Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojatės Supermamų rekomendacijomis?

QUOTE(Lala @ 2006 05 19, 19:51)
drinks_cheers.gif  sutinku su tavim, dar ne vienam forume nebuvau tokia aktyvi, labai patinka cia buti, visos labai draugiskos  smile.gif

Dabar kazkaip noreciau pakeisti savo nuomone, del visu draugiskumo ir geranoriskumo, ne visos cia labai draugiskos, yra ir piktybiniu mergaiciu/mamyciu. Bukite atsargios ir sugalvokyte labai sudetingus slaptazodzius.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 05, 20:46)
Dabar kazkaip noreciau pakeisti savo nuomone, del visu draugiskumo ir geranoriskumo, ne visos cia labai draugiskos, yra ir piktybiniu mergaiciu/mamyciu. Bukite atsargios ir sugalvokyte labai sudetingus slaptazodzius.

idomu, o kas atsitiko? kodel is naujo prisiregistravai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 05, 22:07)
idomu, o kas atsitiko? kodel is naujo prisiregistravai?  unsure.gif

Nes kazkas labai pasistenge, uzblokavo mano pasta, pakeite slaptazodzius. Tenka viska is naujo pradeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 05, 21:27)
Nes kazkas labai pasistenge, uzblokavo mano pasta, pakeite slaptazodzius. Tenka viska is naujo pradeti  ax.gif

O čia ne iš SM problemų skyrelio? Skaičiau, kad kelioms mamoms iškilo panašios bėdos. Plačiau apie tai yra tema "praneškita apie problemas" ar pan. pagrindiniame forumo puslapyje, pažiūrėkit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 06 05, 23:07)
O čia ne iš SM problemų skyrelio? Skaičiau, kad kelioms mamoms iškilo panašios bėdos. Plačiau apie tai yra tema "praneškita apie problemas" ar pan. pagrindiniame forumo puslapyje, pažiūrėkit  4u.gif

Moderatoriai man negali arba nelabai nori padeti, kazkas labai pasistenge unsure.gif
Bet gi jus mane priimsit i savo kompanija rolleyes.gif
Atsakyti
Parazitai...Toks jausmas, kad žmonės neturėtų ką veikt, kaip tik bloga daryt mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 05, 22:18)
Moderatoriai man negali arba nelabai nori padeti, kazkas labai pasistenge  unsure.gif
Bet gi jus mane priimsit i savo kompanija  rolleyes.gif

tai zinoma group.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 05, 23:30)
tai zinoma  group.gif

Aciu bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naudojuosi ir as ax.gif ,jei ne mamyciu rekomendacijos,kogero,nebuciau nusipirkus SebaMed prausimosi putu,Sunvita kremuko,Artdeco pagrindo seseliams 4u.gif
Atsakyti
aisku gerai kad sis skyrelis egzistuoja,juk viena pati viso kosmetikos asortimento neisbandyciau,kvepalu neisuostyciau.o cia isgirta tiek dalyku,tai tiek pagundu sukyla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 06 05, 21:27)
Nes kazkas labai pasistenge, uzblokavo mano pasta, pakeite slaptazodzius. Tenka viska is naujo pradeti  ax.gif

Kodėl manai, kad čia kažkieno iš SM darbas?

QUOTE(Malena @ 2006 06 13, 15:27)
aisku gerai kad sis skyrelis egzistuoja,juk viena pati viso kosmetikos asortimento neisbandyciau,kvepalu neisuostyciau.o cia isgirta tiek dalyku,tai tiek pagundu sukyla wub.gif

Teisingai pasakyta.

Aš, beje, irgi visko prisiskaitau, užsimanau nusipirkti. Bet jei taip viską pirkčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 15, 17:48)
Kodėl manai, kad čia kažkieno iš SM darbas?

Nes ne man vienai taip atsitiko ax.gif
Atsakyti