Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

Darius ir erika = Darika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Man nepatinka vardai, padaryti iš tėvų vardų. Tiesiog man tai atrodo paviršutiniška. Išskirtinumo nebūtina siekti vardu. Man labiau priimtina, kai įdomus, išsiskiriantis ne tik vardas, bet ir pats vaikas - elgesiu, gabumais ir pan. Jei vardas gražus, man visai nesvarbu, kad dažnas.

P.S. Ne vardas puošia žmogų, o žmogus vardą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutia @ 2009 08 17, 16:41)
... tai tik reikia džiaugtis , kad sugalvoja savo vaikui įpatinga vardą, o ne tai , kas sugalvota.... beje musu dukros vardas Neiva , mes Neringa ir Vaidas.Ačiū  tongue.gif

Ką jau čia sugalvojot doh.gif , du pirmus skiemenis sudėt didelio kūrybiškumo nereikia biggrin.gif
Nesąmonė man taip padaryti vardai, nors retais atvejais ir gražūs vardai gaunasi.
Atsakyti
mes irgi pabandem sukurti busimam vaikuciui varda STAsys+aLINa=STALIN bigsmile.gif ...
o jei rimtai,sudurtiniai vardai duodami sportiniams zirgams,nes palikuonis privalo savo varde tureti po viena skiemeni is tevu vardu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W210: 23 rugpjūčio 2009 - 16:16
QUOTE(Nerutia @ 2009 08 17, 17:41)
Netikėliai , kas pasisako prieš sujungtus vardus, o jūs neišmanėliai suprantat , kad išviso vardai , didesnė dauguma taip ir atsiranda ir jei tėvai gyvi, o ne mužikai , tai tik reikia džiaugtis , kad sugalvoja savo vaikui įpatinga vardą, o ne tai , kas sugalvota....P.S. sutinka , kad būna vardu negražių, bet tada tereikia tik dar labiau įtempti vingius, beje musu dukros vardas Neiva , mes Neringa ir Vaidas.Ačiū  tongue.gif

Gyveni žmogau ir sužinau, kad esi netikėlis, nes tavo vaiko vardas ne pačios sugalvotas ar ne iš mano ir vyro vardų pagamintas doh.gif
kažkaip vartant vardų žinynus neteko dar surast vardo, kuris būtų žymimas kaip sudurtinis iš dviejų vardų. Musėt, blogai ieškojau. Kai vardo reikšmė kildinama iš dviejų žodžių, tai suprantu...

O koks bus berniuko vardas?

ir kuom susiję gyvi tėvai ir mužikai? bigsmile.gif

Atsakyti
Man tai pat nepatinka sudurtiniai vardai, kazkaip nenaturaliai iskraipytai skamba g.gif kaip "netikri" vardai. Ir jokios reiksmes toks vardas neturi... Net skaiciau kazkada straipsni kazkoki kad tai nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(W210 @ 2009 08 23, 17:12)
mes irgi pabandem sukurti busimam vaikuciui varda STAsys+aLINa=STALIN bigsmile.gif ...

oi negaliu, senai taip nesijuokiau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu nesąmonė... doh.gif
Atsakyti
nesamonė man čia atrodo, bet juokinga taip seniai jau nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
net kvapa atgaut sunku. darau nir aš iš savo ir vyro vardo:
Beandras arba koks Androbetas g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(W210 @ 2009 08 23, 18:12)
o jei rimtai,sudurtiniai vardai duodami sportiniams zirgams,nes palikuonis privalo savo varde tureti po viena skiemeni is tevu vardu cool.gif

lotuliukas.gif
o siaip tokie sudurtiniai vardai - juokinga nesamone. kai firmas vadina sudure vardus ir tai baisiai juokinga, o kai vaikus tai isvis zodziu truksta
neoriginalu ir kvaila.
Atsakyti
QUOTE(W210 @ 2009 08 23, 17:12)

lotuliukas.gif
MArius+RAsa=Maras blink.gif blink.gif , o mergaitę tai reikėtų Rama vadint mastau.gif
Atsakyti
Man atrodo tevai kurdami tokius vardus iseina is krasto ir didelio rasto doh.gif
Pas mus gautusi Tagra arba Grata... kaip kokia statybiniu prekiu parduotuve biggrin.gif
Atsakyti