o as siame skyrelyje kasdiena lankausi ir man labai padeda supermamu patarimai, daznai jais pasinaudoju. Va dabar, supermamu patarimu deka nutariau nagus prisiauginti, nors pacios ilgi, grazus, net manikiuriste pirma karta kaip atejau tos nesamones darytis atkalbejo. Bet mane taip pakerejo supermamu priauginti nageliai, kad uzsimaniau, nors tu ka, tai kita savaite ir as prisiauginsi labai ilgus geliniu smailiukus
ir dar deka supermamu keisiu KT i kontraceptini zieda
Aš irgi paskaitau kiekvieną dieną šį skyrelį. Kažkodėl labiausiai užstrigo kaukės GAIA pagyrimai. Na, neatsilaikiau nenusipirkus Labai ačiū visoms, kurios ją patarėte
QUOTE(Burtininke @ 2005 07 21, 20:05)
Mano irgi tik patys geriausi atsiliepimai Pirkau GAIA kaukę, pilingą veidui, išbandžiau Venita kosmetiką Ir tikrai nenusivyliau Be rekomandacijų tikrai nebūčiau šių priemonių pabandžius
Šaunus forumas, ka be pridursi
Jei nepaslaptis koki pylinga veidui pirkai?
Ne, veidui, o kūnui Čiornyj žemčiug Dar pamiršau - Meliade akių valiklį
Mano irgi tik patys geriausi atsiliepimai Pirkau GAIA kaukę, pilingą veidui, išbandžiau Venita kosmetiką Ir tikrai nenusivyliau Be rekomandacijų tikrai nebūčiau šių priemonių pabandžius
Šaunus forumas, ka be pridursi
Jei nepaslaptis koki pylinga veidui pirkai?
Ne, veidui, o kūnui Čiornyj žemčiug Dar pamiršau - Meliade akių valiklį
Dabar tai ypac naudojuosi rekomendacihjomis,nes anksciau labai daug sh....buvau prisipirkusi Randu labai daug naudingu patarimu ir aplamai tokiu dalyku suzinau,kokiu dar nezinojau
Cia apsilankau kiekviena diena,jei negaliu tai pagalvoju,jog bus visko
naujo Rekomendacijomis naudojuosi daznai ir esu labai patenkinta
Patarta mamyciu apsiprekinu ne tik pati,bet dar ir dukra
Kartais nervuoja tai,jog ilgokai nesulauki atsakymo i uzklausas ar pan.,bet kai sulauki - leki pirkt Kartais pagalvoju,ka daryciau be supermamos
naujo Rekomendacijomis naudojuosi daznai ir esu labai patenkinta
Patarta mamyciu apsiprekinu ne tik pati,bet dar ir dukra
Kartais nervuoja tai,jog ilgokai nesulauki atsakymo i uzklausas ar pan.,bet kai sulauki - leki pirkt Kartais pagalvoju,ka daryciau be supermamos
Labai geras skyrelis - visada randu naudingų patarimų
Bet taip pat žinau, kad kas tinka vienai nebūtinai tiks ir kitai
Bet taip pat žinau, kad kas tinka vienai nebūtinai tiks ir kitai
skaityt tai skaitau kiekviena diena, kai tik kompas buna salia na, o pikt aklai nepuolu bet, kad toks skyrelis yra tai puiku
As atradau daug geru dalyku jusu visu pagalba. Nuostabus skyrelis. Myliu jus visas
man patinka ne tik šitas ar kuris nors kitas skyrelis, bet apskritai visas forumas supermama.lt . Aš čia tiek daug sužinojau apie vaikų auginimą, išmokau valgyti gaminti, su kompu nuotraukas pasigražinti ir dar daug daug visko. Aišku, pastoviai viską papasakoju draugėms, ką naujo ir įdomaus sužinojau. Pastoviai stengiuosi pasinaudoti patarimais .
esu tikra SUPERMAMOS fane! man sis forumas lb patinka! aciu jum visom uz nuosirdzius(tikiuosi) patarimus!