Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(Pookelis @ 2009 01 30, 17:21)
user posted image
Nereali idėja, nors apsisprendžiau kelnių nebemegzt, bet šias savo mažiui, kai ūgtels, pasistengsiu numegst

va cia tai jega kelnytes!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andren @ 2009 01 30, 16:59)
Paprastas siltas megztukas
user posted image

i

kaip padaromas toks kaklas? niekaip nesuprantu jei uzbaigiu priekine ir nugaros dalis tas kaklas kietas toks gažunasi ir nesitampo g.gif

beje labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roberčiukas: 30 sausio 2009 - 17:56
[quote=Andren,2009 01 30, 17:59]

šaunūs ir šilti darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labukai 4u.gif
Andren,Inetux,LowraUrte,mime,liusinda labai grazus darbeliai ir tikrai daug sauniu ideju bigsmile.gif 4u.gif
Pookelis nors ir mano jau diduke tokioms kelnems bet vistiek visai noreciau numegzti tokias rolleyes.gif gera ideja thumbup.gif
o cia katik pabaigta (seniau buvo numesta i "nepabaigtuku krepsi") liemene-tunika ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 01 30, 18:56)
kaip padaromas toks kaklas? niekaip nesuprantu jei uzbaigiu priekine ir nugaros dalis tas kaklas kietas toks gažunasi ir nesitampo  g.gif

beje labai grazu  wub.gif

Labai paprastai, kai baigiu megzti visas dalis neuzgaibineju o palieku ant virbalu,susiunu ir toliau mezgu su 4virb (tipo pirstine),kokio tik nori ilgio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2009 01 30, 19:10)
labukai 4u.gif
Andren,Inetux,LowraUrte,mime,liusinda labai grazus darbeliai ir tikrai daug sauniu ideju bigsmile.gif  4u.gif
Pookelis nors ir mano jau diduke tokioms kelnems bet vistiek visai noreciau numegzti tokias rolleyes.gif gera ideja thumbup.gif
o cia katik pabaigta (seniau buvo numesta i "nepabaigtuku krepsi") liemene-tunika ax.gif
user posted image

thumbup.gif labai liuks liemene thumbup.gif spalvyte ,o ypac modeliukas thumbup.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2009 01 30, 20:51)
thumbup.gif labai liuks liemene  thumbup.gif spalvyte ,o ypac modeliukas  thumbup.gif  wub.gif  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Tos kelnytės su burna tai thumbup.gif reik įsikelt į sąrašą būsimų darbelių thumbup.gif

O dabar, moterytės, padėkit man, ką? Noriu vaikui numegzt tokį šaliką. Ir nors esu gal ir ne visai pradedančioji, tačiau niekaip nesugalvoju, kaip jį megzt g.gif

user posted image

Būsiu tikrai labai dėkinga už schemą ar šiaip pagalbą, užuominas ir pan. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(larikute @ 2009 01 30, 18:04)
va cia tai jega kelnytes!!! smile.gif

cia daugiau yra kelnyciu biggrin.gif ir su aprasymu
http://club.osinka.r...-51311?&start=0
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 01 31, 13:32)
cia daugiau yra kelnyciu biggrin.gif  ir su aprasymu
http://club.osinka.r...-51311?&start=0

thumbup.gif

Bet aš dar labai laukiu patarimo, kaip man išmegzt tą skiauterę ant šaliko - drakono... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2009 01 31, 16:25)
thumbup.gif

Bet aš dar labai laukiu patarimo, kaip man išmegzt tą skiauterę ant šaliko - drakono...  ax.gif

kazkur esu maciusi kad kazkas mezge tik dar nerandu kur g.gif bet kai rasiu idesiu bet kiek pamenu tai vietoje dygliuku mezge pyne g.gif
Papildyta:
o cia akims paganyti blink.gif
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image user posted image

Atsakyti
ir dar ti jau berniukams
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image