Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojatės Supermamų rekomendacijomis?

As ir kiekviena diena narsau po grozio kluba.Visada isimenu,kas patiko mamaitems ir viena diena issireikus pabandau kokia grozio priemone.
Atsakyti
as daznai paskaitau temas apie grozi ir kosmetika ir tikrai randu naudingu patarimu..tik jusu deka isigijau Gaia kauke plaukams ir jau beveik baigineju..teks vel lekti i parduotuve smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat patarimais naudojuosi smile.gif
Jeigu nebučiau atradus šio forumo, šio skyrelio kažin ar būčiau įsigijus actdeco šešėlių pagrindą, color adapt ir dar keletą daikčiukų
Atsakyti
SM - man tikras atradimas. Anksciau labai kreivai ziurejau i visokius forumus, kazkaip nepatikima ir nerimta atrode man, bet Sm pakeite mano nuomone. Labai daug visko suzinojau apie kosmetika, ivairiass prieziuros priemones. Tikrai labai aciu visoms forumietems, kurios pataria, pasidalina patirti. Is tikruju puikus forumas. Nezinau, ka daryciau be SM... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 03, 01:48)
SM - man tikras atradimas. Anksciau labai kreivai ziurejau i visokius forumus, kazkaip nepatikima ir nerimta atrode man, bet Sm pakeite mano nuomone. Labai daug visko suzinojau apie kosmetika, ivairiass prieziuros priemones. Tikrai labai aciu visoms forumietems, kurios pataria, pasidalina patirti. Is tikruju puikus forumas. Nezinau, ka daryciau be SM...  verysad.gif

skaitau skaitau gerus atsiliepimus, manau ir man reikia pradeti tiketi ir naudotis patarimais... bigsmile.gif
Atsakyti
aš pastebėjau, kad prieš ką nors perkant būtinai paskaitau SM, pasiklausinėju, kad nenusipirkti ššš ax.gif
Atsakyti
Praktiškai tik dėl šito skyrelio čia užsiregistravau. Labai daug visko perskaitau, nes manau tikrai yra naudingų patarimų.
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 03, 00:48)
SM - man tikras atradimas. Anksciau labai kreivai ziurejau i visokius forumus, kazkaip nepatikima ir nerimta atrode man, bet Sm pakeite mano nuomone. Labai daug visko suzinojau apie kosmetika, ivairiass prieziuros priemones. Tikrai labai aciu visoms forumietems, kurios pataria, pasidalina patirti. Is tikruju puikus forumas. Nezinau, ka daryciau be SM...  verysad.gif

drinks_cheers.gif sutinku su tavim, dar ne vienam forume nebuvau tokia aktyvi, labai patinka cia buti, visos labai draugiskos smile.gif
Atsakyti

Aš irgi supermamų patarimais naudojuosi ax.gif Ir pati padalinu blush2.gif Ne visada viskas tinka, bet dažniausiai neprašaunu pro šalį.
Per SM forumą racionalizavau savo kosmetikos krepšelį ir šiaip kur kas gudresnė ir atidesnė pirkėja ir vartotoja tapau thumbup.gif

Atsakyti
man sis forumas super thumbup.gif thumbup.gif jau issivyste man priklausomybe nuo sio forumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif kasdien turiu perskaityt si foruma, kitaip diena sugadinta lotuliukas.gif
tikrai labai daug patarimu pravercia, remdamasi rekomendacijom i tam tikra kosmetika atkreipiu daugiau demesio ir pan mirksiukas.gif
labai patiko pasiulymas kaip atgaivinti plaukus- alyvuogiu aliejus, be to mamoms rekomenduojant nusipirkau dzintars aliejuka plaukams, ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
man ir diena be SM , ne diena doh.gif
o patarimų tikrai ne mažai "prisirankiojau" ypač plaukų priežiūrai ir tikrai dabar galvodama ką pirkti ( kosmetiką ) dažnai prisimenu pasiūlymus ar pastebėjimus vienai ar kitai priemonei smile.gif ir tai padeda dažnai neprsipirkti ko nereikia thumbup.gif
džiaugiuos, kad atradau grožio skyrelį, o vat mamyčių ir vaikučių skyreliai dar nepaliesti, bet viskam savo laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir pati jūsų patarimais pasinaudoju ir neskaitančius SM paprotinu ax.gif , na kol kas patenkinta aciuks.gif
Atsakyti