net labai ziauriai
vienoje seimoje gime sunus, kuris buvo pavadintas Devin!
Donatos ir Ivan derinys....
sunku buvo visiems aplinkiniams prie to vardo priprast....vis tiek vaika visi Devinu, Devinuku vadina...
kai kas ir neisgirde iki galo vardo ir Demonu pasaukia!
nu zodziu....
atravertus, ES pilieciui gal ir gerai....
sunku buvo visiems aplinkiniams prie to vardo priprast....vis tiek vaika visi Devinu, Devinuku vadina...
kai kas ir neisgirde iki galo vardo ir Demonu pasaukia!
nu zodziu....
atravertus, ES pilieciui gal ir gerai....
QUOTE(euforbija @ 2009 07 08, 07:14)
vienoje seimoje gime sunus, kuris buvo pavadintas Devin!
Na šiuo atveju jau tada Divan turėjo būt
Kas rusiškai nemoka- divan reiškia sofą
Devin -- šiaip yra toks krikščioniškas vardas. nors man nepatinka
Skaiciau ir raiciausi is juoko Nu, moteriskes, nu pavarot. Geras
Pritariu, kad vaikas, ne tevu tesinys, o asmenybe, kuri turi teise tureti savo varda, o ne miksa ar toki fantazijos vaisiu (kad paskui issiziojes lauktu 16 metu, kad galetu varda pasikeisti).
Gerbkime savo vaikus, kurie tures gyventi su musu "dovanele"
Pritariu, kad vaikas, ne tevu tesinys, o asmenybe, kuri turi teise tureti savo varda, o ne miksa ar toki fantazijos vaisiu (kad paskui issiziojes lauktu 16 metu, kad galetu varda pasikeisti).
Gerbkime savo vaikus, kurie tures gyventi su musu "dovanele"
QUOTE(sena niekšė @ 2009 01 05, 19:51)
o kai tie vaikai užaugs, Vaidželika ištekės už Karolimanto -- kokius vardus jie savo vaikams tada sugalvos?
bus VAIMANTE
As cia nezinau ar i tema, bet vieni pazistami galvojo kadlaukesi berniuko, tai buvo isitikines, kad bus Algis, o gime mergaite , tai galvojo galvojo ka daryti ir apvadino Sigla (Algis is kitos puses).
QUOTE(hokaida @ 2009 07 11, 23:43)
As cia nezinau ar i tema, bet vieni pazistami galvojo kadlaukesi berniuko, tai buvo isitikines, kad bus Algis, o gime mergaite , tai galvojo galvojo ka daryti ir apvadino Sigla (Algis is kitos puses).
kažkur jau šitą istoriją girdėjau, gal ir SM skaičiau tėveliai truputį , sakyčiau...
QUOTE(muminukas @ 2009 07 12, 08:40)
kažkur jau šitą istoriją girdėjau, gal ir SM skaičiau tėveliai truputį , sakyčiau...
Sakyčiau, kad ne truputį, o stipriai.
QUOTE(muminukas @ 2009 07 12, 09:40)
Man tai mama pasakojo butent is kur tas vardas Sigla mergaitei uzdetas. As tai sakyciau teveliai su fatnazija, nes man tai niekad nebutu sovusi tokia mintis
QUOTE(Natalija;D @ 2009 06 17, 22:48)
ar Pautalija ( ) nepavadinom?...
Aš žinau Vidos ir Erlando sūnų - Ervidą , tai kai ausys pripratę prie Arvydo su y ilgaja, man keistai ir nelabai kaip skamba