Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(zemgala @ 2009 01 05, 15:42)
Labai tau ačiū, labai panašu, ko norėjau, tik be rankovyčių.  O kiek siūlų reikėjo?Bandysiu narpliot. Jei kas dar ką turit panašaus, lauksiu.

Cia mano grazuolytes miegmaisiukas smile.gif kazkur tikrai maciau ir be rankovyciu, bet kur doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles! 4u.gif O gal kuri netyciom turi uzsislepus kombinezonu kudykeliams pavyzduku, kad ir be scemuciu??? bigsmile.gif Noriu savo busimam maziukui nunarpliot kazka idomaus, tik nieko nepavyksta rasti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 01 05, 16:36)
Ieškau mezgėjėlės, kuri buvo įkėlusi rankovių ir kaklo nuleidimo schemą (su tokiais nykštukais) - mezgiau savo mažiui pagal tą schemą megztuką, o kaip daryti su rankovėm? Kaip jas nuleidinėti?

Labai lauksiu atsakymo  ax.gif

as ir prisijungiu prie prasimo 4u.gif , nes man nedasunta kaip schmoll.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos darbsciarankes 4u.gif noriu numegzt 3 men mergytei suknelei, tik nelabai isivaizduoju kiek akiu uzsimest, megzsciau nuo apacios, o paskui siaurinciau smile.gif ir dar klausimelis, kas kiek eiliu ir po kiek akiu siaurint kad graziai gautusi smile.gif busiu dekinga jei atsakysit man neismanelei wub.gif
Atsakyti
dalytuke wub.gif labai gražus darbelis thumbup.gif , o modeliukas dar gražesnis wub.gif wub.gif wub.gif

lizarde liuks miegmaišiukas, kaip suknyte atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 05 sausio 2009 - 21:31
QUOTE(dalytuke @ 2009 01 05, 19:41)
Siu metu pirmais darbelis  ax.gif    user posted image

Nu jau labai grazus darbelis, o modeliukas tai is vis super thumbup.gif

QUOTE(lizarde @ 2009 01 05, 20:53)
Cia mano grazuolytes miegmaisiukas  smile.gif kazkur tikrai maciau ir be rankovyciu, bet kur  doh.gif
user posted image

kaip sumaniai rolleyes.gif , gaila as nedamasciau numegzti jam miegmaisiuko kai mano mazius dar maziukas buvo, labai nusispardydavo doh.gif

o kaip pavyzdziui ar uzkloji tu dukryte, kai miegmaisiuke miega, ar tiesiog tik taip ir palieki g.gif ?? atleiskit kad ne i tema as cia blush2.gif

na ir prie to paties idedu savo modeliuka ax.gif , aisku nieko ipatingo, paprastutis, idejos pavogtos parduotuveje, ciupinejant panasu megztuka, tik su kapisonu, na o man pasirode ilgas kakliukas reikalingesnis ziemos metu, negu kad kapisonas blush2.gif

user posted image

merginos ka jus darot megzdamos megztukus, ar keiciate virbalu dydi, numezgusios apacia, ar nekeiciate g.gif , o gal akis mazinate, kad graziau apie klubus apsitemptu, nes manau kad megztukas buna per laisvas per ta vieta, o per pilvuka ir krutine pats tas. Na gal susigaudet ko klausiu rolleyes.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
sveikinu visus su Naujeis metais
ir biskiuka pasirodom ka numezgem
Atsakyti
Pasirodau savo kalėdinę snaigę:
user posted image
Nors realybėj visai kitaip atrodo gražiau blush2.gif
Atsakyti
Su praėjusiomis šventėmis mirksiukas.gif

jau pasirodėm suknelyčių temoje, tai rodomės ir čia savo Kalėdinius elniukus smile.gif

user posted image

Atsakyti
oho kiek nauju darbeliu uzderejo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 01 05, 21:18)
as ir prisijungiu prie prasimo 4u.gif    , nes man nedasunta kaip  schmoll.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

jei cia apie situos nykstukus tai rankove galima ir sitaip nuleidineti 4u.gif
QUOTE(Imen @ 2009 01 05, 22:44)
o kaip pavyzdziui ar uzkloji tu dukryte, kai miegmaisiuke miega, ar tiesiog tik  taip ir palieki  g.gif ?? atleiskit kad ne i tema as cia  blush2.gif

Kadangi pas mus namie kaip afrikoj ir vasara ir ziema, tai miegmaisiuka tik ziema naudojau ir daugiau niekuo neklojau thumbup.gif

O cia kad sonai graziai nusileistu 4u.gif

Pelytuke briedziai - jega thumbup.gif wub.gif

Meila, dalytuke taip princesiskai miela wub.gif

Aleksandruska, Imen puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelytuke @ 2009 01 06, 13:12)
jau pasirodėm suknelyčių temoje, tai rodomės ir čia savo Kalėdinius elniukus smile.gif

Jau kokia grazi ziemine suknele wub.gif Gal schemute briedziu galetum imesti? blush2.gif
Atsakyti