Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 19, 13:17)
Bus Andžleonas (Andželeonė arba Andželeona), Napolinas (Napolina), Leonandžis arba Leonandžas (Leonandžė) ir vienas, kad būtų įdomiau, dvigubu vardu - Napis Andžis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif
-------------
jei rimtai, tai įžiūriu vienintelį man priimtiną vaikų vardų darymo iš tėvų vardų variantą - kai tėvų vardai yra lietuviški. na, koks Vytautas ir Mingailė, tai, sakykime, vaikas Tautgailė ar Vygailė, ar Mintautas. galbūt įmanoma ir šių dienų variantas: Giedrius ir Danguolė, išeina, pvz., Giedruolė. bet tokiu atveju tai tiesiog yra normali lietuviškų vardų daryba smile.gif t.y. tie vardai lyg ir tėvelių sugaloti ir iš savo vardų padaryti, tačiau didelė jųs dalis būtų ir tradiciniame vardyne.
Atsakyti
is mano ir vyro vardu visai grazūs vardeliai iseina: Vilgintas ir Gintvilė wub.gif nezinau ar savo vaikus taip pavadinsiu, bet abu vardai realūs, vardynuose yra, dar ir prasme turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 19, 18:43)
is mano ir vyro vardu visai grazūs vardeliai iseina: Vilgintas ir Gintvilė  wub.gif nezinau ar savo vaikus taip pavadinsiu, bet abu vardai realūs, vardynuose yra, dar ir prasme turi  smile.gif

Gintvilė tai tikrai gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 19, 16:49)
jei rimtai, tai įžiūriu vienintelį man priimtiną vaikų vardų darymo iš tėvų vardų variantą - kai tėvų vardai yra lietuviški. na, koks Vytautas ir Mingailė, tai, sakykime, vaikas Tautgailė ar Vygailė, ar Mintautas. galbūt įmanoma ir šių dienų variantas: Giedrius ir Danguolė, išeina, pvz., Giedruolė. bet tokiu atveju tai tiesiog yra normali lietuviškų vardų daryba smile.gif t.y. tie vardai lyg ir tėvelių sugaloti ir iš savo vardų padaryti, tačiau didelė jųs dalis būtų ir tradiciniame vardyne.

Jei vardas turi prasmę, gal ir nėra blogai toks sudūrimas. Na, juk dauguma tikrųjų lietuviškų dvikamienų vardų ir sudaryti savotišku reikšmių jungimo principu. Vardas PRIVALO turėti reikšmę g.gif Jei susidaro tik raidžių kratinys - griežas NE tada ax.gif
Atsakyti
aš už, kai vaikas turi SAVO varda, o ne trcio ir mamos darini blush2.gif tiek vardu yra, o jie nori buti iskirtiniai . lygtai nuo to vaikas pasikeis. mirksiukas.gif
Atsakyti
jei sudurus tevu vardus gaunasi grazus vardziukas,tai as nieko pries 4u.gif as kai pasiulau savajam vaiko varda,jis visad prigalvoja pravardziu tam vardui biggrin.gif sako,ka tu nori,kad musu vaika taip pravardziuotu? biggrin.gif o cia nuo manes klausimukas,kaip jums vardas Girius? man tai gal ir grazus,bet labiau tinka berniukui is kokios pasakos... taip mano drauge nori vaika pavadinti,tai bandau atkalbet ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2009 01 20, 11:09)
o cia nuo manes klausimukas,kaip jums vardas Girius? man tai gal ir grazus,bet labiau tinka berniukui is kokios pasakos... taip mano drauge nori vaika pavadinti,tai bandau atkalbet ja ax.gif

man Girius visai patinka, tiesiog pažįstu suaugusį žmogų tokiu vardu, gyvenimu ir vardu nesiskundžia smile.gif
Atsakyti
na jo,kai pazisti zmogu kazkokiu vardu,man tada vardas igauna prasme.. pavyzdziui,kiek pazistu Karolinu,visos baisiai nemalonios asmenybes,todel savo vaiko nevadinciau tokiu vardu... neisizeiskite tik,jei kas turite toki varda ,cia tiesiog mano kely tokios pasitaike gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2009 01 20, 11:09)
jei sudurus tevu vardus gaunasi grazus vardziukas,tai as nieko pries 4u.gif  as kai pasiulau savajam vaiko varda,jis visad prigalvoja pravardziu tam vardui biggrin.gif  sako,ka tu nori,kad musu vaika taip pravardziuotu? biggrin.gif  o cia nuo manes klausimukas,kaip jums vardas Girius? man tai gal ir grazus,bet labiau tinka berniukui is kokios pasakos... taip mano drauge nori vaika pavadinti,tai bandau atkalbet ja ax.gif

na tikrai Giriu isivaizduoju miško senuką su barzda ir lazda biggrin.gif jau geriau Ąžuolas jei link miško traukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 01 20, 21:38)
na tikrai Giriu isivaizduoju miško senuką su barzda ir lazda  biggrin.gif jau geriau Ąžuolas jei link miško traukia  mirksiukas.gif

Dar yra Margiris („margosios girios gyventojas“).
Atsakyti
tevai mano Gediminas ir Dalia, gerai kad be fantazijos buvo - o juk galejau but uzregistruota kaip Gėda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 01 21, 00:23)
tevai mano Gediminas ir Dalia, gerai kad be fantazijos buvo - o juk galejau but uzregistruota kaip Gėda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dagė irgi mažai guodžiantis variantas (dagys - augalas) g.gif
Atsakyti