Darius ir erika = Darika
Man nepatinka vardai, padaryti iš tėvų vardų. Tiesiog man tai atrodo paviršutiniška. Išskirtinumo nebūtina siekti vardu. Man labiau priimtina, kai įdomus, išsiskiriantis ne tik vardas, bet ir pats vaikas - elgesiu, gabumais ir pan. Jei vardas gražus, man visai nesvarbu, kad dažnas.
P.S. Ne vardas puošia žmogų, o žmogus vardą
QUOTE(Nerutia @ 2009 08 17, 16:41)
... tai tik reikia džiaugtis , kad sugalvoja savo vaikui įpatinga vardą, o ne tai , kas sugalvota.... beje musu dukros vardas Neiva , mes Neringa ir Vaidas.Ačiū
Ką jau čia sugalvojot , du pirmus skiemenis sudėt didelio kūrybiškumo nereikia
Nesąmonė man taip padaryti vardai, nors retais atvejais ir gražūs vardai gaunasi.
mes irgi pabandem sukurti busimam vaikuciui varda STAsys+aLINa=STALIN ...
o jei rimtai,sudurtiniai vardai duodami sportiniams zirgams,nes palikuonis privalo savo varde tureti po viena skiemeni is tevu vardu
o jei rimtai,sudurtiniai vardai duodami sportiniams zirgams,nes palikuonis privalo savo varde tureti po viena skiemeni is tevu vardu
QUOTE(Nerutia @ 2009 08 17, 17:41)
Netikėliai , kas pasisako prieš sujungtus vardus, o jūs neišmanėliai suprantat , kad išviso vardai , didesnė dauguma taip ir atsiranda ir jei tėvai gyvi, o ne mužikai , tai tik reikia džiaugtis , kad sugalvoja savo vaikui įpatinga vardą, o ne tai , kas sugalvota....P.S. sutinka , kad būna vardu negražių, bet tada tereikia tik dar labiau įtempti vingius, beje musu dukros vardas Neiva , mes Neringa ir Vaidas.Ačiū
Gyveni žmogau ir sužinau, kad esi netikėlis, nes tavo vaiko vardas ne pačios sugalvotas ar ne iš mano ir vyro vardų pagamintas
kažkaip vartant vardų žinynus neteko dar surast vardo, kuris būtų žymimas kaip sudurtinis iš dviejų vardų. Musėt, blogai ieškojau. Kai vardo reikšmė kildinama iš dviejų žodžių, tai suprantu...
O koks bus berniuko vardas?
ir kuom susiję gyvi tėvai ir mužikai?
QUOTE(W210 @ 2009 08 23, 17:12)
oi negaliu, senai taip nesijuokiau...
Nu nesąmonė...
nesamonė man čia atrodo, bet juokinga taip seniai jau nebuvo
net kvapa atgaut sunku. darau nir aš iš savo ir vyro vardo:
Beandras arba koks Androbetas
net kvapa atgaut sunku. darau nir aš iš savo ir vyro vardo:
Beandras arba koks Androbetas
QUOTE(W210 @ 2009 08 23, 18:12)
o siaip tokie sudurtiniai vardai - juokinga nesamone. kai firmas vadina sudure vardus ir tai baisiai juokinga, o kai vaikus tai isvis zodziu truksta
neoriginalu ir kvaila.
QUOTE(W210 @ 2009 08 23, 17:12)
MArius+RAsa=Maras , o mergaitę tai reikėtų Rama vadint
Man atrodo tevai kurdami tokius vardus iseina is krasto ir didelio rasto
Pas mus gautusi Tagra arba Grata... kaip kokia statybiniu prekiu parduotuve
Pas mus gautusi Tagra arba Grata... kaip kokia statybiniu prekiu parduotuve