ir jums visoms tas gerosios akies siuvinejimas taip lengvai gaunasi . N u gal man ku ku, nu neiseina.
as noriu apsiuvineti kontura, o tokiu atveju akys eina juk ne vienoj eilej - nu ir nesigauna man.......................................................................................................
QUOTE(tatedo @ 2009 02 20, 21:57)
Man irgi patiko siuvinėti, bandžiau išmezginėti paveiksliuką, gaunasi viskas gražu, nu bet kaip siūlai makaluojasi feee
man ir ismegzt be problemu, viskas ciki, grazu, bet tie siulai narvuojaaaa
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2009 02 20, 23:04)
ir jums visoms tas gerosios akies siuvinejimas taip lengvai gaunasi . N u gal man ku ku, nu neiseina.
as noriu apsiuvineti kontura, o tokiu atveju akys eina juk ne vienoj eilej - nu ir nesigauna man.......................................................................................................
ne tau vienai, as vkr pabandziau biski, neisejo man
aš paauglystėj taip vaikiškus drabužėlius siuvinėdama užsidirbinėjau
teta mezgė, aš siuvinėjau nėra sudėtinga, bet priklauso nuo siūlų mano manymu... jei siūlas kietesnis, mažiau purus, tai nepriguls, matysis apatinis siūlas, o lengviausia su "daugianyčiu" (turbūt taip išsireiškiau)
teta mezgė, aš siuvinėjau nėra sudėtinga, bet priklauso nuo siūlų mano manymu... jei siūlas kietesnis, mažiau purus, tai nepriguls, matysis apatinis siūlas, o lengviausia su "daugianyčiu" (turbūt taip išsireiškiau)
QUOTE(ggudrute @ 2009 02 20, 15:57)
Parodysiu koki megztuka numezgiau savo dickei , senai zirze ji man kad nori su KITTY megztuko, tai teko pildyt jos norus
Mergaite kokia miela Nezinau net kas ka puosia, ar mergyte megztuka ir megztukas mergyte Megztukas labai grazus, labai tikroviskai atrodo kitty
QUOTE(tatedo @ 2009 02 20, 21:57)
Man irgi patiko siuvinėti, bandžiau išmezginėti paveiksliuką, gaunasi viskas gražu, nu bet kaip siūlai makaluojasi feee
As numezgu didelius plotus, o smulkesnius siuvineju, man greiciau, ir jei nepatinka vaizdas lengvai ardosi.
QUOTE(vogels @ 2009 01 09, 14:05)
Fantastika, na ir saunuole!
QUOTE(persy @ 2009 02 21, 01:35)
man ir ismegzt be problemu, viskas ciki, grazu, bet tie siulai narvuojaaaa
O as paimu ,tuos visus siulus ir i atskirus maisiukus "zipplock" sudedu ir tada buna kur kas lengviau. As va dabar kur arkliuka ismezginejau ,tai 9 kamuoliukai vienu metu buvo ,tai jau tiksliai nerva eme. Ten galima ir su maziau tu kamuoliuku ,bet tada is vidines puses negraziai atrodo ,traukia paveiksliuka,tai ir narpliojai su tiek daug.Tai tie maisiukai padeda ,tada kazkaip tam maiseli uzsispaudzia ie nesimakaluoja iki zemes.Pabandykit !
Senokai buvau paėmusi virbalus į rankas, sirguliavau, tai panarpliojau:
liemenė-tunika-vilnonė-labai šilta.
liemenė-tunika-vilnonė-labai šilta.
QUOTE(persy @ 2009 02 21, 09:35)
o gal kuri vis dėl to galėtų pafotkinti tą siuvinėjimą su komentarais
Stovi mano pledas nebaigtas
QUOTE(Sirdukas @ 2009 02 22, 15:29)
Bandom dar karta pasirodyt...
šaunuolė, atrodo kaip pirktinis, nėra prie ko prikibti, spalvos labai dera, gražu
ne jau nei viena iš jūsų neturite šitų dviejų raštelių šios nuostabios suknytės???
http://i221.photobuc...imui/40_523.jpg
http://i221.photobuc...imui/40_523.jpg