Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

QUOTE(dooovile @ 2009 01 20, 23:23)
tevai mano Gediminas ir Dalia, gerai kad be fantazijos buvo - o juk galejau but uzregistruota kaip Gėda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 06, 06:40)
drinks_cheers.gif Kaune buvo kavinė Jurgasta  doh.gif tai ir vaikui tiktų - Jurgis+Asta...

Va ir man tokia mintis kilo smile.gif

QUOTE(madaja @ 2009 01 07, 16:38)
seimoje gime trynukai. Tevas atejo uzregistruoti ir pats isrinko vardus is pasakos ,,trys parsiukai", nes jam pati graziausia pasaka vaikysteje buvo.

Tipo Nifnifas, Nafnafas ir Nufnufas ? lotuliukas.gif

QUOTE(skorpionė @ 2009 01 12, 12:28)
jeigu gražus derinys gaunasi-kodėl gi ne?

drinks_cheers.gif Man irgi normaliai atrodo, bet tik jei ne kratinys gaunasi.

Dar variantas - mano teta Maryte, o pusbrolis Martynas. Na ir pan. Ten pvz. butu tetis Aurimas ir dukra Audra. Labai patiko tokia ideja.
Atsakyti
didziausia nesamone sie dariniai doh.gif retai kada normalus iseina, o jau tos Jurgastos doh.gif doh.gif arba Rima + Vidas = Rimvydas doh.gif doh.gif tevu egoistiskumo itvirtinimas. Vaikas, nera tevu pratesimas, tai atskira asmenybe, nusipelniusi turetu savo varda, o ne tevu vardu kratini...
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2009 01 20, 12:18)
na jo,kai pazisti zmogu kazkokiu vardu,man tada vardas igauna prasme.. pavyzdziui,kiek pazistu Karolinu,visos baisiai nemalonios asmenybes,todel savo vaiko nevadinciau tokiu vardu... neisizeiskite tik,jei kas turite toki varda ,cia tiesiog mano kely tokios pasitaike gal  rolleyes.gif

man irgi tas pats su Karolinom drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pupele99 @ 2009 01 20, 12:09)
jei sudurus tevu vardus gaunasi grazus vardziukas,tai as nieko pries 4u.gif  as kai pasiulau savajam vaiko varda,jis visad prigalvoja pravardziu tam vardui biggrin.gif  sako,ka tu nori,kad musu vaika taip pravardziuotu? biggrin.gif  o cia nuo manes klausimukas,kaip jums vardas Girius? man tai gal ir grazus,bet labiau tinka berniukui is kokios pasakos... taip mano drauge nori vaika pavadinti,tai bandau atkalbet ja ax.gif

Girius grazus lietuviskas vardas thumbup.gif jau geriu nei eilinis Matas ar Lukas doh.gif
Atsakyti
As pazistu mergina Alnija, jos vardas sudarytas is tevu vardu- Alfonsas ir Nijole. Is pradziu sis vardas man skambejo kiek keistai, bet dabar jau pripratau.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 03 15, 00:50)
didziausia nesamone sie dariniai doh.gif  retai kada normalus iseina, o jau tos Jurgastos doh.gif  doh.gif  arba Rima + Vidas = Rimvydas doh.gif  doh.gif  tevu egoistiskumo itvirtinimas. Vaikas, nera tevu pratesimas, tai atskira asmenybe, nusipelniusi turetu savo varda, o ne tevu vardu kratini...

Aš pritarčiau šiai nuomonei... drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 06, 07:40)
drinks_cheers.gif Kaune buvo kavinė Jurgasta  doh.gif tai ir vaikui tiktų - Jurgis+Asta...

Tos kavines savininkes dvi seserys- Jurga ir Asta.
Mano ex firma kazkada buvo Mantgerda- musu vaikai Mantas ir Gerda. Man tokie vardai su firmom asocijuojasi schmoll.gif
Atsakyti
Skaitydama sia tema pabandziau is savo ir vyro vardu sudeti vardeli savo antrajam vaikui, kurio dabar kaip tik laukiames. Tai stai, pasidalinsiu rezultatais:

Vladita
Vlarita
Ritavla blink.gif blink.gif

Net firmos taip nevadinciau doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na pabandziau ir as sudeti savo dukrai varda biggrin.gif butu arba kristauta, krisvyta arba vytina lotuliukas.gif . turbut uzaugus tikrai padekotu uz nuostabu varda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kincinaite @ 2009 03 16, 16:49)
na pabandziau ir as sudeti savo dukrai varda  biggrin.gif  butu arba kristauta, krisvyta arba vytina  lotuliukas.gif . turbut uzaugus tikrai padekotu uz nuostabu varda  lotuliukas.gif

Vytina lotuliukas.gif
o mane butu pavadine teveliai Petrimina arba Gedinele doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pazystu mergaite vardu Gražvile,tetis GRAŽvidas-mama VILĖ ir gavosi Gražvilė biggrin.gif . O kryksto vardas jos Grasilda ax.gif
Atsakyti
Mindaugas + Egle= Migle biggrin.gif sitas vienas is grazesniu vardu junginuku....
Atsakyti