Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(Andren @ 2009 01 30, 21:03)
Labai paprastai, kai baigiu megzti visas dalis neuzgaibineju o palieku ant virbalu,susiunu ir toliau mezgu su 4virb (tipo pirstine),kokio tik nori ilgio. smile.gif

taip ir pagalvojau blush2.gif
aciukas aciuks.gif
Atsakyti
LUSASITA aciu labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif as tik fotke turejau. drauge atsiunte, bet jau labai grazu wub.gif
Atsakyti
Mano pupos sarafaniukas. Nieko mandro. Sumezgiau galiukus, likusius nuo mano suknelės. Dabar abi būsim dryžuotos

user posted image
Atsakyti
pasirodysim ir mes blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2009 02 01, 18:06)
Mano pupos sarafaniukas. Nieko mandro. Sumezgiau galiukus, likusius nuo mano suknelės. Dabar abi būsim dryžuotos

user posted image

Labai grazu 4u.gif O koks cia rastas, gal galetumete pavyzdi ar schema ideti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dar viena mama: 01 vasario 2009 - 18:56
Ir aš noriu parodyti savo patį pirmąjį blyną ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 02 01, 19:55)
Labai grazu  4u.gif  O koks cia rastas, gal galetumete pavyzdi ar schema ideti?  ax.gif

Labai paprasta čia, niu bandysiu nupaišyt

+++++++0+0+++++++3+++++++0+0+++++++3+++++++

+ - gera akis
0 - užmetimas
3 - trys akys sumegztos kartu, kad vidurinė būtų viršuje
Blogojoj pusėj visos išvirkščiosios. Jei nenorim, kad būtų skylutės ties užmetimais, reikia uždėti persuktą akį. Siaurinti ir platinti galima dididant akių skaičių tuose tarpukuose. Zigzagiukai gaunasi iš rašto. Turbūt aiškiai aš čia g.gif Jei ką, klauskit
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 02 01, 19:32)
Ir aš noriu parodyti savo patį pirmąjį blyną  ax.gif

Šiandien kaip tik tas pėdas žiūrinėjau, galvoju irgi liemenę megzti mažiui. Beje blynas neprisvilęs thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Štai koks mūsų megztinis, tik dar siūlai nesukaišioti, vąšelio neturiu blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitula @ 2009 02 01, 17:58)
pasirodysim ir mes blush2.gif
user posted image
user posted image

wub.gif thumbup.gif

QUOTE(aquilatel @ 2009 02 01, 19:32)
Ir aš noriu parodyti savo patį pirmąjį blyną  ax.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2009 02 01, 21:17)
Labai paprasta čia, niu bandysiu nupaišyt

+++++++0+0+++++++3+++++++0+0+++++++3+++++++

+ - gera akis
0 - užmetimas
3 - trys akys sumegztos kartu, kad vidurinė būtų viršuje
Blogojoj pusėj visos išvirkščiosios. Jei nenorim, kad būtų skylutės ties užmetimais, reikia uždėti persuktą akį. Siaurinti ir platinti galima dididant akių skaičių tuose tarpukuose. Zigzagiukai gaunasi iš rašto. Turbūt aiškiai aš čia  g.gif Jei ką, klauskit

Labai labai dekui 4u.gif
Atsakyti