Turiu idėja dėl to drakono
jeigu pabandyti kaip kojinę megzt, o po to tarkim dalini į dalis ir jas mezgi atskyrai vis sumegzdama po kažkiek akių, turėtų kažkas panašaus gautis
QUOTE(saulxx @ 2009 02 03, 11:53)
gal kam prireiks kas megs sia liemene
QUOTE(liolke @ 2009 02 07, 16:56)
Kaip gražu. Kaip tik ieškojau minčių, ką numegzti sūneliui.
Liemenė sūneliui
Sveikutės .Na va susiduriau su problemėle.Baiginėju dukrytei liemenę su išmegztu mike pukuotuku ir ten reikia apsiuti juodu siūlu.Ir man iškilo klausimas o kaip jus apsiunat,kurios esate mezgusios.Ar tokio pat storio siūlais kaip ir mezgėte ar ėmėte plonesnius?Kokiu digsniuku reikia siuti?Kaip pvz idėjau vienos mamytės nuotrauka,gal nesupyks Jei atsilieptų ir ta pati mamytė būtu labai malonu jei pasidalintu kokiu dyksniuku apsiuvo ir kokius siuliukus ėmė.Labai didelis ačiu.
QUOTE(mime @ 2009 01 29, 21:13)
jau seniai buvau uzsukus, tai tiek grozybiu primezget. saunuoles
pasirodau ir as
cia sunenui megztukas. masinyte atskirai nunerta ir prisiuta
cia jau matytas mikimauzas, tik prie jo salikas apacioj (dukra nenuotaikoj buvo pozuot, tai pasiskolinau jos "vaika"
cia is storesniu siulu megstukas, bet nemegsta jo dukra, nes per karsta su juo
o cia jau nepamenu ar matytas mano pagrindinis sedevras, daugiausia meiles i ji sudejau. gaila, kad jau dukryte baigia ji isaugti
pasirodau ir as
cia sunenui megztukas. masinyte atskirai nunerta ir prisiuta
cia jau matytas mikimauzas, tik prie jo salikas apacioj (dukra nenuotaikoj buvo pozuot, tai pasiskolinau jos "vaika"
cia is storesniu siulu megstukas, bet nemegsta jo dukra, nes per karsta su juo
o cia jau nepamenu ar matytas mano pagrindinis sedevras, daugiausia meiles i ji sudejau. gaila, kad jau dukryte baigia ji isaugti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 07, 18:50)
Na, šiaip jau viską sugalvočiau kaip ir ką, tik va kaip tas apačias pačiūžų?
Turbūt reiktų virvutę daryt
QUOTE(edinka @ 2009 02 08, 12:52)
Turbūt reiktų virvutę daryt
Ta prasme, nerti pynutę vąšeliu? Bet man atrodo, kad čia lyg virbalais megzta, bet kaip tokį siaurą vamzdį megzti virbalais?
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 09, 10:15)
Ta prasme, nerti pynutę vąšeliu? Bet man atrodo, kad čia lyg virbalais megzta, bet kaip tokį siaurą vamzdį megzti virbalais?
visos pačiūžos nuo...iki nunertos su vąšeliu, tikrai tikrai ne virbalais