As taipogi praktiskai nepraleidziu ne dienos be sio skyrelio
QUOTE(laimINGA23 @ 2005 07 21, 16:42)
As taipogi praktiskai nepraleidziu ne dienos be sio skyrelio
Naujos zinutes neberasyiu,nes praktiskai pakartociau tavo zodzius
Mano irgi tik patys geriausi atsiliepimai Pirkau GAIA kaukę, pilingą veidui, išbandžiau Venita kosmetiką Ir tikrai nenusivyliau Be rekomandacijų tikrai nebūčiau šių priemonių pabandžius
Šaunus forumas, ka be pridursi
QUOTE(Burtininke @ 2005 07 21, 20:05)
Mano irgi tik patys geriausi atsiliepimai Pirkau GAIA kaukę, pilingą veidui, išbandžiau Venita kosmetiką Ir tikrai nenusivyliau Be rekomandacijų tikrai nebūčiau šių priemonių pabandžius
Jei nepaslaptis koki pylinga veidui pirkai?
ir aš prie šio skyrelio gerbėjų būrio prisidėsiu Jau ne vieną prekę esu su mamų rekomendacijom įsigijusi, nenusivyliau nei viena
Nu o kokias priemones esat isbande pagal rekomendacijas is SP ?
Na jei bent dviem mamom kazkas netiko, tikrai parduotuvej praeinu pro sona-ot.taigi,,,,gal ir protingiau pradejau parduotuvej elgtis.
....as tik uz tokia patirties kaupykle
....as tik uz tokia patirties kaupykle
O as mamu pagalba pirma karta apie Nail Teka isgirdau, ir tokiu budu nagus sustiprinau. O kai ji isnaudojau, velgi mamoms parekomendavus, nusipirkau Eveline nagu stiprintoja - irgi geras
paskatyt paskaitau. bet dazniausiai pirkdama vadovaujuos savo nuomone. bet faina, kai ir kiti galvoja panasiai kaip as, tada tikrai neabejoji savo pasirinkimu be to suzinai ir visokiu naujoviu. vienas zmogus gi negali visko zinot.
La... Na, aš tik šiandien užsiregistravau šiame forume, bet jau ir anksčiau esu girdėjusi labai teigiamų atsiliepimų apie jį. Manau, kad tikrai neignoruosiu Jūsų patarimų, o ir pati stengsiuosi padėti. Kiek žinučių paskaitinėjau, tai visai nenusivyliau, anaiptol, atradau nemažai naudingų dalykėlių apie tai, kas, mums mergaitėms, taip aktualu.
Girdėjau, kad LAAABAI apsimoka pirkti čia siūlomus firminius kvepaliukus, kurie kainuoja perpus ar net dar pigiau nei bet kur kitur, o, be to, kokybė garantuota. Kam "KristiAnoje" mokėti nerealias sumas ir dar abejoti, ar tai ne flagiatas, jei originalą galima įsigyti už juokingą kainą šiame puslapyje?
Girdėjau, kad LAAABAI apsimoka pirkti čia siūlomus firminius kvepaliukus, kurie kainuoja perpus ar net dar pigiau nei bet kur kitur, o, be to, kokybė garantuota. Kam "KristiAnoje" mokėti nerealias sumas ir dar abejoti, ar tai ne flagiatas, jei originalą galima įsigyti už juokingą kainą šiame puslapyje?
QUOTE(Salomeja @ 2005 07 21, 16:30)
as irgi skaitineju. nebegu pult to kas mamoms patinka(nes daznai ir per brangu man), bet visada isidemiu tai kas tikrai visosm nepatinka.
Tai yra tema apie pigią kosmetiką, kuri taip pat būna tikrai čiki ir dar iš natūralesnių ingridientų pagaminta. Aišku, pvz. aš kai kurią kosmetiką renkuosi būtent brangesnę, bet tikrai daug naudoju ir rusiškų kūno priežiūros priemonių ir labai džiaudiuosi , ji tikrai , o kainos net labai nedideles . Beje rusiškas kūno priežiūros priemones pradėjau naudoti būten pasiskaičiusi šį forumo puslapį. Todėl tikrai ne visuomet verta rinktis brangiausią, kad gautum geriausią
QUOTE(Sensi @ 2005 07 21, 23:01)
Nu o kokias priemones esat isbande pagal rekomendacijas is SP ?
aš tai rankų kremą pagaliau gerą įsigyjau, kūno šveitiklį, šešėlius akim, VENITOS produkcijos, balzamą blakstienoms, rodos viskas