Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojatės Supermamų rekomendacijomis?

Jo tikrai jei kokia priemone pamatau pardej pareinu namo ieskau apie ta preke SM forume pasiskaitau ir suzinau ar geras ar ne dalykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi ne, man kosmetologes rekomendacijos vertingesnes smile.gif
Atsakyti
taip, visada pasiklausiu, supermamciu nuomoniu 4u.gif ir ne tik kosmetikos klausimais smile.gif
Atsakyti
Visada paklausiu patarimu ar pasiskaitau komentaru apie priemones ir tada zinau ar verta pirkti ar ne
Atsakyti
Nepaprastai daug sužinojau SM dėka thumbup.gif Ypač kosmetikos srityje. Kartais klausiu patarimų, kartais pasiskaitau ir patisprendžiu, kaip elgtis, pirkti-nepirkt. Geras dalykas tas SM, jokia kosmetologė nežino tiek, kiek visos mes kartu sudėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip paskaitineju nes idomu tikrai, ir nuejus prisimenu ka skaiciau, bet skaitau kas ant etikeciu parasyta, tada nusprendziu, nes kas vienam tinka kitam gali netikti, tad pasikliauju nuojauta.
Atsakyti
Naudojuosi 4u.gif
Atsakyti
Daznai buna kad prisiskaitau apie kokia priemone SM, tada jau atsiranda noras ismegint ja. Buna ir kad pamacius kazka pardej pirma gryzus paskaitau ka apie ja raso SM, zodziu esu itakojama sio forumo, bet renkuos ir pati biggrin.gif
Atsakyti
SM deka atradau mineraline pudra thumbup.gif Ir kur as anksciau buvau smile.gif
Atsakyti
Naudojuosi, aišku ir savo galvyte pagalvoju, bet mielai pasiskaitau forume nuomones ir sprendžiu tada ...
Atsakyti
Daugumą dalykų perku naudodamasi patarimais JŪSŲ 4u.gif
Atsakyti
Be supermamų tikrai pasimesčiau! Labaaai padėjo, tikra super mama šitas forumas, viską pataria ko tik reikia... rolleyes.gif
Atsakyti