Tookiu grozybiu visos mamytes primezgusios
Pasirodom ir mes komplektuka mazajai
O stai ir ant manekenes
Labai, labai gražu, kelnytės nerealios, jos man labai patinka, planavau numegzti sūnėnui, o ir megztukas liuks , linksmas kostiumėlis.
QUOTE(ggudrute @ 2009 02 12, 15:45)
udrute15/001-1.jpg[/img]
udrute15/001-1.jpg[/img]
liuks
QUOTE(Aderaa @ 2009 02 12, 15:49)
Labai, labai gražu, kelnytės nerealios, jos man labai patinka, planavau numegzti sūnėnui, o ir megztukas liuks , linksmas kostiumėlis.
QUOTE(temptress @ 2009 02 12, 15:49)
liuks
Aciu uz grazius zodelius mazes komplektukui
QUOTE(ggudrute @ 2009 02 12, 06:45)
O stai ir ant manekenes
O stai ir ant manekenes
Labai labai grazu .As kaip tik planavau tas kelnes megzti ,tik neradau shemutes.gal gali pasakyti kur ji?
Labai gražus megztukas
Gal aprašymą turit?
Gal aprašymą turit?
QUOTE(ggudrute @ 2009 02 12, 14:45)
QUOTE(Aderaa @ 2009 02 12, 15:48)
Mano sūnaus megztukas, ilgai jis prašė, kad jį numegzčiau, tai vakar baigiau, šiandien nufotkinau ir pasirodom
labai gražu, tikrai, tas juodai baltas megstukas iš vis super mano akiai
o čia mano mažės naujoji suknyte-sarafaniukas į darželį eiti (tik foto kokybe prastoka )
QUOTE(rutast @ 2009 02 12, 16:55)
Shemutę esu įkėlusi į temą Vaikiški rūbeliai, kur be komentarų, vien schemos.\, berods 2 psl.
beje AČIŪ, kad pagyrėt
QUOTE(valdele @ 2009 02 12, 16:22)
Labai labai grazu .As kaip tik planavau tas kelnes megzti ,tik neradau shemutes.gal gali pasakyti kur ji?
Aciu
As turiu tik tiek
Arba dar pasiskaitinek cia
QUOTE(Aderaa @ 2009 02 12, 16:48)
Mano sūnaus megztukas, ilgai jis prašė, kad jį numegzčiau, tai vakar baigiau, šiandien nufotkinau ir pasirodom
Labai saunus megztukas
digi , graži suknytė, aš tai su vąšeliu nerti neturiu kantrybės, kokias smulkmenas , ar papuošimus nuneriu, o šiaip man virbalai mielesni, todėl su tokiu geru pavydu pavydžiu toms kurio ,,valdo'' vąšelį, na matosi , kad tujį ,,valdai '' tiesiog PUIKIAI .