labukai Andren,Inetux,LowraUrte,mime,liusinda labai grazus darbeliai ir tikrai daug sauniu ideju Pookelis nors ir mano jau diduke tokioms kelnems bet vistiek visai noreciau numegzti tokias gera ideja o cia katik pabaigta (seniau buvo numesta i "nepabaigtuku krepsi") liemene-tunika
Labai paprastai, kai baigiu megzti visas dalis neuzgaibineju o palieku ant virbalu,susiunu ir toliau mezgu su 4virb (tipo pirstine),kokio tik nori ilgio.
labukai Andren,Inetux,LowraUrte,mime,liusinda labai grazus darbeliai ir tikrai daug sauniu ideju Pookelis nors ir mano jau diduke tokioms kelnems bet vistiek visai noreciau numegzti tokias gera ideja
o cia katik pabaigta (seniau buvo numesta i "nepabaigtuku krepsi") liemene-tunika
Tos kelnytės su burna tai reik įsikelt į sąrašą būsimų darbelių
O dabar, moterytės, padėkit man, ką? Noriu vaikui numegzt tokį šaliką. Ir nors esu gal ir ne visai pradedančioji, tačiau niekaip nesugalvoju, kaip jį megzt
Būsiu tikrai labai dėkinga už schemą ar šiaip pagalbą, užuominas ir pan.
kazkur esu maciusi kad kazkas mezge tik dar nerandu kur bet kai rasiu idesiu bet kiek pamenu tai vietoje dygliuku mezge pyne Papildyta:
o cia akims paganyti