fishke, ačiū už gerą žodį ir jūsų reglaniukas
dar labai patiko ggudrute drakoniukas ant šikniuko ir jo pėdsakas ant pilvuko
na ir visi kiti rūbukai gražūs
As ir parodysiu suknute-sarafana savosios
Golfa per marga uzdeta
Golfa per marga uzdeta
QUOTE(PYNE @ 2009 02 12, 12:34)
rodomės saviškį didokas gavosi, na bet priaugsim.
Be galo gražus megztukas O kokia programa nuotraukos taip gražiai sukomponuotos?
QUOTE(ggudrute @ 2009 02 12, 14:45)
Pasirodom ir mes komplektuka mazajai
Nieko sau, prieš savaitę įdėtos schemos, o jau ir komplektukas ant mergytės, tai bent greičiai
QUOTE(Aderaa @ 2009 02 12, 15:48)
Mano sūnaus megztukas, ilgai jis prašė, kad jį numegzčiau, tai vakar baigiau, šiandien nufotkinau ir pasirodom
Superinis megztukas, toks vyriškas ir stoliovas
QUOTE(digi @ 2009 02 12, 16:08)
Įspūdingas
QUOTE(Aderaa @ 2009 02 12, 16:16)
digi , graži suknytė, aš tai su vąšeliu nerti neturiu kantrybės, kokias smulkmenas , ar papuošimus nuneriu, o šiaip man virbalai mielesni, todėl su tokiu geru pavydu pavydžiu toms kurio ,,valdo'' vąšelį, na matosi , kad tujį ,,valdai '' tiesiog PUIKIAI .
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 12, 20:25)
Įspūdingas
ačiū merginos, bet kol kas čia toli gražu iki įspudingumo, čia forume gerokai puikesniu darbelių yra, aš tik mokinuosi kol kas normaliai nerti
QUOTE(Kokere @ 2009 02 12, 20:14)
šaunus ir praktiškas , aš vis mąstau savaiškei panašų megst, bet vis kitokių darbelių prigalvoju, bet manau šį kartą jau šitokio reiks imtis
QUOTE(mime @ 2009 02 10, 19:41)
aš nuneriu pynelę ir ją prisiuvu o siulai tokio pat storio, kaip ir mezginys
Ačiu tau už atsakymą.Aš kai nesulaukiau greitai tai pati bandžiau kažką daryti.Aš iškarto siuvinėjau virvele,bet darbo tai gaug man ten buvo.O čia tavo daug paprastesnis variantas.ačiu dar karta.
QUOTE(fishke @ 2009 02 12, 15:03)
liute2 , fainas
PYNE o kad "ant priaugimo" tai dar geriau
čia maniškis reglaniukas ( pirmas ) ant mankenės
PYNE o kad "ant priaugimo" tai dar geriau
čia maniškis reglaniukas ( pirmas ) ant mankenės
Graži suknutė met mergytės gražumas
Mamytes,norejau jums pasakyti didziausia ACIU uz tai kad ikvepet mane kurti...anksciau mezgiau ir neriau...dabar laukiu antro leliuko,tai bandisiu jam megzti,idesiu savo darbeli butinai kai jau bus baigtas,visom sekmes!!!
rodausi su dukterecios suknele
http://public.fotki....ai0064rrrr.html
http://public.fotki....ai0064rrrr.html
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 12, 21:25)
Be galo gražus megztukas O kokia programa nuotraukos taip gražiai sukomponuotos?
ačiū Vaizele, nuotraukas PhotoScape programa dėliojau
http://www.photoscap...in/download.php
ggudrute,labai aciu uz shemute.Butinai sunui reiks tas kelnes numegzti.dabar tai mezgu dukrai megztini ,tai ji arkliuka issirinko ,kad ismegzciau ,tai dieve dieve,vargstu .Kaip pabaigsiu ,butinai ,apsirodysim. gal jus kokiu paslapciu turit kaip lengviau megzti ,kaip 9 kamuoliukai pasidaro ? Nes as tai i maisiukus atskirus susidejau ,nes kitaip ,tai susipyniau as tarp ju. Dabar jau daugiau kaip puse jo numezgiau ,tai ir isardyti gaila.
O tas megztinukas su futbolu kamuoliu ,tai nerealus . As turiu ta zurnala gal jau koki 15 metu,bet niekada nesiryzau jo megzti ,pagalvojau ,kad labai jau ten daug darbo
O tas megztinukas su futbolu kamuoliu ,tai nerealus . As turiu ta zurnala gal jau koki 15 metu,bet niekada nesiryzau jo megzti ,pagalvojau ,kad labai jau ten daug darbo
Merginos nuostabūs Jūsų darbeliai
QUOTE(digi @ 2009 02 12, 16:08)
o čia mano mažės naujoji suknyte-sarafaniukas į darželį eiti (tik foto kokybe prastoka )
O šitas sarafaniukas tiesiog užbūrė , pagal ką nėrei? kaip formas išgauni?
labai nepykit uz kvaila klausima kaip paziureti mezgimui piesinukus tam kinieciu puslapi, jei ten viskas hieroglifais ir uzejus ant nuorodos ismeta prisirgistravimo langa