Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

net labai ziauriai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
jo vargsai vaikai, tikrai kartais tevai kaip pavadina tai maza napasirodo, kaip kazkas sake viena mergaite yra vardu Kaspisija, nu tai man cia baisiau nei baisu bigsmile.gif
Atsakyti
vienoje seimoje gime sunus, kuris buvo pavadintas Devin!
Donatos ir Ivan derinys....
sunku buvo visiems aplinkiniams prie to vardo priprast....vis tiek vaika visi Devinu, Devinuku vadina...
kai kas ir neisgirde iki galo vardo ir Demonu pasaukia! tongue.gif

nu zodziu.... blink.gif

atravertus, ES pilieciui gal ir gerai....

Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2009 07 08, 07:14)
vienoje seimoje gime sunus, kuris buvo pavadintas Devin!
Donatos ir Ivan derinys....

Na šiuo atveju jau tada Divan turėjo būt lotuliukas.gif

Kas rusiškai nemoka- divan reiškia sofą
Atsakyti
Devin -- šiaip yra toks krikščioniškas vardas. nors man nepatinka dry.gif
Atsakyti
Skaiciau ir raiciausi is juoko lotuliukas.gif Nu, moteriskes, nu pavarot. Geras thumbup.gif

Pritariu, kad vaikas, ne tevu tesinys, o asmenybe, kuri turi teise tureti savo varda, o ne miksa ar toki fantazijos vaisiu (kad paskui issiziojes lauktu 16 metu, kad galetu varda pasikeisti).
Gerbkime savo vaikus, kurie tures gyventi su musu "dovanele" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 01 05, 19:51)
o kai tie vaikai užaugs, Vaidželika ištekės už Karolimanto -- kokius vardus jie savo vaikams tada sugalvos?  g.gif

bus VAIMANTE tongue.gif
Atsakyti
As cia nezinau ar i tema, bet vieni pazistami galvojo kadlaukesi berniuko, tai buvo isitikines, kad bus Algis, o gime mergaite biggrin.gif , tai galvojo galvojo ka daryti ir apvadino Sigla (Algis is kitos puses). tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 07 11, 23:43)
As cia nezinau ar i tema, bet vieni pazistami galvojo kadlaukesi berniuko, tai buvo isitikines, kad bus Algis, o gime mergaite  biggrin.gif , tai galvojo galvojo ka daryti ir apvadino Sigla (Algis is kitos puses).  tongue.gif

kažkur jau šitą istoriją girdėjau, gal ir SM skaičiau mastau.gif tėveliai truputį stupid.gif , sakyčiau...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 12, 08:40)
kažkur jau šitą istoriją girdėjau, gal ir SM skaičiau mastau.gif tėveliai truputį  stupid.gif , sakyčiau...
Sakyčiau, kad ne truputį, o stipriai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 12, 09:40)
kažkur jau šitą istoriją girdėjau, gal ir SM skaičiau mastau.gif tėveliai truputį  stupid.gif , sakyčiau...

Man tai mama pasakojo butent is kur tas vardas Sigla mergaitei uzdetas. As tai sakyciau teveliai su fatnazija, nes man tai niekad nebutu sovusi tokia mintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija;D @ 2009 06 17, 22:48)
ar Pautalija ( thumbup.gif  thumbup.gif ) nepavadinom?...  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš žinau Vidos ir Erlando sūnų - Ervidą smile.gif , tai kai ausys pripratę prie Arvydo su y ilgaja, man keistai ir nelabai kaip skamba schmoll.gif
Atsakyti