Šiuo atveju tėveliams vardas gražus gavosi. Pas mano vaiką darželyje buvo mergytė Rastoma, tai manau visoms aišku, kuo vardu yra jos tėveliai...

QUOTE(deimantinė @ 2009 03 22, 08:42)
deimantinė, 22 Kov 2009 - 08:42, parašė:
deimantinė, 22 Kov 2009 - 08:42, parašė: ![]()
Pazystu mergaite vardu Gražvile,tetis GRAŽvidas-mama VILĖ ir gavosi Gražvilė
. O kryksto vardas jos Grasilda
Pazystu mergaite vardu Gražvile,tetis GRAŽvidas-mama VILĖ ir gavosi Gražvilė
. O kryksto vardas jos Grasilda 

ne į temą aš, smalsiai paklausiu - tai mergaitei dabar daugmaž gal 10-12 metų?

gulėjau prieš tiek metų ligoninėj, jauna mama su kelių mėn. mergyte gulėjo šalia ir mergytės vardo kilmę papasakojo (ta pati istorija, Gražvydas ir Vilė

na jo, o ypac kai neskamba tas derinys

Zinau Rovile,tetis Romas,mama Vile:)
QUOTE(hokaida @ 2009 07 12, 00:43)
hokaida, 12 Lie 2009 - 00:43, parašė:
hokaida, 12 Lie 2009 - 00:43, parašė: ![]()
As cia nezinau ar i tema, bet vieni pazistami galvojo kadlaukesi berniuko, tai buvo isitikines, kad bus Algis, o gime mergaite
, tai galvojo galvojo ka daryti ir apvadino Sigla (Algis is kitos puses).
As cia nezinau ar i tema, bet vieni pazistami galvojo kadlaukesi berniuko, tai buvo isitikines, kad bus Algis, o gime mergaite
, tai galvojo galvojo ka daryti ir apvadino Sigla (Algis is kitos puses). 

Man labai gražus berniuko vardas Albertas. Jei gims mergaitė, pavadinsiu Satrebla

O šiaip, man tai kvaila mada vaikiukus vadinti iš tėvų vardų sudarytu vardu, o gal greičiau pavadinimu?

Mano ir draugo atveju gautųsi nesąmonė, eilinės firmelės pavadinimas: Viljusta, Justvila ar Jusmanta..

O dar gerai, kad tėvai manęs kokia Valgimanta nepavadino

o is musu vardu tai niekas nesigautu,nes abudu turim vienodus vardus.(lina,linas:toma tomas).

Girdėjau mergaitės vardą Revilė- tėvo vardo nepamenu, o mama Živilė. Man kažkaip šis vardas su buhalterine programa Rivilė asocijuojasi...
Jeigu labai gražiai skamba ir vardas vaikui tinka, tai šaunu
Bet pati taip nedaryčiau