Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

QUOTE(muminukas @ 2009 01 12, 19:58)
iš pavardžių sudaryti, iš vieno vardo + kito pavardė  biggrin.gif

Nu man tai nejuokinga....
Atsakyti
as tik uz vardus turincius reiksmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 01 11, 20:52)
MB pusbrolis Milvydas  ax.gif Bet čia tikrai ne sudurtinis vardas.

Grupiokas Milvydas,na man tai labai gražu wub.gif
Draugai norėjo sudurti dukrytei vardą iš Justas+Jovita=Jusvita,bet taip kažkaip ir neuždėjo to vardo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2009 01 12, 23:00)
Grupiokas Milvydas,na man tai labai gražu wub.gif

Man ir gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nieko blogo negalvoju apie sudurtinius vardus, jei jie gražiai ir daugmaž logiškai skamba bei nesunku ištarti.
Pvz.: pažįstu žmogų, kuriam toks vardas duotas. Tėvai buvo Edmundas ir Rima, bendras vardas Edrimas. Man visai gražu ir išsiskiria. Kiek žinau dabar tokių vardų yra daugiau, bet tada jis buvo pirmas smile.gif
Atsakyti
Jo mano sūnūs galėjo būti Aldevitas ir Vitaldas lotuliukas.gif Ačiū dievui nesugalvojau. biggrin.gif
Atsakyti
o man labai grazu, pazinojau mergyte kurios vardas Tyja (nezinau kaip rasosi) mama rusu tautybes o vardas reiskia rusiskai tu ir as, man labai ispudi padare, labai jautriai nuskambejo, jei tik tevai tiki to vardo reiksme ir jis nera kazkoks nesamoningas as uz, is musu su vyru vardu anei kaip nieks nesigautu, gal ir neeksperementuosim nekada biggrin.gif
Atsakyti
As pati irgi buvau sugalvojus,kad musu pirmagyme reiktu pavadint Rida,kadangi vyras RIcardas,as-DAna-tik kad vyrui tas vardas nepatiko tai ir nepavidinom.

Atsakyti
Kad ir kaip dėjau mūsų vardus, bet visaip kvailai skambėjo... smile.gif bet pati šiaip visai gera mintis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rara: 13 sausio 2009 - 20:23
QUOTE(Chanelle @ 2009 01 08, 18:26)
Pazistu mergaite, kuriai tevai taip suklijavo varda:
Vitalija+Algirdas = Alvita. Bet man kazkaip nelabai  g.gif

tėvai suklijavo, o išėjo į žodyną įtrauktas vardas tongue.gif Alvita - iš vyr. vardo Alvitas, kuris yra vietovardinės kilmės.
Atsakyti
Nusipirkau naują darbo knygą ir vasario 4 Arvilės vardadienis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 01 15, 13:10)
Nusipirkau naują darbo knygą ir vasario 4 Arvilės vardadienis  blink.gif

dowiliuke, nesistebėk - Arvilė yra senas baltiškas dvikamienis vardas smile.gif įtrauktas ir į žodyną mirksiukas.gif
Atsakyti