Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

Iš mūsų gaunasi mergaitiškas Aisma, bet kadangi turiu vieną pažįstamą tokiu vardu tai nelabai smile.gif
Atsakyti
kad labai retai iš abiejų vardų galima sulipdyti padorų vardą doh.gif
Atsakyti
Nereikia išradinėti dviračio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 22, 16:46)
Net jei toks garsų darinys ir skambėtų gerai (o geriausia, beje, skamba tuščias puodas), man tokia vardų daryba visiškai nepriimtina. Ir iš viso, keistai skamba argumentai dėl tokių vardų išskirtinumo... Kaip sakoma, ne vardas žmogų, o žmogus - vardą...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif manau,kad yra pakankamai daug vardų ir visokių, kad reikėtų sugalvoti. Kartais iš didelio rašto išeinama iš krašto unsure.gif
Atsakyti
Na is mano ir MB vardu nieko gero neiseitu biggrin.gif manau dar imones pavadinima dar imanoma sukurti, bet ne vaiko varda 4u.gif
Atsakyti
is mano ir vyro vardu gaunasi kazkas panasaus i Neresta, Nereja. Nerejas yra juru dievas kazkoks, tai cia nlb padirbinys g.gif Bet graziai skamba biggrin.gif Zodziu...man kazkaip noretusi kad vardas turetu kazkokia reiksme ar prasme. Bendradarbe Lina vyras Mindaugas ir dukrele pavadino Milina. Skamba graziai...bet tik skamba.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2011 09 02, 10:03)
Na is mano ir MB vardu nieko gero neiseitu  biggrin.gif manau dar imones pavadinima dar imanoma sukurti, bet ne vaiko varda  4u.gif

Pas mus taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Pažįstu tėvelius: Alma ir Janas,tai jų pirmoji mergytė yra Aljana wub.gif
Atsakyti
Ištikrųjų šimtą metų taip nesijuokiau lotuliukas.gif aš turbūt galėjau būt - Dangrima , ar kokia Rimdanga lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes vaikui vardo niekaip negalim isrinkti. O cia pasirodo, kad tik skiemenis sujungti pakanka ir sunelis Dima. biggrin.gif
Atsakyti
na zinot apie tokius derinius nesugalvociau net:)
butu kokia linedma, arba edmulina lotuliukas.gif lotuliukas.gif fantastika doh.gif
Atsakyti
Mama Jūratė, tėtis Vaidotas, tai aš galėjau būti Jūva, Jūrva(ida), Vajūra doh.gif Siaubelis lotuliukas.gif O iš mano ir vyro vardų gautųsi Miro, Romi, Migromas, Romiglė doh.gif Tai jau tikrai nelabai
Atsakyti