Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(wetta @ 2009 02 20, 13:35)
ka reikia daryti?

Skaitom 1 puslapi. veliau paziuresim 4u.gif
Papildyta:
Reikia turet visas archyvo dalis pavadinimas.part01 02 03 ...
tik tada isskleidinet smile.gif
Atsakyti
wetta
QUOTE(vėtrė @ 2009 02 04, 13:07)
WinRARo tomai išsiskleidžia, patikrinau, nebandot burbuliuoti  biggrin.gif

is tu nuorodu siunteisi? cia matau, kad 1 dalies siustasi dazniau nei 2 ir 3. reiskia arba dabar atsisiuntei tik 1. arba 2-3 kazkam dar nesiseka parsisiust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 02 20, 14:24)
Skaitom 1 puslapi. veliau paziuresim 4u.gif
Papildyta:
Reikia turet visas archyvo dalis pavadinimas.part01 02 03 ...
tik tada isskleidinet smile.gif

nu va sito ir nezinojau,buvau atsisiuntusi tik viena dali.tai dekui tuomet parsisiusiu visas ir bandysiu vel.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2009 02 20, 21:59)
nu va sito ir nezinojau,buvau atsisiuntusi tik viena dali.tai dekui tuomet parsisiusiu visas ir bandysiu vel.
4u.gif

ax.gif Beveik visiem is saugyklu siulau siustis su USDownloader. gali paimt is mano paraso, isskleist savo kompe (tik ne ant desktopo) pvz. c:\usd\ .
yra lietuviu kalba, rastas saugyklu nuorodas "copy", ar "copy shortcut" ir sustatai i sarasa. programa siunciasi tik po viena faila. galima sudaryti tvarkarasti... na jau kartojuosi...
jei idomu gali klaust AZ (ryt-poryt atsakysiu biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Anapus tvoros nieks neturit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2009 02 21, 13:50)

zMule mačiau,kad yra,bet neturiu parsisiuntusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2009 02 21, 13:50)

yra torrent.lt ax.gif
galiu duoti pakvietima, parasyk e-adresa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2009 02 20, 23:11)
ax.gif Beveik visiem is saugyklu siulau siustis su USDownloader. gali paimt is mano paraso, isskleist savo kompe (tik ne ant desktopo) pvz. c:\usd\ .
yra lietuviu kalba, rastas saugyklu nuorodas "copy", ar "copy shortcut" ir sustatai i sarasa. programa siunciasi tik po viena faila. galima sudaryti tvarkarasti... na jau kartojuosi...
jei idomu gali klaust AZ (ryt-poryt atsakysiu biggrin.gif ) 4u.gif

aciu labai uz paaiskinima madagaskaras jau paziuretas!is pirmo tik kazkodel treciosios dalies mazai atsisiunte,bet paskui persisiunciau ir viskas ok!
Atsakyti
sveikutės aš norėčiau gauti pakvietima i torrent .lt arba linkomanija jei kas galit vaiduvavaid@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduva @ 2009 02 24, 16:20)
sveikutės aš norėčiau gauti pakvietima i torrent .lt  arba linkomanija jei kas galit vaiduvavaid@yahoo.com  4u.gif

ar teisingas adresas? man meta klaida kad neteisingas...atsiusciau i torrent.lt pakvietima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2009 02 21, 14:50)

Radau RU. jei cd nesugadintas galesiu ikelt ax.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(dzhina @ 2009 01 19, 14:12)
user posted image

BOLTAS

Išleidimo metai: 2008
Kalba: Lietuvių
Įgarsinimas: mėgėjiškas -Kornelijus Striūgas a.k.a Cornelius
Žanras: Komedija / Nuotykių
Personažai: Boltas / Penė / Mitens / Rynas / Žaliaakis/
Siužetas: Boltas - tai super šuo. Jis gali bėgti raketiniu greičiu, pradeginti metalą savo lazeriniu žvilgsniu, bei gali lodamas nušluoti viską nuo žemės paviršiau. Na bent jau taip yra seriale kuriame jis vaidina. O štai realybėje Boltas tiesiog paprastas šuo. Bet jis to tiesiog nežino. Boltas beprotiškai myli savo šeimininkę Penę. Ir visai atsitiktinai vieną dieną Boltas atsiduria kitoje žemyno dalyje. O Penė yra pagrobta piktadario Žaliaakio. Vargšui šuneliui tenka bėgti per visą Ameriką, kad išgelbėtų savo mylimą šeimininkę. Čia nerealieji nuotykiai ir prasideda. Kokie jie - pamatysite pasižiurėję šį nuostabų filmuką

http://www.2shared.c...archName=boltas
turi buti 14 rar daliu, paskutine 14 pabego, bet ryt atsiras sioje nuorodoje, jei neatsiras pakartosiu 4u.gif

Parsisiunciau 13 dalių, o 9 dalies niekaip nerandu g.gif , kur ji prapuolė ??? ar ji tikrai yra ?
Atsakyti