Įkraunama...
Įkraunama...

Ar naudojatės Supermamų rekomendacijomis?

Tai mano mėgstamiausias forumo puslapis ax.gif Čia prisiskaitau daug visokios naudingos informacijos - pradedant " po pigianski " priemonėm (GAIA kauke ryžausi išbandyti, tik čia pasiskaičiusi), baigiant kosmetikos sudėtimi ( visokiais blogiečiais - parabenais). Ir ne tik, kad pati perku, atsižvelgdama i Supermamu patirtį, bet dar is draugėm rekomenduoju 4u.gif
Ar jūs naudojatės kitu dalyvių rekomendacijomis?
Norėčiau dar ir apklausą įvesti, kuom remdamosis išsirenkat kosmetikos priemones, bet nemoku ax.gif
Atsakyti
Šis forumo puslapis tikrai ir mano mėgstamiausias 4u.gif . Randu tikrai nemažai naugingų patarimų, o kiek prisirasiau kosmetikos pavadinimų į užrašų knygutę blush2.gif . Žodžiu, tie patarimai kurie pamn pasirodo išties naudingi (o tokių tikrai nemažai thumbup.gif ) aš jais stengiuosi pasinudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai naudojuosi thumbup.gif ir draugem visom pletkinu blush2.gif
Atsakyti
O taip! thumbup.gif ypac, kai reikia ka nors issirinkti is brangesniu priemoniu, taip ir laiko, ir pinigu sutaupau... nors... kartais prisiskaicius uzsimanau kazko naujo, tai gal gautusi, kad daugiau isleidziu? g.gif Siandien pvz planuoju eit pirkt Rene Futurer priemoniu plaukams, ana savaite pirkau Uriage savaiminio idegimo priemone, dar anksciau Eucerin krema, hmmmm ka cia dar...? Na, dar visas ilgiausias sarasas laukia, ka BUTINAI turesiu isbandyti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2005 07 21, 15:25)
Šis forumo puslapis tikrai ir mano mėgstamiausias  4u.gif . Randu tikrai nemažai naugingų patarimų, o kiek prisirasiau kosmetikos pavadinimų į užrašų knygutę  blush2.gif . Žodžiu, tie patarimai kurie pamn pasirodo išties naudingi (o tokių tikrai nemažai  thumbup.gif ) aš jais stengiuosi pasinudoti  mirksiukas.gif

Jap, as irgi su malonumu renku info apie kosmetika, irgi daug visokiu pavadinimu esu prisirasiusi: ranku kremai, plauku prieziuros priemones, Eveline kosmetika, tusai blakstienom ir t.t. ir t.t. Beje, renku info ir apie namus, buitine technika, baldus - zodziu, apie tai, kas aktualu ir ka pirkti ruosiuosi smile.gif
Aciu visoms supermamoms uz vertingus patarimus! clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi tik atsikelus puolu skaityt kas ka naujo pamate ar isbande. Ir aisku neatsispiriu pirkimams. Ir dar drauges i juos itraukiu tongue.gif
Atsakyti
As taip pat pasinaudoju cia dalinamais patarimais thumbup.gif labai gerai,kad toks skyrelis yra!!! 4u.gif
Atsakyti
Man tas skyrelis irgi labai super smile.gif Dabar daug lengviau issirinkti kokybiska preke,aciu 4u.gif
Atsakyti
Taip, naudojuosi thumbup.gif Kartais ne visai sėkmingai. Produktas būna labai išgirtas, ilgai svarstau, nusiperku ir suprantu, jog matyt esu išimtis, man - ne kas smile.gif
Atsakyti
as irgi skaitineju. nebegu pult to kas mamoms patinka(nes daznai ir per brangu man), bet visada isidemiu tai kas tikrai visosm nepatinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, tikrai dažanai naudojuosi supermama rekomendacijomis, kurios dažniausiai pasiteisina. 4u.gif
Atsakyti
Tikrai ne, bet turbūt vien dėl to, kad aš dažniausiai perku tai, kas man jau seniai patinka, o ne tai, kas aptariama šiame skyrelyje. Kažkaip čia dažniausiaip kalbama arba apie prekes, kurios kainuoja pigiau nei grybai (tokių pirkti nedrįstu) arba apie Chanel'ius ir panašiai, kurie man ne pagal kišenę. Viduriukas kažkaip dingsta g.gif
Atsakyti