Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(juratike13 @ 2009 02 02, 14:06)
Mergaites,gal galit padet,kaip graziau isdestyt gelytes...nesumastau...
labai aciu
user posted image

Man gražiausias trečasis variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildė @ 2009 02 02, 14:13)
Sveikos mezgėjėlės, prisižiūrėjau visokių grožybių  thumbup.gif , šaunuolės mamytės  biggrin.gif

begalo puošnus sarafaniukas wub.gif O modeliukė tokia laiminga su juo rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 02 02, 14:06)
labai aciu

Man trečias varinats ir penktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 02 01, 19:32)
Ir aš noriu parodyti savo patį pirmąjį blyną  ax.gif

user posted image

Niu super blynas bigsmile.gif Aš irgi pradedanti, tai irgi nuo liemenės galvoju pradėsiu biggrin.gif blush2.gif Bet su paveiksliuku, kaip pirmam blynui bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 02 02, 15:06)
labai aciu
user posted image

Man tai rigi- arba pirmas, arba trečias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 01 30, 16:21)
user posted image
Nereali idėja, nors apsisprendžiau kelnių nebemegzt, bet šias savo mažiui, kai ūgtels, pasistengsiu numegst

Aciu uz ideja... jau zinau ka pradesiu narplioti thumbup.gif
Imesiu pabaigto sarafano ir suknutes nuotraukas kiek veliau. uzbaigiau ir galvoju, ka cia toliau nunarpliojus ir jau ideja yra thumbup.gif

Tik man labai idomi kelniu apacia numegzta? Gal kas supranta labiau ripsas cia is storesniu siulu, ar kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 02 vasario 2009 - 14:51
QUOTE(Aprile @ 2009 02 02, 14:19)
Nugis pasaka bigsmile.gif trečias viršuje variantas rolleyes.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(Soni @ 2009 02 02, 14:19)
juratike13- man viršutinėj eilėj iš dešinės pusės pirmas gražiausiai atrodo, tik viršuj aš palikčiau 5 , o ne 6 gėlytes  4u.gif

aciu,o kuria nuimtum?
QUOTE(Meila @ 2009 02 02, 14:24)
Man trečias varinats ir penktas  thumbup.gif

va man 5irgi patinka...ir dar 4... doh.gif

QUOTE(Pookelis @ 2009 02 02, 14:45)
Man tai rigi- arba pirmas, arba trečias  thumbup.gif

dauguma uz trecia...aciu...

O dar prie to pacio klausimelis...mano panelei sis sarafaniukas is priekio gerai atrodo,ale nugaroj biski per platu,nesumastau kaip pagerint esama padeti.Galvojau vert tokias virveles nertas arba juosteles,bet jos ar tik nepablogintu vaizdo,nes tuomet gale pasibanguotu ir turbut grazu nebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 01 29, 20:13)
LowraUrte- šaunios kelnytės,nugarytė visada šilta bus thumbup.gif
Inetux- labai linksma liemenė, norėčiau idėją pasiskolint bigsmile.gif

pasirodysim ir čia mano pirmas spalvotas darbas smile.gif

user posted image
iš arčiau smile.gif

user posted image

Labai gražus darbelis wub.gif O juodos linijos išmegztos ar apsiutos?
Dar gal kas nors man atsakys, kaip reikia išmegzti spalvotą paveiksliuką. Esu tik siuvinėjusi ant megtuko blush2.gif Tarkim turiu aš paveikslą. Numezgiau pirmą eilę su kitais siulais, tiek kiek reikia. O kai mezgi iš blogosios pusės kaip tada megzti? Megzti paveiksliuko antrą eilutę ar taip kaip eina siulai?
Na nežinau ar suprasit ko aš čia klausiu doh.gif Na gal kas man padės unsure.gif
Beje juratike13 man trečias variantas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smigė: 02 vasario 2009 - 15:23
QUOTE(Smigė @ 2009 02 02, 15:22)
Labai gražus darbelis  wub.gif  O juodos linijos išmegztos ar apsiutos?
Dar gal kas nors man atsakys, kaip reikia išmegzti spalvotą paveiksliuką. Esu tik siuvinėjusi ant megtuko  blush2.gif  Tarkim turiu aš paveikslą. Numezgiau pirmą eilę su kitais siulais, tiek kiek reikia. O kai mezgi iš blogosios pusės kaip tada megzti? Megzti paveiksliuko antrą eilutę ar taip kaip eina siulai?
Na nežinau ar suprasit ko aš čia klausiu  doh.gif  Na gal kas man padės  unsure.gif
Beje juratike13 man trečias variantas  thumbup.gif

reikia megzti antrą eilę taip kaip schemoj yra 4u.gif

o juodos linijos, manau apsiūtos 4u.gif

juratike13 - nuimčiau tą nuo vidurio oranžinę, o viršutinę raudoną pastumčiau dešiniau 4u.gif na man gėlių skaičius turi būti nelyginis biggrin.gif reikia tiesiog dėliot ir žiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 02 vasario 2009 - 15:44
Mielosios ax.gif o kur yra ta peduciu schema, gal galite man pasakyti? Beje darbeliai tai fanastika, jau sakua mergytem kiek visko grazaus galima primislyti ir nusiziureti...nu berniukam tai nelabai yra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 02 02, 15:43)
reikia megzti antrą eilę taip kaip schemoj yra  4u.gif

o juodos linijos, manau apsiūtos  4u.gif
juratike13 - nuimčiau tą nuo vidurio oranžinę, o viršutinę raudoną pastumčiau dešiniau  4u.gif na man gėlių skaičius turi būti nelyginis  biggrin.gif  reikia tiesiog dėliot ir žiūrėt  4u.gif

Ačiū Soni už pagalbą thumb_yello.gif Bandysiu dar kartelį thumbup.gif
Atsakyti
Čia numezgiau savo berniukui, paprastą ir patogų megztuką. Gaila, bet užvilkus vaikui rubelį niekaip negaliu jo pagauti nufotografuoti tongue.gif nepozuoja man schmoll.gif, pabėga tongue.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linusha: 02 vasario 2009 - 20:40