Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

fishke, ačiū už gerą žodį mirksiukas.gif ir jūsų reglaniukas thumbup.gif

dar labai patiko ggudrute drakoniukas ant šikniuko ir jo pėdsakas ant pilvuko

na ir visi kiti rūbukai gražūs 4u.gif
Atsakyti
As ir parodysiu suknute-sarafana savosios blush2.gif
user posted image
Golfa per marga uzdeta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PYNE @ 2009 02 12, 12:34)
rodomės saviškį  ax.gif didokas gavosi, na bet priaugsim.

Be galo gražus megztukas wub.gif O kokia programa nuotraukos taip gražiai sukomponuotos? ax.gif

QUOTE(ggudrute @ 2009 02 12, 14:45)
Pasirodom ir mes komplektuka mazajai ax.gif

Nieko sau, prieš savaitę įdėtos schemos, o jau ir komplektukas ant mergytės, tai bent greičiai blink.gif thumbup.gif

QUOTE(Aderaa @ 2009 02 12, 15:48)
Mano sūnaus megztukas, ilgai jis prašė, kad jį numegzčiau, tai vakar baigiau, šiandien nufotkinau ir pasirodom  blush2.gif    4u.gif  4u.gif  biggrin.gif

Superinis megztukas, toks vyriškas ir stoliovas drinks_cheers.gif

QUOTE(digi @ 2009 02 12, 16:08)

Įspūdingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 02 12, 16:16)
digi , graži suknytė, aš tai su vąšeliu nerti neturiu kantrybės, kokias smulkmenas , ar papuošimus nuneriu, o šiaip man virbalai mielesni, todėl su tokiu geru pavydu pavydžiu toms kurio ,,valdo'' vąšelį, na matosi , kad tujį ,,valdai '' tiesiog PUIKIAI .

QUOTE(Vaizele @ 2009 02 12, 20:25)
Įspūdingas  smile.gif

ačiū merginos, bet kol kas čia toli gražu iki įspudingumo, čia forume gerokai puikesniu darbelių yra, aš tik mokinuosi kol kas normaliai nerti lotuliukas.gif

QUOTE(Kokere @ 2009 02 12, 20:14)
As ir parodysiu suknute-sarafana savosios blush2.gif
user posted image
Golfa per marga uzdeta blush2.gif

šaunus ir praktiškas thumbup.gif , aš vis mąstau savaiškei panašų megst, bet vis kitokių darbelių prigalvoju, bet manau šį kartą jau šitokio reiks imtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 02 10, 19:41)
aš nuneriu pynelę  ir ją prisiuvu smile.gif  o siulai tokio pat storio, kaip ir mezginys 4u.gif

Ačiu tau už atsakymą.Aš kai nesulaukiau greitai tai pati bandžiau kažką daryti.Aš iškarto siuvinėjau virvele,bet darbo tai gaug man ten buvo.O čia tavo daug paprastesnis variantas.ačiu dar karta.
QUOTE(fishke @ 2009 02 12, 15:03)
liute2 , fainas  mirksiukas.gif
PYNE  thumbup.gif  o kad "ant priaugimo" tai dar geriau  cool.gif

čia maniškis reglaniukas ( pirmas ) ant mankenės  lotuliukas.gif

user posted image

Graži suknutė met mergytės gražumas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mamytes,norejau jums pasakyti didziausia ACIU uz tai kad ikvepet mane kurti...anksciau mezgiau ir neriau...dabar laukiu antro leliuko,tai bandisiu jam megzti,idesiu savo darbeli butinai kai jau bus baigtas,visom sekmes!!!
Atsakyti
rodausi su dukterecios suknele wub.gif
http://public.fotki....ai0064rrrr.html
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 12, 21:25)
Be galo gražus megztukas  wub.gif O kokia programa nuotraukos taip gražiai sukomponuotos?  ax.gif

ačiū Vaizele, nuotraukas PhotoScape programa dėliojau mirksiukas.gif
http://www.photoscap...in/download.php
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ggudrute,labai aciu uz shemute.Butinai sunui reiks tas kelnes numegzti.dabar tai mezgu dukrai megztini ,tai ji arkliuka issirinko ,kad ismegzciau ,tai dieve dieve,vargstu doh.gif .Kaip pabaigsiu ,butinai ,apsirodysim. gal jus kokiu paslapciu turit kaip lengviau megzti ,kaip 9 kamuoliukai pasidaro ? Nes as tai i maisiukus atskirus susidejau ,nes kitaip ,tai susipyniau as tarp ju. Dabar jau daugiau kaip puse jo numezgiau ,tai ir isardyti gaila.
O tas megztinukas su futbolu kamuoliu ,tai nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . As turiu ta zurnala gal jau koki 15 metu,bet niekada nesiryzau jo megzti ,pagalvojau ,kad labai jau ten daug darbo doh.gif
Atsakyti

Merginos nuostabūs Jūsų darbeliai thumbup.gif

QUOTE(digi @ 2009 02 12, 16:08)
o čia mano mažės naujoji suknyte-sarafaniukas  į darželį eiti  ax.gif (tik foto kokybe prastoka  blush2.gif )

O šitas sarafaniukas tiesiog užbūrė wub.gif , pagal ką nėrei? kaip formas išgauni?
Atsakyti
labai nepykit uz kvaila klausima blush2.gif kaip paziureti mezgimui piesinukus tam kinieciu puslapi, jei ten viskas hieroglifais ir uzejus ant nuorodos ismeta prisirgistravimo langa blush2.gif
Atsakyti