Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas sudarytas iš abiejų tėvų vardų

QUOTE(kristina200 @ 2009 04 20, 13:51)
giminaiciai sujunge savo vardus NERINGA(mama)+VAIDAS(TETIS) mergyte pavadino Neiva...man tai nepatinka doh.gif

Tikras siaubassss schmoll.gif
Atsakyti
pritariuapie ta siauba schmoll.gif
Atsakyti
čia irgi iš absurdų srities smile.gif

įdomu, kur varde "Neiva" atsispindi "Vaidas". Gyvenime neatspėčiau kad čia užkoduotas Vaidas smile.gif
galėjo būti ir Vai-Ner-a smile.gif
Atsakyti
Oho kox idomus variantas butu sujunkti abieju teveliu vardus bigsmile.gif mano vyro vardas Casper o mano Agne...tai gautusi kazkas panasiai kaip Caspare blink.gif doh.gif Nzn gal ir galima tokiu budu varda sumastyt,bet musu atveju nelabai butu tike..tad pavadinom maziuke Italisku vardu Francesca wub.gif
Atsakyti
arvile,labai grazus vardukas 4u.gif

vardai tai toks dalykas,klas visiem grazu tikrai nebus ax.gif svarbu teveliam patinka ir liuks rolleyes.gif aisku ir vaikui uzaugus butu gerai,kad patiktu ax.gif
Atsakyti
Jei gaunasi normalus, tai kodėlgi ir ne smile.gif bet nutuokiu, kad dažniausiai iš baisuoklių pasaulio gaunas, tai gal geriau tada nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~EdAn~ @ 2009 04 26, 14:25)
arvile,labai grazus vardukas  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
man truputį juokinga filosofija, kad vaiko varde reikia "įamžint" tėvus, kad primintų... lyg vaikas neturėtų pavardės ar nežinotų kas jį "sumeistravo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 03, 23:03)
man truputį juokinga filosofija, kad vaiko varde reikia "įamžint" tėvus, kad primintų... lyg vaikas neturėtų pavardės ar nežinotų kas jį "sumeistravo"  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gera tema - prisijuokiau iki ašarų.

QUOTE(sena niekšė @ 2009 01 05, 18:51)
o kai tie vaikai užaugs, Vaidželika ištekės už Karolimanto -- kokius vardus jie savo vaikams tada sugalvos?  g.gif
QUOTE(laureta @ 2009 01 05, 19:35)
Bus Vaidžerolimantas biggrin.gif

QUOTE(Jazza @ 2009 01 19, 11:43)
Pvz.: Aldona + Stasys
Aldonasta (Aldonastas)
Stasalda (Stasaldas)
Stasona (Stasonas)
Aldasta (Aldastas)
Alstė (Alstys)
ir t.t.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(martam @ 2009 01 05, 20:11)
Teko girdėti dar vieną neblogą vardą sudėtą iš tėvų vardų Virginija ir Jonas -VIJONĖ.
Geriau būtų VINĖ. biggrin.gif

QUOTE(aristokat @ 2009 01 06, 15:51)
Aš Ginta,mano vyras Antanas,tai gal sakau dukrytę reikėjo Angina pavadint...
Arba GITANA. biggrin.gif

QUOTE(madaja @ 2009 01 07, 16:38)
tevai tik apie save galvoja, bet tikrai ne apie vaika. Kaune buvo toks atvejis (pasakojo moteriske, kuri israso gimimo liudijimus): seimoje gime trynukai. Tevas atejo uzregistruoti ir pats isrinko vardus is pasakos ,,trys parsiukai", nes jam pati graziausia pasaka vaikysteje buvo. Taip, kad reikia pagalvoti apie vaikus, pries duodant jiems vardus, pasiaiskinti ir vardo kilme, reiksme...
Nori pasakyti, kad civilinės metrikacijos skyriuje ir užregistravo Nif-nifą, Naf-nafą ir Nuf-nufą? Manau, kad čia atvejis iš tų, kurie pasakojami neva kaip tikri, o iš tiesų - iš piršto laužti.

QUOTE(VAIDAMA @ 2009 01 12, 10:13)
vieni pažįstami ir sujungė savo vardus
Ernesta + Mindaugas = Ermindas
Klaiku.
QUOTE(Smagi @ 2009 01 13, 12:21)
Pvz.: pažįstu žmogų, kuriam toks vardas duotas. Tėvai buvo Edmundas ir Rima, bendras vardas Edrimas. Man visai gražu ir išsiskiria. Kiek žinau dabar tokių vardų yra daugiau, bet tada jis buvo pirmas smile.gif
Irgi klaiku.

QUOTE(Ino Menetti @ 2009 01 12, 14:50)
Savo leliukui norėčiau duoti reikšmingą vardą, kad su gimimu jis atsineštų užduotį, būti kažkuo naudingas šiam pasauliui. O ne gaišti laiką aiškinant kodėl tėveliai davė tokį vardą  nestuke.gif  rolleyes.gif
O kokia toji užduotis būtų? Ir kaip varde atsispindėtų? lotuliukas.gif Pvz. "KADPASAULYTAIKABŪTŲ"? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanetyte @ 2009 01 13, 16:34)
o man labai grazu, pazinojau mergyte kurios vardas Tyja (nezinau kaip rasosi) mama rusu tautybes o vardas reiskia rusiskai tu ir as, man labai ispudi padare, labai jautriai nuskambejo, jei tik tevai tiki to vardo reiksme ir jis nera kazkoks nesamoningas as uz, is musu su vyru vardu anei kaip nieks nesigautu, gal ir neeksperementuosim nekada  biggrin.gif
Rusiškai rašosi "Tы и я", t.y. "Tыия". Tarkim, kad "и" išmetė, gavosi "Tыя". Žinant, kaip tariama ы - baisus vardas.
QUOTE(Dany @ 2009 01 13, 17:00)
As pati irgi buvau sugalvojus,kad musu pirmagyme reiktu pavadint Rida,kadangi vyras RIcardas,as-DAna-tik kad vyrui tas vardas nepatiko tai ir nepavidinom.
Kaip gerai, kad nepavadinot: rida - nuriedėtas kelias. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai stebiuosi, kokie žiaurūs tėvai būna savo vaikams, kai taip neatsakingai vardą renka. Tėvai turbūt didybės manija serga, kad jiems savo vardų maža, tai dar va prašom ir vaikutis mūsų vardu turi būti pavadintas. doh.gif
Tik nesakykit, kad iš didelės meilės vienas kitam taip pavadina. Viena meilė išeis, ateis kita, tai ką, vaiką vėl kitaip vadinsit? O dar geriau, jei vienas sutuoktinis po n metų prišika į širdį kitam sutuoktiniui. Tiesiog ausį turbūt glosto toks vardas.

Kažkas baisaus šiuo metu su renkamais vardais darosi. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 04 gegužės 2009 - 14:07
Pazistu pora, Eugeniju ir Violeta, o ju dukra Evia, visai grazus vardas 4u.gif
Atsakyti