Reiškias siuliukai ne man vienai labai patiko....
Suknytė gražiai atrodo
QUOTE(Andren @ 2009 02 04, 17:58)
Grazu,o cia visas komplektukas,nuo kepures iki tapuku
aa viskas kepuryte,salikiukas,kelnytes,megztukas,batukai ir po apacia kojinytes.
Pirmas mezginys reglano rankovėmis
QUOTE(fishke @ 2009 02 06, 11:24)
nu jau labai labai grazhu
QUOTE(fishke @ 2009 02 06, 11:24)
Labai labai labai gražus QUOTE(fishke @ 2009 02 06, 11:24)
kaip grazu...gal galim rasciuka?
O stai cia vis del to pasilikau prie savo pirmojo varianto...
i kepure nekreipiam demesio,cia pernykste,maza jau...nunersiu nauja
juratike13 - gražu, bet aš nuimčiau tas gėles nuo viršaus ir uždėčiau nugaroj- kad būtų tik apačioj aplink visą sarafaniuką nes man truputį perkrauta tų gėlių ant priekio
QUOTE(X-iuke @ 2009 02 06, 13:10)
nu jau labai labai grazhu
QUOTE(ruci @ 2009 02 06, 13:10)
Labai labai labai gražus
QUOTE(juratike13 @ 2009 02 06, 13:41)
kaip grazu...gal galim rasciuka?
ačiū mergiukai
Juratike13 , liuks komplektas
o raščiukas ( turbūt turi galvoj nuo pusės žemyn) tai paprastas labai, 2 geros 2 blogos, tik mezgant iš geros pusės vis pasislenka tos geros blogos akys na pažiesiu gal nete ką rasiu, o jei ne - pafotkysiu iš knygos
QUOTE(Soni @ 2009 02 06, 12:50)
juratike13 - gražu, bet aš nuimčiau tas gėles nuo viršaus ir uždėčiau nugaroj- kad būtų tik apačioj aplink visą sarafaniuką nes man truputį perkrauta tų gėlių ant priekio
nu va dabar kai ziuriu foto,tai tikrai kazkaip per daug atrodo,nors reliai kazkaip nera taip...net nezinau...bet tavo mintis gera,deti nugaroje apacioje...kaip man nedasilo...bet tada jauciu noresis kazko virsuje
QUOTE(fishke @ 2009 02 06, 12:24)
labai
juratike, tavoji super tik as irgi gelytes apacioj ir nugaroj deciau, kad eitu ratukas aplink visa suknyte, o virsuj gal gali tik kokia viena gelyte prieky prisegti? kaip broske kokia kazin, ar graziai butu
Nu ir groziu prisiziurejau !!! Ir as prisijungsiu prie jusu .Ir man uzplauke mezgimo debeselis.Viena uz kita graziau mezgat
QUOTE(juratike13 @ 2009 02 02, 15:07)
Galų gavosi super gražiai
QUOTE(lizarde @ 2009 02 02, 21:44)
As pries gera menesi visose temose isklausinejau, bet nieks jokiu ideju neturejo norejau ir as mandriai, bet teko daryti paprastai
Dėl to šaliko- drakono aš dar nenoriu pasiduoti Jaučiu širdim, kad ten kažkas labai paprasto! Bet kol nesugalvoju pati, visiems įkyrėsiu, zyziu iki negalėjimo, kol sužinosiu na juk negali būti, kad niekas nežino!!! O be to, ir vaikas vis zirzia, o dar savo šaliką turėtą vakar pametė
Čia kalbu apie šitą:
Jei kas turit schemą, maldauju pasidalint.......
Na ir kodėl aš būtinai išsirenku tokius dalykus, kurių niekas nežino kaip padaryt
QUOTE(saulxx @ 2009 02 03, 09:53)
Viena iš gražiausių mano kada nors matytų vaikiškų liemenių
QUOTE(Kettim @ 2009 02 03, 23:53)
atejom ir mes pasirodyti savo komplektuka.
Oho, vaikas nuo galvos iki kojų apmegztas!!!
QUOTE(Andren @ 2009 02 04, 17:35)
du kepuriukai
Labai faini su tokiais dideliais pūkuotais burbulais