Kažkas kažkur ieškojo drakoniuko- šalikiuko. Gal pavyks įdėti, rusaitės numezgė, jei tik suprantat rusiškai.
http://club.osinka.r...3680?start=2295
Truputi žemiau pažiūrėkit. Ne visai toks kokio ieškojot, bet... Sėkmės mezgant
QUOTE(Pookelis @ 2009 02 10, 18:05)
Mielos mezgėjėlės, kaip manot, ar mezgant šį modlį reikia siaurinti, ar tiesiog megzt tiesiai, o viršuj suraukt?
As siaurinciau nors po truputi ,nes jei tik surauksi virsuj,tai gausis nelabai graziai,bus matrioska
Laba rytą
Norėjau pasiteirauti, kai mezgate reglaną, kas kelintą eilutę ir po kelias akytes sumezgate?
Mano meilės medelis
Norėjau pasiteirauti, kai mezgate reglaną, kas kelintą eilutę ir po kelias akytes sumezgate?
Mano meilės medelis
QUOTE(rutcka @ 2009 02 11, 11:19)
Laba rytą
Mano meilės medelis
Mano meilės medelis
yra visa tema apie reglaną
QUOTE(acte @ 2009 02 09, 13:28)
Oi kaip miela!
QUOTE(kariatide @ 2009 02 10, 20:29)
kaip grazu ...o gal butu galima kepurytes schemute ?...noriu savo mazylei numegzti kepuryte, tai kaip pirmam kartui jusiskis variantas butu tiesiog idealus
Na,mezgiau is galvos,labai paprastute ta kepure,bet smagi Uzdejau 90 ar 100 akiu(nebeatsimenu),gal jums siek tiek maziau reiks nes mergyte jaunesne.Pamezgiau stulpeli 1gera1bloga,paskui pamezgiau gerom akim (i viduri dejau tris pynes) kokia 11cm,ir pradejau "uzdarineti" is geros puses vis sumegzdama krastuose po dvi akis,ir dar trijose vietose-per viduri ir is sonu -sumezgant po dvi akis i kaire ir i desine,kol liko kelios akys ir uzbaigiau.Paskui sumezgiau ,gavosi viena siule.Norejau is tikruju padaryti bumbula,bet kad ir be jo graziai ziurisi,o be to vezimuke paguldzius ar uzdejus kapisona nemaiso sekmes
QUOTE(In-gu-te @ 2009 02 11, 10:48)
Na,mezgiau is galvos,labai paprastute ta kepure,bet smagi Uzdejau 90 ar 100 akiu(nebeatsimenu),gal jums siek tiek maziau reiks nes mergyte jaunesne.Pamezgiau stulpeli 1gera1bloga,paskui pamezgiau gerom akim (i viduri dejau tris pynes) kokia 11cm,ir pradejau "uzdarineti" is geros puses vis sumegzdama krastuose po dvi akis,ir dar trijose vietose-per viduri ir is sonu -sumezgant po dvi akis i kaire ir i desine,kol liko kelios akys ir uzbaigiau.Paskui sumezgiau ,gavosi viena siule.Norejau is tikruju padaryti bumbula,bet kad ir be jo graziai ziurisi,o be to vezimuke paguldzius ar uzdejus kapisona nemaiso sekmes
jaunesne, bet galvyte tai nemenka turi ...labai labai dekui ...dandysim ka nors nunarpliot ...kadangi tai bus pirmas blynas, tikiuosi nebus prisviles
sveikutes
merginos gal kuri turit kokiu nuorodeliu ydomesniu megztu vokeliu-ar kitaip pavadinciau miegmaisiuku?
kaskur seniau buvau radusi keleta tokiu ydomesniu su rastais yvairiais,piesinukais ismegztais,bet deja neissisaugojau
turiu nemazai spalvotu siulu,tai galvoju koky marga numegzti,butu ydomu pamatyti kokiu ideju, jai turit
tos kurios mezgusios,gal patarsit....
kazin koks buna patogiausias uzsegimas?...uztrauktukas priekyje(nuo virsaus iki apacios) ar pacioje apacioje uzsegama sagutemis(kad butu patogu pampersiuka pakeisti) ir padarius nedidely nuo kakliuko iki krutineles uzsegima sagutemis? nenusprendziu kas butu patogiau,bet seip man graziau saguciu uzsegimas atrodo
merginos gal kuri turit kokiu nuorodeliu ydomesniu megztu vokeliu-ar kitaip pavadinciau miegmaisiuku?
kaskur seniau buvau radusi keleta tokiu ydomesniu su rastais yvairiais,piesinukais ismegztais,bet deja neissisaugojau
turiu nemazai spalvotu siulu,tai galvoju koky marga numegzti,butu ydomu pamatyti kokiu ideju, jai turit
tos kurios mezgusios,gal patarsit....
kazin koks buna patogiausias uzsegimas?...uztrauktukas priekyje(nuo virsaus iki apacios) ar pacioje apacioje uzsegama sagutemis(kad butu patogu pampersiuka pakeisti) ir padarius nedidely nuo kakliuko iki krutineles uzsegima sagutemis? nenusprendziu kas butu patogiau,bet seip man graziau saguciu uzsegimas atrodo
QUOTE(fishke @ 2009 02 11, 11:29)
yra visa tema apie reglaną
Dėkui, bandysiu ieškoti
O čia - megztukas berniukui.
liute2 , fainas
PYNE o kad "ant priaugimo" tai dar geriau
čia maniškis reglaniukas ( pirmas ) ant mankenės
PYNE o kad "ant priaugimo" tai dar geriau
čia maniškis reglaniukas ( pirmas ) ant mankenės
fishke