Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(nekava @ 2009 01 09, 13:53)
  o kaip mezgei ta boruzyte ar bitute ?  g.gif

Paprastai ,is akies nuneriau,po to juodu siulu pridysniavau.

QUOTE(vogels @ 2009 01 09, 14:05)
o čia mano paskutinis darbelis mano šešiametei  sijonukas  ax.gif

wub.gif wub.gif Labai kruopstus ir dailus darbas wub.gif
Atsakyti
rasa23- koks fainutis boružiukas thumbup.gif o ten sagutės prisūtos ant kišenukų?kur pirkot?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuriai teko paltuka megzti ax.gif Paltu temoje tik mamoms paltukai, o as ieskau mergytei ir berniukui modeliuku, gal kokia nuoroda zinot, kur ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 01 09, 16:56)
rasa23- koks fainutis boružiukas  thumbup.gif o ten sagutės prisūtos ant kišenukų?kur pirkot?

Aciukas 4u.gif Taip,ten sagutes.pirkom Kedainiuose.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 01 09, 13:14)
Oho kiek sarafanu uzderejo thumbup.gif

As irgi dukrytei numezgiau smile.gif

user posted image

nu koks grožis... wub.gif

QUOTE(vogels @ 2009 01 09, 14:05)
o čia mano paskutinis darbelis mano šešiametei  sijonukas  ax.gif
user posted image

Labai gražus sijonukas thumbup.gif Norėčiau ir aš išmokti toki nusimegzti
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2009 01 09, 14:01)
Nėr čia schemutės ax.gif numezgi kepuriuką ir viršuj akių nesuimi,na nesiaurini,o užbaigi taip kaip yra.O paskui tą viršūnėlę į tris dalis sulankstai ir susiuvi mirksiukas.gif Aš mezgiau apvaliai,bet galima tiesiog stačiakampį numegzt it susiūt.Ir viskas 4u.gif

apvaliai tai be siūlės? g.gif na ant kturių virblų arba su valu. tada nemažiai į pakaušiuką ir nuleidai lygiai?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

visi darbeliai labai grazus 4u.gif mesgu megstini ir niekur nerandu kaip kapisona numegsti,gal turit kas schema? 4u.gif
Atsakyti
ech, prisiziurejau as visu jusu grozybiu ir taip noras uzejo ka numegzt, kad nuejai i parduotuve ir prisipirkau siulu smile.gif tai va vienas kojinaites maziui jau baigineju numegzt, o paskui ketinu megzt kojines teveliui ir megztuka mazyliui.. tik pirma reik kokiu rastu ismokt megzt, kad maziui megztuka numegzt blush2.gif o paskui, kai pramoksiu, tao olialia kiek minciu viso ko nusimegzt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglee @ 2009 01 10, 13:33)
niekur nerandu kaip kapisona numegsti,gal turit kas schema? 4u.gif

prasom kopisona 4u.gif

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
GRAŽINA25 kas per grooožybėuser posted image
Atsakyti
Kelnytes mano berniukui
user posted image
Atsakyti