2009 02 28 d. TV laida Lietuviskai thumbup.gif

as tik pradedanti shiame visame reikale......temute susiradau visai neseniai ...tai jei mano klausimai pasirodys kvaili atsiprasau ...ash parsisiunciau shi paslapciu sodo lietuviska varianta ..ir iszipavau tik pirma dali...o ju yra 4 ar tos 4 dalys ir yra tas vienas apie 30 min filmas? ar reikejo visas ketures iszipuoti ....nes man pradejo mesti klaida......mazyliui labai patiko paziurejome kompe.....ir esu labai dekinga.......nes gyvenu uzsienuje..ir MB yra uzsienietis ..todel noriu kad mazylis mokytusi ir girdetu lietuviu kalba....pabandziau nukopijuoti i CD...viskas gavosi tu 30 min...kad galetu ziureti per DVD grotuva...o priestai bandziau kopijuoti i DVD+RW man nekopijavo ...kur beda prasau padeti ....aciu
Atsakyti
NU kaip aciu jums visiems uz filmukus. Susitvarkiau su Aviuku Sonu, nzn kas turejo itakos ar kad prie kito kompo ar kad su USDdoewloderiu siuinciaus, DVD puikiai rodo. Meskinas Bernardas irgi puikiai rodo.
Atsakyti
QUOTE(Kukli @ 2009 03 05, 20:20)
as tik pradedanti shiame visame reikale......temute susiradau visai neseniai ...tai jei mano klausimai pasirodys kvaili atsiprasau ...ash parsisiunciau shi paslapciu sodo lietuviska varianta ..ir iszipavau tik pirma dali...o ju yra 4 ar tos 4 dalys ir yra tas vienas apie 30 min filmas? ar reikejo visas ketures iszipuoti ....nes man pradejo mesti klaida......mazyliui labai patiko paziurejome kompe.....ir esu labai dekinga.......nes gyvenu uzsienuje..ir MB yra uzsienietis ..todel noriu kad mazylis mokytusi ir girdetu lietuviu kalba....pabandziau nukopijuoti i CD...viskas gavosi tu 30 min...kad galetu ziureti per DVD grotuva...o priestai bandziau kopijuoti i DVD+RW man nekopijavo ...kur beda prasau padeti ....aciu

reikia atsisiusti visas 4 rar dalis ir ispakuoti pirmaja dali ir tada gausis vienas filmukas 28 min 17 s thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzhina: 05 kovo 2009 - 22:43
QUOTE(dzhina @ 2009 03 05, 22:42)
reikia atsisiusti visas  4 rar dalis ir ispakuoti pirmaja dali ir tada gausis vienas filmukas 28 min 17 s thumbup.gif

aciu ...uz greita atsakyma ..tai as ir pati kazkaip parasiusi supratau ..nes mano mazius kolkas nelabai leidzia i ka isigilinti... blush2.gif biggrin.gif ...o poto del i DVD irasymo ir "daejo" kad nebuvo kompe programos i dvd irasyma tai suinstaliavau ir viskas ok thumbup.gif ...o dabar prasymelis ..gal kas dar turi jei yra kitu daliu "paslapciu sodo" lietuviu kalba ...labai reiketu nes siandiena paziurejau ir maziui patinka ir lt kalba graziai igarsinta kitos kalbos nesigirdi ....ir mokytis gali pavz sioje dalyje buvo skaiciavimas... thumbup.gif butu didelis dekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukli @ 2009 03 06, 00:52)
aciu ...uz greita atsakyma ..tai as ir pati kazkaip parasiusi supratau ..nes mano mazius kolkas nelabai leidzia i ka isigilinti... blush2.gif  biggrin.gif ...o poto del i DVD irasymo ir "daejo"  kad nebuvo kompe programos i dvd irasyma tai suinstaliavau ir viskas ok thumbup.gif ...o dabar prasymelis ..gal kas dar turi jei yra kitu daliu "paslapciu sodo" lietuviu kalba ...labai reiketu nes siandiena paziurejau ir maziui patinka ir lt kalba graziai igarsinta kitos kalbos nesigirdi ....ir mokytis gali pavz sioje dalyje buvo skaiciavimas... thumbup.gif butu didelis dekui blush2.gif

http://www.2shared.c...-saWas.html?s=1
http://www.2shared.c...-saWas.html?s=1
daugiau kol kas nera lietuviskai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galite atnaujinti Heraklio nuorada, pirma dali parsisiunciau, o 2 ir 3 raso, kad nerasta serveryje? Ar cia ne delto, kad senai siusta buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2009 03 10, 00:24)
Sveikos,

gal galite atnaujinti Heraklio nuorada, pirma dali parsisiunciau, o 2 ir 3 raso, kad nerasta serveryje? Ar cia ne delto, kad senai siusta buvo?  g.gif

greiciausiai, kad seniai...
Supakuosiu ir imesiu naujai. as darau po 100mb (vistiek su 1 dalim netiks, archyvu nelaikau, abejoju, bet gal Vetre savo laiko?), atstatymo irasa uzdedu smile.gif
Siustis gali su USDownloader is mano paraso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 03 10, 09:38)
abejoju, bet gal Vetre savo laiko?

Ne, vėtrė iškart archyvus tik įkėlus, tuoj pat išmeta iš savo kompo smile.gif
O kad atnaujinsi, tai dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 03 10, 08:38)
greiciausiai, kad seniai...
Supakuosiu ir imesiu naujai. as darau po 100mb (vistiek su 1 dalim netiks, archyvu nelaikau, abejoju, bet gal Vetre savo laiko?), atstatymo irasa uzdedu smile.gif
Siustis gali su USDownloader is mano paraso smile.gif

Aciu, o pagal tavo nuoroda ir siunciuosi. Is kart kai tik radau temele pasinaudojau tavo pasiulymu. 4u.gif
Atsakyti
ikeliau i 2shared herakli is 15 archyvo tomu. atstatymo irasa uzdejau, bet nuorodas pameciau blink.gif
ieskokit, vakare atsiras. sios dienos data 4u.gif
Atsakyti
user posted image

1950 m Walt Disney animacinis filmas apie pelenę. Labai norėčiau surinkti kolekciją senųjų Wolto Disnėjo filmų versijas lietuvių kalba, bet niekur jų dar nėra. Tad džiaugiuosi, jei randu rusiškai įgarsintų filmų. Prašom 4u.gif

Wolto Disnėjaus 1950 m. Pelenė RU

Kai parsisiųsiu senąją 1961m 101 Dalmantinų versiją, įkelsiu jums 4u.gif
Atsakyti
Atnaujinau Wolto Disnėjaus Snieguolę ir 7 nykštukus, kas dar nebuvo parsisiuntę, skubėkit parsisiųst, tikrai nuostabus filmukas wub.gif

user posted image

Snieguolė ir 7 nykštukai LT
Atsakyti