As ir kiekviena diena narsau po grozio kluba.Visada isimenu,kas patiko mamaitems ir viena diena issireikus pabandau kokia grozio priemone.
as daznai paskaitau temas apie grozi ir kosmetika ir tikrai randu naudingu patarimu..tik jusu deka isigijau Gaia kauke plaukams ir jau beveik baigineju..teks vel lekti i parduotuve
Aš taip pat patarimais naudojuosi
Jeigu nebučiau atradus šio forumo, šio skyrelio kažin ar būčiau įsigijus actdeco šešėlių pagrindą, color adapt ir dar keletą daikčiukų
Jeigu nebučiau atradus šio forumo, šio skyrelio kažin ar būčiau įsigijus actdeco šešėlių pagrindą, color adapt ir dar keletą daikčiukų
SM - man tikras atradimas. Anksciau labai kreivai ziurejau i visokius forumus, kazkaip nepatikima ir nerimta atrode man, bet Sm pakeite mano nuomone. Labai daug visko suzinojau apie kosmetika, ivairiass prieziuros priemones. Tikrai labai aciu visoms forumietems, kurios pataria, pasidalina patirti. Is tikruju puikus forumas. Nezinau, ka daryciau be SM...
QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 03, 01:48)
SM - man tikras atradimas. Anksciau labai kreivai ziurejau i visokius forumus, kazkaip nepatikima ir nerimta atrode man, bet Sm pakeite mano nuomone. Labai daug visko suzinojau apie kosmetika, ivairiass prieziuros priemones. Tikrai labai aciu visoms forumietems, kurios pataria, pasidalina patirti. Is tikruju puikus forumas. Nezinau, ka daryciau be SM...
skaitau skaitau gerus atsiliepimus, manau ir man reikia pradeti tiketi ir naudotis patarimais...
aš pastebėjau, kad prieš ką nors perkant būtinai paskaitau SM, pasiklausinėju, kad nenusipirkti ššš
Praktiškai tik dėl šito skyrelio čia užsiregistravau. Labai daug visko perskaitau, nes manau tikrai yra naudingų patarimų.
QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 03, 00:48)
sutinku su tavim, dar ne vienam forume nebuvau tokia aktyvi, labai patinka cia buti, visos labai draugiskos
Aš irgi supermamų patarimais naudojuosi Ir pati padalinu Ne visada viskas tinka, bet dažniausiai neprašaunu pro šalį.
Per SM forumą racionalizavau savo kosmetikos krepšelį ir šiaip kur kas gudresnė ir atidesnė pirkėja ir vartotoja tapau
man sis forumas super jau issivyste man priklausomybe nuo sio forumo kasdien turiu perskaityt si foruma, kitaip diena sugadinta
tikrai labai daug patarimu pravercia, remdamasi rekomendacijom i tam tikra kosmetika atkreipiu daugiau demesio ir pan
labai patiko pasiulymas kaip atgaivinti plaukus- alyvuogiu aliejus, be to mamoms rekomenduojant nusipirkau dzintars aliejuka plaukams, ir esu labai patenkinta
tikrai labai daug patarimu pravercia, remdamasi rekomendacijom i tam tikra kosmetika atkreipiu daugiau demesio ir pan
labai patiko pasiulymas kaip atgaivinti plaukus- alyvuogiu aliejus, be to mamoms rekomenduojant nusipirkau dzintars aliejuka plaukams, ir esu labai patenkinta
man ir diena be SM , ne diena
o patarimų tikrai ne mažai "prisirankiojau" ypač plaukų priežiūrai ir tikrai dabar galvodama ką pirkti ( kosmetiką ) dažnai prisimenu pasiūlymus ar pastebėjimus vienai ar kitai priemonei ir tai padeda dažnai neprsipirkti ko nereikia
džiaugiuos, kad atradau grožio skyrelį, o vat mamyčių ir vaikučių skyreliai dar nepaliesti, bet viskam savo laikas
o patarimų tikrai ne mažai "prisirankiojau" ypač plaukų priežiūrai ir tikrai dabar galvodama ką pirkti ( kosmetiką ) dažnai prisimenu pasiūlymus ar pastebėjimus vienai ar kitai priemonei ir tai padeda dažnai neprsipirkti ko nereikia
džiaugiuos, kad atradau grožio skyrelį, o vat mamyčių ir vaikučių skyreliai dar nepaliesti, bet viskam savo laikas