Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(linusha @ 2009 02 02, 20:39)
Čia numezgiau savo berniukui, paprastą ir patogų megztuką.

thumbup.gif

QUOTE(saulxx @ 2009 02 03, 09:53)

as turiu tokias pedutes mirksiukas.gif
aciuks.gif

QUOTE(acte @ 2009 02 03, 13:08)

Na pagaliau ir aš bandysiu pasirodyt ką numezgiau savo keturmečiui. Darželyje vos nusrengęs lėkė aukletojai pasirodyt

wub.gif
Atsakyti
saulxx, peduciu liemene wub.gif wub.gif wub.gif labai labai

mergytes, as su prasymu. mezgu sliauztus naujagimiui ir prieky noriu kokio nors oranzinio paveiksliuko (pagal siulu isdestyma oranzine turi dominuoti ten), gla kas turit kokiu nors oranziuku schemuciu? buc be galo dekinga 4u.gif
tik va dabar mezgant iskilo toks klausimas, iskart mezgu abejas kojytes, ir kaip man dabar pradet megzt toliau, jei jau priejau klynuka? susiut klesnytes ir poto megzt ratu, ar kaip? siaip daryciau per prieki sagas, bet ten noriu kokio nors paveiksliuko, tai gal sone daryt viena siule? ar jus nugara ir prieki mezgat atskirai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 02 03, 14:48)
saulxx, peduciu liemene  wub.gif  wub.gif  wub.gif  labai labai

mergytes, as su prasymu. mezgu sliauztus naujagimiui ir prieky noriu kokio nors oranzinio paveiksliuko (pagal siulu isdestyma oranzine turi dominuoti ten), gla kas turit kokiu nors oranziuku schemuciu? buc be galo dekinga  4u.gif
tik va dabar mezgant iskilo toks klausimas, iskart mezgu abejas kojytes, ir kaip man dabar  pradet megzt toliau, jei jau priejau klynuka? susiut klesnytes ir poto megzt ratu, ar kaip? siaip daryciau per prieki sagas, bet ten noriu kokio nors paveiksliuko, tai gal sone daryt viena siule? ar jus nugara ir prieki mezgat atskirai?  blush2.gif

as nugara ir prieki atskirai mezgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 02 03, 15:48)

mergytes, as su prasymu. mezgu sliauztus naujagimiui ir prieky noriu kokio nors oranzinio paveiksliuko (pagal siulu isdestyma oranzine turi dominuoti ten), gla kas turit kokiu nors oranziuku schemuciu? buc be galo dekinga  4u.gif

Čia turiu piešinukų, gal kas tiks:
http://public.fotki....niai/page2.html
Ačiū už katinėlio įvertinimą visoms 4u.gif
Atsakyti
merginos ta liemene su pedutem yra ne mano megzta net doh.gif geda pasidare kaip pradejot gyrti kaip mano darba dar idedu pvz. aims paganyti

user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulxx: 03 vasario 2009 - 15:25
Sveikos mamytes mezgejeles,

gal kuri pamenat kurioje temelej buvo berniukams masinytes is filmuko "Ratai" idetos schemytes?
Aciu labai ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BearMumy @ 2009 02 03, 17:08)
gal kuri pamenat kurioje temelej buvo berniukams masinytes is filmuko "Ratai" idetos schemytes?
Aciu labai ... smile.gif

ČIA paieškok mirksiukas.gif

sauluxx na ir grožybių pridėjai wub.gif

Merginos gal kuri galit priminti kai megzti pynę blush2.gif mokėjau mokykloj bet primiršus esu mirksiukas.gif nu neišeina iš galvos ta liemenė su pynėm ir pėdom unsure.gif reiks kibti į darbą.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Noreciau ir as i jusu saunuji bury smile.gif as dar tik pradedancioji tongue.gif pirmaji blyna galim parodyti ir mes, maziukei liemene numezgiau smile.gif blush2.gif
user posted image
db labai mane suzavejo tos pedutes, baigsiu megzti megztuk is macheros ir tada naudosiu peduciu ideja 4u.gif smile.gif
Atsakyti
o dar kokio grozio radau suknyte clap.gif reikes gal sianakt padirbeti kad iseitu mergyte lotuliukas.gif NORIU MERGAITES
user posted image
o cia su suknele mergyte
user posted image
Atsakyti
[quote=saulxx,2009 02 03, 19:48]
o dar kokio grozio radau suknyte clap.gif reikes gal sianakt padirbeti kad iseitu mergyte lotuliukas.gif NORIU MERGAITES
user posted image
Gal būtų galima shemutę ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 02 03, 13:08)

Na pagaliau ir aš bandysiu pasirodyt ką numezgiau savo keturmečiui. Darželyje vos nusrengęs lėkė aukletojai pasirodyt  biggrin.gif Beje, ačiū visoms kad dalinatės schemomis, labai pravertė  4u.gif

Super thumbup.gif Įsivaizduoju kaip vaikiukas didžiavosi wub.gif
Atsakyti
labas mamukai. 4u.gif okios jus visos saunios,tokiu graziu darbeliu pridariusios savo maziukams,visi padaryti su meile. wub.gif wub.gif wub.gif
atejom ir mes pasirodyti savo komplektuka. ax.gif
user posted image
Atsakyti