Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(naiste777 @ 2009 02 01, 20:17)
Labai paprasta čia, niu bandysiu nupaišyt

+++++++0+0+++++++3+++++++0+0+++++++3+++++++

+ - gera akis
0 - užmetimas
3 - trys akys sumegztos kartu, kad vidurinė būtų viršuje
Blogojoj pusėj visos išvirkščiosios. Jei nenorim, kad būtų skylutės ties užmetimais, reikia uždėti persuktą akį. Siaurinti ir platinti galima dididant akių skaičių tuose tarpukuose. Zigzagiukai gaunasi iš rašto. Turbūt aiškiai aš čia  g.gif Jei ką, klauskit

o kaip padaryti ta uzmetima? blush2.gif
as dar tik pradedanti mezgeja, tai nesupykit uz kvailus klausimus unsure.gif
Atsakyti
[quote=Gitula,2009 02 01, 19:58]
pasirodysim ir mes blush2.gif

Kaip gražu.... wub.gif wub.gif wub.gif SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kokie čia siūlai? Ir ar lengvai galva lenda, ar nugaroj gal yra koks užsegimas?
Atsakyti
[quote=ai-and-ai,2009 02 02, 11:07]
[quote=Gitula,2009 02 01, 19:58]
pasirodysim ir mes blush2.gif
Kaip gražu.... wub.gif wub.gif wub.gif SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kokie čia siūlai? Ir ar lengvai galva lenda, ar nugaroj gal yra koks užsegimas?
[/quote]
siūlai nestori , galva lengvai lenda mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir as pasirodysiu savo kurini :user posted image4u:
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 01 31, 21:34)
O šventieji, kas per grožybė :blink:Noriu mergytės bigsmile.gif NUOSTABU 4u.gif  wub.gif

Aš irgi noriu mergytės!!!!

QUOTE(lizarde @ 2009 02 01, 00:18)
Pagal si mezgiau krokodila smile.gif
user posted image

Iš viršaus atrodo, kad mezgei pynę, ar ne? g.gif Jaučiu, ir man reiks taip daryti, jei nesužinosiu, kaip tą keterą reiks megzti

user posted image

Bet aš vilties dar nemetu schmoll.gif va kaip tik sakau susišvies taip žvaigždės, kad šią mano žintę perskaitys ta, kuri žino, kaip megzti arba turi schemą ir viskas bus thumbup.gif rolleyes.gif

QUOTE(saturno_sesely @ 2009 02 01, 23:40)
Štai koks mūsų megztinis, tik dar siūlai nesukaišioti, vąšelio neturiu  blush2.gif

user posted image

user posted image

saturno-sesely, kartu laukėmės nėštukių temoj, gal pameni mane? Aš tai tave pamenu smile.gif Labai gražus megztukas, toks elegantiškas thumbup.gif o jau vaikas koooooks gražus, šakės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 02 02, 11:17)

saturno-sesely, kartu laukėmės nėštukių temoj, gal pameni mane? Aš tai tave pamenu  smile.gif Labai gražus megztukas, toks elegantiškas  thumbup.gif o jau vaikas koooooks gražus, šakės!  smile.gif

labas drinks_cheers.gif taip, pamenu, gaila, kad nebesilankai pas mus mirksiukas.gif prisijunk būtinai drinks_cheers.gif group.gif: dėkui už komplimentą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(In-gu-te @ 2009 01 31, 19:10)
thumbup.gif tunika,ir modeliukas wub.gif o kaip padaryti taip graziai apacia?
wub.gif  wub.gif gaila,kad mergaites neturiu ax.gif gal zinot koks ten rastelis apacioj?

aciu 4u.gif
krastelis
krastelis mirksiukas.gif

liolke,lizarde,naiste777,Gitula,aquilatel,Ligvita,nekava saunuoles mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 02 01, 20:32)
Ir aš noriu parodyti savo patį pirmąjį blyną  ax.gif

O gal turite pėdų schemą? bigsmile.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,gal galit padet,kaip graziau isdestyt gelytes...nesumastau...
labai aciu
user posted image
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės, prisižiūrėjau visokių grožybių thumbup.gif , šaunuolės mamytės biggrin.gif
Norime pasirodyti ir mes savo naujuosius aprėdus
megztukas http://public.fotki....-/dsc01963.html
sarafanas http://public.fotki....-/dsc01975.html
aprengtas modeliukas http://public.fotki....-/dsc01990.html
Sėkmės visoms puošiant savo aukselius.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2009 02 02, 14:06)
Mergaites,gal galit padet,kaip graziau isdestyt gelytes...nesumastau...
labai aciu
user posted image

Nugis pasaka bigsmile.gif trečias viršuje variantas rolleyes.gif
Atsakyti
juratike13- man viršutinėj eilėj iš dešinės pusės pirmas gražiausiai atrodo, tik viršuj aš palikčiau 5 , o ne 6 gėlytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 02 vasario 2009 - 14:19