Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

ir jums visoms tas gerosios akies siuvinejimas taip lengvai gaunasi bigsmile.gif . N u gal man ku ku, nu neiseina.
as noriu apsiuvineti kontura, o tokiu atveju akys eina juk ne vienoj eilej - nu ir nesigauna man.......................................................................................................
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 02 20, 21:57)
Man irgi patiko siuvinėti, bandžiau išmezginėti paveiksliuką, gaunasi viskas gražu, nu bet kaip siūlai makaluojasi doh.gif  feee schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir ismegzt be problemu, viskas ciki, grazu, bet tie siulai narvuojaaaa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2009 02 20, 23:04)
ir jums visoms tas gerosios akies siuvinejimas taip lengvai gaunasi  bigsmile.gif . N u gal man ku ku, nu neiseina.
as noriu apsiuvineti kontura, o tokiu atveju akys eina juk ne vienoj eilej - nu ir nesigauna man.......................................................................................................

ne tau vienai, as vkr pabandziau biski, neisejo man schmoll.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
aš paauglystėj taip vaikiškus drabužėlius siuvinėdama užsidirbinėjau rolleyes.gif
teta mezgė, aš siuvinėjau ax.gif nėra sudėtinga, bet priklauso nuo siūlų mano manymu... jei siūlas kietesnis, mažiau purus, tai nepriguls, matysis apatinis siūlas, o lengviausia su "daugianyčiu" (turbūt taip išsireiškiau)
Atsakyti
QUOTE(ggudrute @ 2009 02 20, 15:57)
Parodysiu koki megztuka numezgiau savo dickei ax.gif , senai zirze ji man kad nori su KITTY megztuko, tai teko pildyt jos norus blush2.gif  rolleyes.gif
user posted image

Mergaite kokia miela wub.gif Nezinau net kas ka puosia, ar mergyte megztuka ir megztukas mergyte thumbup.gif Megztukas labai grazus, labai tikroviskai atrodo kitty thumbup.gif

QUOTE(tatedo @ 2009 02 20, 21:57)
Man irgi patiko siuvinėti, bandžiau išmezginėti paveiksliuką, gaunasi viskas gražu, nu bet kaip siūlai makaluojasi doh.gif  feee schmoll.gif

As numezgu didelius plotus, o smulkesnius siuvineju, man greiciau, ir jei nepatinka vaizdas lengvai ardosi.
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2009 01 09, 14:05)
o čia mano paskutinis darbelis mano šešiametei  sijonukas  ax.gif
user posted image

Fantastika, na ir saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2009 02 21, 01:35)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man ir ismegzt be problemu, viskas ciki, grazu, bet tie siulai narvuojaaaa  doh.gif

O as paimu ,tuos visus siulus ir i atskirus maisiukus "zipplock" sudedu ir tada buna kur kas lengviau. As va dabar kur arkliuka ismezginejau ,tai 9 kamuoliukai vienu metu buvo ,tai jau tiksliai nerva eme. Ten galima ir su maziau tu kamuoliuku ,bet tada is vidines puses negraziai atrodo ,traukia paveiksliuka,tai ir narpliojai su tiek daug.Tai tie maisiukai padeda ,tada kazkaip tam maiseli uzsispaudzia ie nesimakaluoja iki zemes.Pabandykit !
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Bandom dar karta pasirodyt... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Senokai buvau paėmusi virbalus į rankas, sirguliavau, tai panarpliojau:
liemenė-tunika-vilnonė-labai šilta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2009 02 21, 09:35)

ne tau vienai, as vkr pabandziau biski, neisejo man  schmoll.gif  schmoll.gif  g.gif

o gal kuri vis dėl to galėtų pafotkinti tą siuvinėjimą su komentarais 4u.gif
Stovi mano pledas nebaigtas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2009 02 22, 15:29)
Bandom dar karta pasirodyt...  4u.gif

šaunuolė, atrodo kaip pirktinis, nėra prie ko prikibti, spalvos labai dera, gražu thumbup.gif
Atsakyti
ne jau nei viena iš jūsų neturite šitų dviejų raštelių šios nuostabios suknytės???
g.gif

http://i221.photobuc...imui/40_523.jpg

Atsakyti