QUOTE(saulemeile @ 2009 01 11, 18:53)
QUOTE(vogels @ 2009 01 09, 14:05)
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 01 11, 12:06)
QUOTE(jolitag @ 2009 01 11, 12:50)
QUOTE(digi @ 2009 01 11, 14:42)
QUOTE(vai2 @ 2009 01 11, 15:48)
Labai gražūs darbeliai Šaunuolės mamytės
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 01 11, 13:06)
Gražina25,
super gražu! 10 balų!!!
o as jau pabaigiau megzti pirmaji savo darbeli, t.y. kojinaites savo mazyliui mezgiau siek tiek didesnes, kad pavasari tiktu, nes siuliukai medvilniniai.. tikiuos, kad tada jam tiks dar taigi stai jusu teismui pristatau kojinikes:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
super darbeliai
biski patersiiu eteri ne i tema
p.s. mamytes pagelbekit kaip ta fotke ikelt kad iskart matytusi o ne nuoroda, pasirodytume ir mes ale va nebepamu kaip isikelia, nebesigauna
p.s. mamytes pagelbekit kaip ta fotke ikelt kad iskart matytusi o ne nuoroda, pasirodytume ir mes ale va nebepamu kaip isikelia, nebesigauna
Astamax suknyte
sveikutes. gal galit kas imesti kelnyciu schema?
QUOTE(astamax @ 2009 01 12, 10:46)
super darbeliai
pabandyk kelti per www.radikal.ru, kai pasirinksi nuotrauka atsiras nuorodu sarasas,tai antra arna trecia eilute nukopijuok tiesiai i zinute ir turetu gautis.
na tikiuosi,kad suprantamai parasiau.
QUOTE(digi @ 2009 01 11, 14:42)
Suknytė labai graži,labai norėtusi su manekene pamatyti
QUOTE(vai2 @ 2009 01 11, 15:48)
Labai šiltas ir minkštutis megztukas,ir mergina pozuoja kaip tikra manekenė
QUOTE(jurrrte @ 2009 01 12, 10:41)
pabandyk kelti per www.radikal.ru, kai pasirinksi nuotrauka atsiras nuorodu sarasas,tai antra arna trecia eilute nukopijuok tiesiai i zinute ir turetu gautis.
aciu, suprantamai, kita mymyte tais paciais veiksmais ikele mano nuoroda, matyt pas mane darbiniam kompe visokio" turto " prideta kad neleidzia normaliai, o as maniau kad jau nebemoku, bandysiu per ru kelt kita karta , aciu
QUOTE(digi @ 2009 01 11, 13:42)
šitą modeliuką ir aš esu nusižiūrėjusi, tik kadangi esu pradedančioji nerėja nelabai žinau nuo ko jį pradėti patį raščiuką jau moku nerti tik kaip pati modeliuka reik nerti, nuo ko pradeti? ar apvaliai neret ar kaip? ir kokie siuliukai buvo
QUOTE(netikėtai @ 2009 01 11, 19:29)
koks gražumas Iš kokio čia siūlo? Gal schemutė yra
schemutės čia virsus
Apačia
kaip grazhiai papuoshti visu vaikuchiai
http://babybonkie.com/products.asp
Čia nuorodėlė vokelio, kurį norėčiau numegzti. Jau pradėjau, kai baigsiu, įkelsiu, jei gražus pavyks. Gal kas netyčia jau tokį mezgėt? Pasidalinkit patirtim
Čia nuorodėlė vokelio, kurį norėčiau numegzti. Jau pradėjau, kai baigsiu, įkelsiu, jei gražus pavyks. Gal kas netyčia jau tokį mezgėt? Pasidalinkit patirtim