Net jei toks garsų darinys ir skambėtų gerai (o geriausia, beje, skamba tuščias puodas), man tokia vardų daryba visiškai nepriimtina. Ir iš viso, keistai skamba argumentai dėl tokių vardų išskirtinumo... Kaip sakoma, ne vardas žmogų, o žmogus - vardą...
nepritariu tokiam įamžinimui , juk toks vardas visam gyvenimui. Be to kam išradinėti naujus vardus , kai tiek daug jų yra ir tikrai kažkokį galima išrinkti
Na, as pritariu siai idejai - tokiu atveju, kai vardas iseina grazus, skambus, o ne kokia Vaidzelina, kaip kazkas minejo Sakote, kad yra pilna vardu - tai kam kurti naujus? Bet juk visi vardai buvo kazkada sukurti Ar as klystu? Man grazus vienas variantas - Armanda (Arunas ir Sandra berods buvo tevu vardai...). Kaip minejau - ne visi vardai tinkami kurti naujus sudurtinius variantus.
QUOTE(vaitoška @ 2010 12 18, 19:49)
man toks tėvų "įsiamžinimas" palikuonių varduose nepriimtinas.
šiaip tai giminės "įamžinimui" vaikas gauna pavardę
QUOTE(kristinele86 @ 2011 06 13, 17:27)
Armanda (Arunas ir Sandra berods buvo tevu vardai...). Kaip minejau - ne visi vardai tinkami kurti naujus sudurtinius variantus.
Klystate, Armanda - tradicinis germaniškas vardas
Kazkokia nesamone gautusi
O man labai gražus mergaitės vardas Airita:) Jis sudarytas iš tėvo vardų Aivaras ir Rita. Bet žinau dar vieną mergaitę su šiuo vardu,nors tėvų vardai visai kitokie:)
Arba dar žinau vardą Ramilė. O tėvų vardai Raminta ir Mindaugas.
Ir šie abu vardai man yra nerealiai gražūs:)
QUOTE(Nalivaika85 @ 2011 06 30, 00:03)
O man labai gražus mergaitės vardas Airita:) Jis sudarytas iš tėvo vardų Aivaras ir Rita. Bet žinau dar vieną mergaitę su šiuo vardu,nors tėvų vardai visai kitokie:)
Kiek žmonių, tiek nuomonių, man abu negražūs
Žinoma.:)Skonio reikalas:)