Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

Šiuo atveju tėveliams vardas gražus gavosi. Pas mano vaiką darželyje buvo mergytė Rastoma, tai manau visoms aišku, kuo vardu yra jos tėveliai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinau Ervaidą- Erika ir Vaidas, Irgintą- Irina ir Gintas.
Atsakyti
QUOTE(deimantinė @ 2009 03 22, 08:42)
Pazystu mergaite vardu Gražvile,tetis GRAŽvidas-mama VILĖ ir gavosi Gražvilė biggrin.gif .  O kryksto vardas jos Grasilda  ax.gif

ne į temą aš, smalsiai paklausiu - tai mergaitei dabar daugmaž gal 10-12 metų? ax.gif
gulėjau prieš tiek metų ligoninėj, jauna mama su kelių mėn. mergyte gulėjo šalia ir mergytės vardo kilmę papasakojo (ta pati istorija, Gražvydas ir Vilė biggrin.gif ). Tai net susidomėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Kartais gal ir gaunasi koks įdomus varijantas vardo, bet mano nuomone dėlioti, kurti vardą iš tėvų vardų skiemenų - ne pati geriausia mintis.
Atsakyti
na jo, o ypac kai neskamba tas derinys schmoll.gif
Atsakyti
Zinau Rovile,tetis Romas,mama Vile:)
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 07 12, 00:43)
As cia nezinau ar i tema, bet vieni pazistami galvojo kadlaukesi berniuko, tai buvo isitikines, kad bus Algis, o gime mergaite  biggrin.gif , tai galvojo galvojo ka daryti ir apvadino Sigla (Algis is kitos puses).  tongue.gif

Man labai gražus berniuko vardas Albertas. Jei gims mergaitė, pavadinsiu Satrebla lotuliukas.gif Juokauju, aišku.. biggrin.gif
O šiaip, man tai kvaila mada vaikiukus vadinti iš tėvų vardų sudarytu vardu, o gal greičiau pavadinimu? g.gif Nors retais atvejais, kai gaunamas tikrai normalus ir registruotas vardas, tai gražu. Kaip kad ir temos kūrėjos mergytės. manau, kažkas teisingai pasakė, kad toks derinimas pavyksta tik kai abiejų tėvų vardai yra lietuviški.
Mano ir draugo atveju gautųsi nesąmonė, eilinės firmelės pavadinimas: Viljusta, Justvila ar Jusmanta.. stupid.gif Niekad net nesumąstyčiau taip vaikui vardo galvoti..
O dar gerai, kad tėvai manęs kokia Valgimanta nepavadino lotuliukas.gif
Atsakyti
o is musu vardu tai niekas nesigautu,nes abudu turim vienodus vardus.(lina,linas:toma tomas). smile.gif
Atsakyti
na jei sujungus graziai skamba,tai kodel gi ne bigsmile.gif

o is mokyklos pamenu mergaite DANGVIDA(Danguole+vidas),tai jis man negrazus schmoll.gif ,atsimenu Dada visi vadindavo

siaip tai tie jungtiniai vardai,man labiau i imoniu pavadinimus tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobretti: 22 liepos 2009 - 12:23
Girdėjau mergaitės vardą Revilė- tėvo vardo nepamenu, o mama Živilė. Man kažkaip šis vardas su buhalterine programa Rivilė asocijuojasi...
Atsakyti
pritariu, juk vardas turi savo reiksme, karma...kam reikia vaikui uzkrauti apieju tevu karmas?
Atsakyti
Jeigu labai gražiai skamba ir vardas vaikui tinka, tai šaunu thumbup.gif ax.gif Bet pati taip nedaryčiau schmoll.gif
Atsakyti