Jei SM skaitau ne namie, atsijungiu, o namie neatsijungiu. Jei pamirščiau atsijungti kažkur kitur, gali visko būti, nes kitą kartą įėjus atsidaro paskutinės neatsijungusios accountas, tai gali kai kas pasinaudoti. Bet kam to reikia???
O aš paskaitau, bet kadangi ne viską galiu įpirkti, tai perku ne viską Bet kai ką naudingo atradau Be to, patarimais naudojuosi ne vien dėl kosmetikos
QUOTE(Bajm @ 2006 06 27, 16:00)
visada nauduojuosi
o jeigu nusiperku savo nuožiūra - dažniausiai gailiuosi
labiausiai patinka Jadzkos ir Lalaos rekomendacijos
Tikrai labai malonu
QUOTE(Bajm @ 2006 06 27, 15:00)
visada nauduojuosi
O ką iš rekomenduotų pirkai ir patiko : ?
Nu bet jau liabaij malionu
QUOTE(jadzka @ 2006 06 27, 16:21)
paskutinis pirkinys stiklinė dildė Sarmoj su kristaliuku
dar gavau 10 proc. nuolaida
Man irgi Jadzkos patarimai patinka, negaliu atsidziagti Osis kremuku, SebaMed putom ...
Dar Bonifacijos, Bonzos patarimai
Na ir visu kitu irgi vertingi
Dar Bonifacijos, Bonzos patarimai
QUOTE(Bajm @ 2006 06 27, 16:28)
paskutinis pirkinys stiklinė dildė Sarmoj su kristaliuku
Fainai tada kokios spalvos kristaliukas ?
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 27, 16:31)
Man irgi Jadzkos patarimai patinka, negaliu atsidziagti Osis kremuku, SebaMed putom ...
Rodos kaip seniai tai buvo... Aš tikriausia irgi grįšiu prie SebaMed putų nes Neutrogenos prausiklis geresnis kaip kaukė nei kaip prausiklis čia optimizavimas neišdegs....
QUOTE(jadzka @ 2006 06 27, 17:37)
Rodos kaip neniai tai buvo... Aš tikriausia irgi grįšiu prie SebaMed putųnes Neutrogenos prausiklis geresnis kaip kaukė nei kaip prausiklis čia optimizavimas neišdegs....
As turiu "Neutrogenos" prausikli, tai pagalvojau, kad visai noreciau grizti prie L'OREAL "Pure zone" prausiklio misriai ir riebiai odai.
Iš tiesų tai netgi labai padeda tokios diskusijos ir man labai patinka sužinor ir kitų nuomonę. Jau ne kartą pasinaudojau. Thank ya , Supermamos!!!
Na mano ai kitokia biski situacija... Siaip jau gal ir nesinaudociau tais patarimais, bet kai prisiskaitau, tai tada taip visko uzsimanau O tada jau begu pirkti