Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojatės Supermamų rekomendacijomis?

Jei SM skaitau ne namie, atsijungiu, o namie neatsijungiu. Jei pamirščiau atsijungti kažkur kitur, gali visko būti, nes kitą kartą įėjus atsidaro paskutinės neatsijungusios accountas, tai gali kai kas pasinaudoti. Bet kam to reikia??? blink.gif

O aš paskaitau, bet kadangi ne viską galiu įpirkti, tai perku ne viską lotuliukas.gif Bet kai ką naudingo atradau thumbup.gif Be to, patarimais naudojuosi ne vien dėl kosmetikos 4u.gif
Atsakyti
visada nauduojuosi

o jeigu nusiperku savo nuožiūra - dažniausiai gailiuosi

labiausiai patinka Jadzkos ir Lalaos rekomendacijos
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 06 27, 16:00)
visada nauduojuosi

Tikrai bigsmile.gif labai malonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 06 27, 15:00)
visada nauduojuosi

bigsmile.gif O ką iš rekomenduotų pirkai ir patiko g.gif: ?
Nu bet jau liabaij malionu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 06 27, 16:21)
bigsmile.gif  O ką iš rekomenduotų pirkai ir patiko g.gif: ?
Nu bet jau liabaij malionu biggrin.gif

paskutinis pirkinys stiklinė dildė Sarmoj su kristaliuku bigsmile.gif
dar gavau 10 proc. nuolaida bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi Jadzkos patarimai patinka, negaliu atsidziagti Osis kremuku, SebaMed putom ... thumbup.gif

Dar Bonifacijos, Bonzos patarimai thumbup.gif

Na ir visu kitu irgi vertingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 06 27, 16:28)
paskutinis pirkinys  stiklinė dildė Sarmoj su kristaliuku bigsmile.gif
dar gavau 10 proc. nuolaida bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Fainai tada biggrin.gif kokios spalvos kristaliukas ?

QUOTE(Lalaa @ 2006 06 27, 16:31)
Man irgi Jadzkos patarimai patinka, negaliu atsidziagti Osis kremuku, SebaMed putom ...  thumbup.gif
Na ir visu kitu irgi vertingi  mirksiukas.gif

blush2.gif Rodos kaip seniai tai buvo... Aš tikriausia irgi grįšiu prie SebaMed putų nes Neutrogenos prausiklis geresnis kaip kaukė nei kaip prausiklis ax.gif čia optimizavimas neišdegs....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 27 birželio 2006 - 15:41
QUOTE(jadzka @ 2006 06 27, 17:37)
blush2.gif Rodos kaip neniai tai buvo... Aš tikriausia irgi grįšiu prie SebaMed putųnes Neutrogenos prausiklis geresnis kaip kaukė nei kaip prausiklis ax.gif čia optimizavimas neišdegs....

As turiu "Neutrogenos" prausikli, tai pagalvojau, kad visai noreciau grizti prie L'OREAL "Pure zone" prausiklio misriai ir riebiai odai.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 27, 15:31)

Dar Bonifacijos, Bonzos patarimai  thumbup.gif

hi.gif
Atsakyti
Iš tiesų tai netgi labai padeda tokios diskusijos ir man labai patinka sužinor ir kitų nuomonę. Jau ne kartą pasinaudojau. Thank ya , Supermamos!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na mano ai kitokia biski situacija... Siaip jau gal ir nesinaudociau tais patarimais, bet kai prisiskaitau, tai tada taip visko uzsimanau doh.gif O tada jau begu pirkti hihihi.gif
Atsakyti
As daugiausia naudojuos Bonifacijos rekomendacijom nes odyte panasi ir Prieblandos patarimus irgi vertinu,aciu abiem 4u.gif 4u.gif
Atsakyti