dzhina, praeitoj temoj buvai imetus paslapciu sodo 14 daliu, bet 13 dalis neatsidaro gal is naujo gali ikelt? labai pupai patinka sitas filmukas
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 08, 16:12)
dzhina, praeitoj temoj buvai imetus paslapciu sodo 14 daliu, bet 13 dalis neatsidaro gal is naujo gali ikelt? labai pupai patinka sitas filmukas
pabandysiu is naujo visas sukelti, bet uztruks sitas reikalas
QUOTE(dzhina @ 2009 01 08, 16:40)
pabandysiu is naujo visas sukelti, bet uztruks sitas reikalas
nu ten tik 13 dali rodo kad blogas link'as, o kiti geri, tik negali iszipuot be tos dalies
o aš siunčiausi, mano visos dalys liuks
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 09, 10:18)
nu ten tik 13 dali rodo kad blogas link'as, o kiti geri, tik negali iszipuot be tos dalies
gal pabandyk is naujo 13 dali atsisiusti, o as is naujo bandau kelti, tik pas mane laaabai jau letas internetas tai gal iki vakaro kas ir gausis jei nenulus jis
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 05, 22:23)
Išsisaugokite savo kompiuteriuose adresyne 2Shared paieškos puslapį ir dažniau ja naudokitės
2Shared paieška
aciu isisaugojau ir daug ka parsisiunciau
Kazkuri mamyte ieskojo "Pelenes" lietuviu kalba. va cia yra:
http://www.torrent.l...ji-animacija-II
beje, gal kartais kas turit linkomanijos pakvietimu? labai reiketu..
http://www.torrent.l...ji-animacija-II
beje, gal kartais kas turit linkomanijos pakvietimu? labai reiketu..
nueik i tema amos kompiuteris ten dalijasi pakvietimais
Pasakojimas apie Dzeuso sūnų iš kurio Hedesas, blogio dievas, atsiėmė nemirtingumą. Dabar Heraklis pasikliauna savo stiprybe ir skrajojančiu arkliu. Jis turi įrodyti, kad yra tikras herojus ir gali užimti savo vietą Olimpo kalne.
Taip prasideda Heraklio nuotykiai. Jis kaunasi su ciklopais ir daugiagalve Hidra. Kol kas Herakliui sekasi gerai, bet už kiekvieno kampo tyko Hedesas, kuris nori pakenkti jam.
Heraklis 1997 LT 1 dalis
Heraklis 1997 LT 2 dalis
Heraklis 1997 LT 3 dalis
Sveikos
O gal kartais kas turit "aviuką šoną"?
O gal kartais kas turit "aviuką šoną"?
QUOTE(sinta @ 2009 01 11, 10:43)
turiu diska,galiu perasyti