Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 01 07, 02:02)
mano atveju būtų Gražvita, tai gal ir nieko kokiai kirpyklai būtų biggrin.gif

beje klaipedoje tokia yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu dvejus pazystamus, kurie sumiksavo is savo vardu, vaukiukui varda.
Pirmieji - Lina ir Aras, pavadino Linara
Antrieji - Mindaugas ir Vilija, pavadino Mindvile
Atsakyti
Is abieju tevu vardu... deja, tai neuztikrina laimingos tevu sajungos. Neduok Dieve, skyrybu atveju... nebus malonu vaiko varde girdeti buvusi judvieju jungini. Nors... gal nereiketu taip pesimistiskai zvelgti i ateiti? Nuosirdziausiai, manau, teveliai savo vardus vaikui sujunge kupini meiles ir laimes, todel ir as prisijungiu prie siu ju jausmu. Reziume: tevu pasirinkimas - dalykas sventas.
Atsakyti
Is tiesu tai labai idomu,sujungti abieju teveliu vardus ir duoti savo atzalai 4u.gif
Atsakyti
Na, pas mus būsimas tėvelis - Nerijus, mamytė - Inga, tai gaunasi Neringa biggrin.gif
Atsakyti
Mano atveju tai butu Remasta -Remigijus ir Asta biggrin.gif . Kokiai įmonei tai tiktų...
Atsakyti
vienas juokingiausiu ir klaikiausiu atveju yra sudurtinis vardas.
firmu pavadinimai sudaryti is dvieju vardu yra absurdas - mužikiška, neoriginalu, apgailetina. tai ka jau kalbet apie vaiku vardus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2009 05 13, 21:15)
Turiu dvejus pazystamus, kurie sumiksavo is savo vardu, vaukiukui varda.
Pirmieji - Lina ir Aras, pavadino Linara

aš tai galvočiau kad tėvai reperiai buvo. jie mėgo tokias plačias kelnes -- linarus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 06 17, 18:08)
aš tai galvočiau kad tėvai reperiai buvo. jie mėgo tokias plačias kelnes -- linarus  doh.gif

lotuliukas.gif tikrai juk lotuliukas.gif doh.gif

mano pažįstami senieji, vieni pirmųjų Kauno reperių, vaikus vadina normaliais vardais biggrin.gif ne Linaromis ir ne Tupakais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 01 05, 19:02)
Auginam beveik pustrečių dukrytę. Teko ilgai pasukt galvą, kol išrinkom vardelį. Kai laukiaus, buvau "užsiciklinus" ties Emos vardu, bet MB nelabai patiko. Kai gimė pupa, mano mama sugalvojo ARVILĖS vardelį, kuris susideda iš mūsų su vyru vardų (ARūnas + doVILĖ). Mums labai patiko  wub.gif
O kaip jums?

Kai gimiau aš ir kai mane pavadino Dovile, tėvai sugalvojo JOVILĖS (JOnas + VILĖ) vardą, bet aišku jau buvo per vėlu  doh.gif Tikrai būtų smagu turėti tokį vardelį.
Gal dar yra tokių vardų istorijų? Būtų tikrai smagu išgirsti, o gal kam bus ir naudinga  mirksiukas.gif

Tada visos giminės (šeimos) vardai gali būt labai panašūs ax.gif Kad ir Jūsų atveju: Vilė -> Jovilė -> Arvilė -> tada gal kokia Radvilė ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Beskaitinėjant šią temą ėmiau ir pagalvojau, kodėl gi mes dukros Paunatalija (Paulius ir Natalija), ar Pautalija ( thumbup.gif thumbup.gif ) nepavadinom?... g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu bliamba net nusijuokiau pautalija tai jau ziauru lotuliukas.gif
Atsakyti