[QUOTE][quote=zavin,2009 02 09, 20:04]
Vaje tiek gražių darbeliu pamačiau,ir kiek idomių idėju.Visas giriu nes tikrai labai gražus darbeliai.Na ir mes atėjome pasirodyti su savo liemene [/QUOTE]
Labai gražu Ir mergytei labai tinka!
O kontūrą išmezgėt ar virvute apsiuvot? nes aš tai labai vargau, kol išmezgiau, kitą kart badysiu apsiūt
QUOTE(acte @ 2009 02 10, 12:45)
Labai gražu Ir mergytei labai tinka!
O kontūrą išmezgėt ar virvute apsiuvot? nes aš tai labai vargau, kol išmezgiau, kitą kart badysiu apsiūt
Ačiu už pagirimus.Taip, apsiuvau virvele.Bet taip man sunku buvo.Iš viso proceso šis siunkaiusias.
Mielos mezgėjėlės, kaip manot, ar mezgant šį modlį reikia siaurinti, ar tiesiog megzt tiesiai, o viršuj suraukt?
Gal aks nors padės man, noriu išmegzti paveiksliuką, nesu to dariusiu, bandau ir nesigauna, pvz kai pradedu kitą spalvą megzti lieka tarpas tarp spalvų kaip reikia sujungti tas dvi spalvas kad neliktų tarpo, vis pradedant kitu siūlu surišinėti ar kaip
QUOTE(Pookelis @ 2009 02 10, 18:05)
Mielos mezgėjėlės, kaip manot, ar mezgant šį modlį reikia siaurinti, ar tiesiog megzt tiesiai, o viršuj suraukt?
platinant bus dailiau
QUOTE(zavin @ 2009 02 08, 13:19)
Sveikutės .Na va susiduriau su problemėle.Baiginėju dukrytei liemenę su išmegztu mike pukuotuku ir ten reikia apsiuti juodu siūlu.Ir man iškilo klausimas o kaip jus apsiunat,kurios esate mezgusios.Ar tokio pat storio siūlais kaip ir mezgėte ar ėmėte plonesnius?Kokiu digsniuku reikia siuti?Kaip pvz idėjau vienos mamytės nuotrauka,gal nesupyks Jei atsilieptų ir ta pati mamytė būtu labai malonu jei pasidalintu kokiu dyksniuku apsiuvo ir kokius siuliukus ėmė.Labai didelis ačiu.
aš nuneriu pynelę ir ją prisiuvu o siulai tokio pat storio, kaip ir mezginys
Sveikos mamytės
Norėjau pasiteirauti, gal žinote, kur galima nusipirkti specializuotų vaikams mezgimo žurnaliukų?
Papildyta:
Man rodos, kad čia šiek tiek iš šoniukų pasiaurinta
Norėjau pasiteirauti, gal žinote, kur galima nusipirkti specializuotų vaikams mezgimo žurnaliukų?
Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2009 02 10, 18:05)
Man rodos, kad čia šiek tiek iš šoniukų pasiaurinta
QUOTE(In-gu-te @ 2009 02 09, 11:39)
Vel kiek grozybiu primezget Saunuoles O as va ka numezgiau,nes ziema nesitraukia
kaip grazu ...o gal butu galima kepurytes schemute ?...noriu savo mazylei numegzti kepuryte, tai kaip pirmam kartui jusiskis variantas butu tiesiog idealus
QUOTE(tatedo @ 2009 02 10, 18:31)
Gal aks nors padės man, noriu išmegzti paveiksliuką, nesu to dariusiu, bandau ir nesigauna, pvz kai pradedu kitą spalvą megzti lieka tarpas tarp spalvų kaip reikia sujungti tas dvi spalvas kad neliktų tarpo, vis pradedant kitu siūlu surišinėti ar kaip
Kai mezgi siūliukus reikia išvirkščioj pusėk reikia sukryžiuoti, tą prasme sukeisti ir tarpelio nebus. Be to jei mezgi vieną kažkokį didelį paveiksliuką, galima padaryti tokį bajeriuką: mezgi fono siūliukais, paskui paveiksliukas ir vėl kitas kamuoliukas fono siūliukų. Sakykim mezgi vienspalvį paveiksliuką, tais siūlų kamuoliukai bus 3- fono, paveiksliuko ir vėl fono. Kamuoliukų gal daugiau, bet man paskui paveiksliuko nesutraukia. Iš manes tokia jau mezgėja Kažin ar čia aiškiai parašiau
QUOTE(daivulka78 @ 2009 02 10, 21:04)
Kai mezgi siūliukus reikia išvirkščioj pusėk reikia sukryžiuoti, tą prasme sukeisti ir tarpelio nebus. Be to jei mezgi vieną kažkokį didelį paveiksliuką, galima padaryti tokį bajeriuką: mezgi fono siūliukais, paskui paveiksliukas ir vėl kitas kamuoliukas fono siūliukų. Sakykim mezgi vienspalvį paveiksliuką, tais siūlų kamuoliukai bus 3- fono, paveiksliuko ir vėl fono. Kamuoliukų gal daugiau, bet man paskui paveiksliuko nesutraukia. Iš manes tokia jau mezgėja Kažin ar čia aiškiai parašiau
Nu ačiū tau, bandysiu kryžiuoti kažkaip.... nemokėjau paveikslėlio tai mezgu nugarinę dalį dabar.