Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 16:18)
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti 4u.gif

Vaikiški rūbeliai (schemos), be komentarų

aš nesuprantu kam jūs kuriate tas naujas temas? yra užvestos temos, mamos bendrauja, dalijasi patarimais, rodo savo darbus, kitoms iškyla klausimų - paklausiam-atsakom, kam mėtytis per kelias temas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 01 18, 16:39)
Gal galėtum įdėti megstuko raštelio schemą? Labai dėkinga būčiau  4u.gif

pacio megztuko tai cia taip vadinamas plunksneliu jei neklystu, siaip jis mezgamas paprastai 6 kartus sumezgama po 2 akis, po to 1 gera 1 uzm......(6 kartus), kitoj eilej visos isv, po to sekancioj eilej visos geros, vel visos isv, ir vel daromas rastas kaip 1 eileje
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2009 01 17, 17:49)
Labai gražus megztukas o gal gali idėti schemutę raščiuko?
Na vyrukas tiesiog nuostabiai pasipuošė thumbup.gif

pats megztukas megztas ripsu t.y 1 gera 1 isv...., 2 eilej pagal rasta, 3 eilej kur geros ten isv, kur isv ten geros, 4 eile pagal rasta, 5 eile kaip pirma, o lapeliu schema
http://www.supermama...?...5103&st=372

tik as tarp lapeliu ne 4 o 2 isv dariau
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 01 19, 18:16)
aš nesuprantu kam jūs kuriate tas naujas temas? yra užvestos temos, mamos bendrauja, dalijasi patarimais, rodo savo darbus, kitoms iškyla klausimų - paklausiam-atsakom, kam mėtytis per kelias temas  g.gif

Nu matot, kai per penkis puslapius randi tik kopijuojamas tas pacias foto ir vis ach ir och kaip grazu..... smile.gif , o ieskai schemos, tai labai pikta buna, sitos schemu temukes labai labai reikalingos, aciu uz jas, o kita tema skirta parodyti savo mena, pasibendrauti, pasidalinti patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2009 01 19, 20:02)
pacio megztuko tai cia taip vadinamas plunksneliu jei neklystu, siaip jis mezgamas paprastai 6 kartus sumezgama po 2 akis, po to 1 gera 1 uzm......(6 kartus), kitoj eilej visos isv, po to sekancioj eilej visos geros, vel visos isv, ir vel daromas rastas kaip 1 eileje

Didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
digi, kokiais siūlais nėrei savo dukrytei sarafaniuką? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 20 sausio 2009 - 10:07
QUOTE(Ingrida.S @ 2009 01 19, 11:09)
Mano panelytės suknelė  smile.gif
user posted image
user posted image

Sukniukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal pasidalintum shemute sijonėliui? ax.gif
noreciau ir as tokia suknute nunarplioti savo zuikiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 01 19, 18:16)
aš nesuprantu kam jūs kuriate tas naujas temas? yra užvestos temos, mamos bendrauja, dalijasi patarimais, rodo savo darbus, kitoms iškyla klausimų - paklausiam-atsakom, kam mėtytis per kelias temas  g.gif

man kaip tik atrodo reikalinga tema,nes cia dabar viena mama ideda mezgini ir paskui per du psl eina pagyrimai,paskui kta ideda ir vel tas pats,o su chemomis mazai yra ideta,dar geriau butu atskira tema nertu ir megztu vaikisku rubeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 20 sausio 2009 - 16:30
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 01 20, 17:16)
man kaip tik atrodo reikalinga tema,nes cia dabar viena mama ideda mezgini ir paskui per du psl eina pagyrimai,paskui kta ideda ir vel tas pats,o su chemomis mazai yra ideta,

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas mezgėjėlės, karts nuo karto ir man virbalai nesvetimi, bet gavau dabar iš anytos visokiausių siūlų likučių ir tarp jų yra po matkelį baltų ir geltonų plonų siūlų su pūkeliu, aišku sudėties jinai nepamena, bet lygtais akrilanas su mocheriu, niekada nesu mezgusi iš tokio tipo siūlų blink.gif neįsivaizduoju ką galėčiau suregzti mergaitei (beveik 4 metukų), bijau kad numezgus tampysis tas siūlas po skalbimo, gal galit kas ką patarti??? Kokio nr. virbalus tokiam siūlui reikėtų naudoti g.gif kad nebūtų daug darbo, o maža naudos 4u.gif
Atsakyti
Labai grazūs rūbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuoles mezgėjėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2009 01 20, 11:36)
Sukniukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal pasidalintum shemute sijonėliui?  ax.gif
noreciau ir as tokia suknute nunarplioti savo zuikiui  smile.gif

nėriau pagal šitą schemutę
user posted image
user posted image
Atsakyti