Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 4 dalis

QUOTE(*Nerutė * @ 2009 02 04, 09:35)
Vis dar laukiam  verysad.gif

Neužilgo įkelsiu, nes kažkas žadėjo žadėjo... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 02 04, 09:40)
Neužilgo įkelsiu, nes kažkas žadėjo žadėjo... tongue.gif

man niekaip i 2shared neisikelia, kai kurios rar dalys vis raso eror jau kelios dienos kai bandau ir nu niekaip... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julite @ 2009 02 02, 18:08)
labai laųkiam RATAI-2 blush2.gif  blush2.gif

As turiu Ratai 2 rusu kalba,tai nepalyginsi su Ratai1.Visai nieko gero,toik kalba tos masinos,jokio veiksmo.
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 02 04, 11:12)
man niekaip i 2shared neisikelia, kai kurios rar dalys vis raso eror jau kelios dienos kai bandau ir nu niekaip... doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kodėl jūs nepasinaudojat multiupload funkcija ax.gif Nesuprantu, man labai greitai pakrauna, o jei paprastai, tai ir gi trūkinėja. Pabandykit su multiupload. Na tai kas, kad rašo, kad ne daugiau 200 MB galima pakrauti, aš su juo galiu pakrauti ne daugiau kaip 1100 MB mirksiukas.gif

user posted image

Madagaskaras 2 LT 1 dalis

Madagaskaras 2 LT 2 dalis

Madagaskaras 2 LT 3 dalis

WinRARo tomai išsiskleidžia, patikrinau, nebandot burbuliuoti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Vėtre user posted image
Atsakyti
MAŽIEJI RATAI.2 LT. 20081DALIS, 2 DALIS, 3DALIS
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Mano mažas taip pat dievina Makvina,bet visur vežiodamasis diską jau subraižė ir jis stringa.Tai labai džiaugiuosi,kad galiu parsisiūsti su jūsų pagalba thumbup.gif Tik kyla klausimas,tikriausiai visas dalis reik parsisiūsti,kad rodytų g.gif
Patarkit blush-anim-cl.gif
ačiukas notworthy.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif

Aciu jums uz grazius filmukus thumbup.gif 4u.gif

Turim su dukrytem viena dideli prasyma blush2.gif ieskom filmo "Šarlotės voratinklis" , praverciau temas nu niekur neradau blush2.gif Gal kas pagelbetu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2009 02 05, 12:07)
Labas visoms smile.gif
Mano mažas taip pat dievina Makvina,bet visur vežiodamasis diską jau subraižė ir jis stringa.Tai labai džiaugiuosi,kad galiu parsisiūsti su jūsų pagalba thumbup.gif Tik kyla klausimas,tikriausiai visas dalis reik parsisiūsti,kad rodytų g.gif
Patarkit  blush-anim-cl.gif
ačiukas notworthy.gif

Viskas parašyta 1 - ame šios temos puslapyje rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu Vetre uz Madagaskara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2009 02 05, 13:56)
Aciu Vetre uz Madagaskara 4u.gif

Prašom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 02 05, 14:59)

Sveika.na,dar neradai Švęskime Kalėdas su teletabiais? ax.gif Turejau,vaikai kompakta subraize,o kompe neberandu,gal istryniau doh.gif dabar ramybes nera biggrin.gif
Atsakyti