Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

Turiu idėja dėl to drakono
jeigu pabandyti kaip kojinę megzt, o po to tarkim dalini į dalis ir jas mezgi atskyrai vis sumegzdama po kažkiek akių, turėtų kažkas panašaus gautis
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 02 03, 11:53)
user posted image
user posted image
as turiu tokias pedutes mirksiukas.gif

gal kam prireiks kas megs sia liemene

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2009 02 07, 16:56)
gal kam prireiks kas megs sia liemene

user posted image

Kaip gražu. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip tik ieškojau minčių, ką numegzti sūneliui.
Atsakyti
Tai kol laukiu drakono keteros mezgimo schemutės, gal kas pasidalins šių batukų schemute?

user posted image

Na, šiaip jau viską sugalvočiau kaip ir ką, tik va kaip tas apačias pačiūžų? g.gif
Atsakyti
Liemenė sūneliui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif .Na va susiduriau su problemėle.Baiginėju dukrytei liemenę su išmegztu mike pukuotuku ir ten reikia apsiuti juodu siūlu.Ir man iškilo klausimas o kaip jus apsiunat,kurios esate mezgusios.Ar tokio pat storio siūlais kaip ir mezgėte ar ėmėte plonesnius?Kokiu digsniuku reikia siuti?Kaip pvz idėjau vienos mamytės nuotrauka,gal nesupyks blush2.gif Jei atsilieptų ir ta pati mamytė būtu labai malonu jei pasidalintu kokiu dyksniuku apsiuvo ir kokius siuliukus ėmė.Labai didelis ačiu.

QUOTE(mime @ 2009 01 29, 21:13)
pasirodysim ir čia mano pirmas spalvotas darbas smile.gif
iš arčiau smile.gif
user posted image

Atsakyti
jau seniai buvau uzsukus, tai tiek grozybiu primezget. saunuoles thumbup.gif
pasirodau ir as
cia sunenui megztukas. masinyte atskirai nunerta ir prisiuta
user posted image
cia jau matytas mikimauzas, tik prie jo salikas apacioj (dukra nenuotaikoj buvo pozuot, tai pasiskolinau jos "vaika" biggrin.gif:D
user posted image
user posted image
cia is storesniu siulu megstukas, bet nemegsta jo dukra, nes per karsta su juo
user posted image
o cia jau nepamenu ar matytas mano pagrindinis sedevras, daugiausia meiles i ji sudejau. gaila, kad jau dukryte baigia ji isaugti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 07, 18:50)
Na, šiaip jau viską sugalvočiau kaip ir ką, tik va kaip tas apačias pačiūžų?  g.gif

Turbūt reiktų virvutę daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 07, 17:50)
Tai kol laukiu drakono keteros mezgimo schemutės, gal kas pasidalins šių batukų schemute?

user posted image

Na, šiaip jau viską sugalvočiau kaip ir ką, tik va kaip tas apačias pačiūžų?  g.gif

Kaip fainai atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 02 06, 12:24)
Pirmas mezginys reglano rankovėmis  blush2.gif

user posted image

thumbup.gif
...noriu mergaites...
Papildyta:
[quote=Tulla,2009 02 08, 13:38]
cia sunenui megztukas. masinyte atskirai nunerta ir prisiuta
user posted image

thumbup.gif grazu! man kol kas masinytes aktualu tongue.gif
Papildyta:
user posted image
[/quote]
o jau manekenes zavesys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2009 02 08, 12:52)
Turbūt reiktų virvutę daryt  mirksiukas.gif

Ta prasme, nerti pynutę vąšeliu? g.gif Bet man atrodo, kad čia lyg virbalais megzta, bet kaip tokį siaurą vamzdį megzti virbalais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 09, 10:15)
Ta prasme, nerti pynutę vąšeliu?  g.gif Bet man atrodo, kad čia lyg virbalais megzta, bet kaip tokį siaurą vamzdį megzti virbalais?  g.gif

visos pačiūžos nuo...iki nunertos su vąšeliu, tikrai tikrai ne virbalais mirksiukas.gif
Atsakyti