Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

juratike 13, aš irgi už trečią variantą. Labai fainas sarafaniukas bus. O kaip apačia padaryta?
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 02, 12:17)
Aš irgi noriu mergytės!!!!
Iš viršaus atrodo, kad mezgei pynę, ar ne?  g.gif Jaučiu, ir man reiks taip daryti, jei nesužinosiu, kaip tą keterą reiks megzti

As pries gera menesi visose temose isklausinejau, bet nieks jokiu ideju neturejo verysad.gif norejau ir as mandriai, bet teko daryti paprastai ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
as turiu tokias pedutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulxx: 03 vasario 2009 - 09:54
[/quote]

O čia tai faina!!!!! labai labai.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 02 03, 10:53)

jetau kaip grazu wub.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 02 03, 09:53)
user posted image
user posted image

vaizdialis super good.gif
Atsakyti
Super liemene wub.gif
Atsakyti
saulxx - beprotiškai fanntastiška liemenė thumbup.gif klausimas- ten kur užsegimas- - vienoj pusėj-nuleidot, o kaip viršutinėj dalyje darėt- dadėjot akių, ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 02 03, 09:53)

O šonuose siūlės yra, ar ratu mezgei? Labau gražu..... likau be žodžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 02 03, 11:42)
saulxx - beprotiškai fanntastiška liemenė  thumbup.gif  klausimas- ten kur užsegimas- - vienoj pusėj-nuleidot, o kaip viršutinėj dalyje darėt- dadėjot akių, ar kaip kitaip?

tai ne mano darbas verysad.gif radau internete
Papildyta:
QUOTE(tatedo @ 2009 02 03, 12:58)
O šonuose siūlės yra, ar ratu mezgei? Labau gražu..... likau be žodžių bigsmile.gif

as tai megztau ratu mirksiukas.gif
Atsakyti
saulxx,
O jau spalvų derinys... Jėga! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Reiks pavogti mintį ax.gif

Na pagaliau ir aš bandysiu pasirodyt ką numezgiau savo keturmečiui. Darželyje vos nusrengęs lėkė aukletojai pasirodyt biggrin.gif Beje, ačiū visoms kad dalinatės schemomis, labai pravertė 4u.gif

http://public.fotki....ai/dsc4594.html
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 02 03, 14:08)
saulxx,
O jau spalvų derinys... Jėga! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Reiks pavogti mintį  ax.gif

Na pagaliau ir aš bandysiu pasirodyt ką numezgiau savo keturmečiui. Darželyje vos nusrengęs lėkė aukletojai pasirodyt  biggrin.gif Beje, ačiū visoms kad dalinatės schemomis, labai pravertė  4u.gif

http://public.fotki....ai/dsc4594.html

vaje koks kaciuko grozis wub.gif
Atsakyti